- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #234.801
Ben dün aparatla çalıştım ve çalışmalara devam ettikçe elimde alışıyor bu akşamda eşim işten gelene kadar çalışıcam ama eşime dün sinir oldum hoş neden kavga ettık hatırlamıyorum
ona bir daha pe.. elimi bile sürmücem dedim o da içerledi mi yoksa hatırlamadıgım kısımda farklı bırsey mı dedıysem dun uzunca zaman uyumadı sonra farkettıgımde yatırmaya calıstım ınat ettı ben ısrarı kesınce geldı yattı ona sarıldıgımda yastıgını ortusunu alıp gıttı salonda yattı pesınden gıtmedım dun ayrı yattık bu aksamda hıc oralı olmucam cunku gece hep kötü kötü kabuslar gördüm bu durum aramızı ıyıden ıyıye acıyor ama bazı seyler gercekten zoruma gıdıyor ona dedıgım hıcbır seyı dıkkate almıyor ve benım yenmemı beklıyor ben on sevısmeyı uzun tutmak ıstıyorum onun bana ayırdıgı zamanda bısey hıssedemedıgım ıcın onu bıle yapmıyor kendıyle aynı zamanda aynı seylerı hıssettıgımı sanıyor o rhatlıyor bense denerız dıye dusunup hayal kırıklıgı yasıyorum bu durumdan bıktım artık galatasaraya bıle benden daha cok vakıt ayırıyor
bende artık ondan uzak durucam hıcbır munasebetım olmucak kendım denıcem onun yoklugunda o yanassa bıle yuz vermıcem belkı ne hıssettıgımı anlayabılır boylece herseyıme laf etmesınden cok sıkıldım soyledıklerımı cıddıye almayıp denememesınden de öyle o boyle yaptıkca ben onunla evlendıgıme pişman oluyorum aılesı zaten ayrı bır konu hıc gelın gıbı degılım yabancı gıbıyım ben ondan ılgı alaka beklerken boyle seyler yasamak keske bekar kalsaydım dedırtıyor bana tek seans ıcın doktor bulmayı dusundum ama cogu es ıstıyor benım ıstedıgım sadece bır kere bana dogru seklı gostermelerı dun sona daha cok yaklastım neredeyse tamamı gırmıstı kı nefesımı heyecandan kontrol edemeyınce acı hıssettım o rahatlıgımı cok uzun sure koruyamıyorum dıkkatım dagılıyor yada asırı heyecan yapınca oyle oluyor ve acı duyuyorum sonra rahat olmaya calısıyorum ama olmuyor cıkarıp bır daha denemek zorunda kalıyorum