Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hepsinin
Benim zardan geldi bi süre yani 2-3 ilişkide ve egzersizlerde leke leke sıkıntı yok korkma
Canm bde regle yaklaştıkca biraz rahim aşagı iniyor sanrm ondanda tamamen girmemiş olablr
Yırtılma gene vajna girişimi?[/
Hepsinin girmesi şart mı canım acaba vajina boyum o kadar olabilir mi yanı anlam veremiyorum önünde bir şey var gibiydi eşim ittikçe acıdan bacaklarımın bağı çözüldü:(

Y
Arkadaşlar burayı yakından takip ediyorum, ben de vajinismus hastasıyım. ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim. yenme aşamasındaydık çok az kalmıştı. eşim tam girmden içeri boşaldı ve tekte tutmuş. Mucizelere inanın. Rabbim dilerse verir
yaaaa çok şanslısınız ne güzel darısı başımıza o kadar istiyorum ki rüyalarıma giriyor resmen biz de 2. İlişkimizi yaşadık yarıya kadar girdi ve boşaldı eşim ama zaten adet günüm yaklaşmıştı hamile olma ihtimali yok:(

Benim zardan geldi bi süre yani 2-3 ilişkide ve egzersizlerde leke leke sıkıntı yok korkma
Canm bde regle yaklaştıkca biraz rahim aşagı iniyor sanrm ondanda tamamen girmemiş olablr
Yırtılma gene vajna girişimi?
Evet canım her ilişkide yırtık biraz daha büyüyor doktorum korkulacak nir şey yok dedi keşke bu kadar dar olmasaydı :( bir de onun acısıyla uğraşıyorum iyi ki sprey var ya değilse mümkün değil ilişki yaşamam

Evet canım her ilişkide yırtık biraz daha büyüyor doktorum korkulacak nir şey yok dedi keşke bu kadar dar olmasaydı :KK43: bir de onun acısıyla uğraşıyorum iyi ki sprey var ya değilse mümkün değil ilişki yaşamam
Canım yarısıyla olmaz her sefernde git gelde acı çekersn ozaman
Aparat dene bi nereye kadar giriyor adet oldunmu?
Olmadıysan evde yap sende dilatör varmıydı hatırlamıyorum da benmde yarıda kalmıstı yarıdan sonrası için biraz daha aparatla çalıştım (ki ben 3 parmak bile alıyordum genede yarıda kalmıstım)
Bi dene
Emojiye gelincede mesej yazdıgın yerin üstünde yazı tipini degiştirmek için yerler varya orda gülücük işareti var ona bas

Bugün yazdıktan sonra 4. boyu da yapabildim başardım. ama sonra eşimös denediğimizde yine aynı titremeler heyecanlanmalar başladı. anlamıyorum dilatörlerin en büyüğünü bile yapabilmişken nasıl eşlide böyle oluyorum :KK43: moralim çok bozuldu bugün kurtulurum sanıyodum
bence moralini bozma cunku esli denemede daha kolay yapabilirsin

Kızlar ya ben 22sinde ilişki yaşamıştık ve buraya da yazmıştım dün yine oldu ve bu eşimin 2.bosalmasi ben zevk alana kadar yarim saat içerde kaldı penis. Bugün aşırı belim ağrıyor ve biraz mide bulantısı var psikolojik sanırım. Ben ne zaman anliyicam gebeliği ya da bunu takip etmenin bir yolu var mıdır burda bir kadının gebelik öyküsünü okumuştum yumurtlama döneminde ilişkiye girmişti ve sonra hamile kalmıştı fakat üstüne bi de adet olmuştu bu ne anlama geliyor yani benim bi sonraki reglim 10 ekimde eğer adet olursam hamile değil miyim ya da neyi beklemem gerekiyor bu şekilde adet olunur mu ki of ya kızlar hiç bilmiyorum araştırıyorum ama başıma ilk defa geliyor sonuçta anlayamiyorum erkenden gebelik testi alırsam zaten sonuç alamam bu bilinmezlik ve merak yiyip bitirecek beni inşallah nasip olsun bebek istiyoruz kafayı çok takmamaya çalışıyorum ama insan merak ediyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi kadın olmak zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım yarısıyla olmaz her sefernde git gelde acı çekersn ozaman
Aparat dene bi nereye kadar giriyor adet oldunmu?
Olmadıysan evde yap sende dilatör varmıydı hatırlamıyorum da benmde yarıda kalmıstı yarıdan sonrası için biraz daha aparatla çalıştım (ki ben 3 parmak bile alıyordum genede yarıda kalmıstım)
Bi dene
Emojiye gelincede mesej yazdıgın yerin üstünde yazı tipini degiştirmek için yerler varya orda gülücük işareti var ona bas
Canımm regl olmuşum sabaha kadar . Setim yok benim neden yarıda kalıyor peki bi fikrin varmı?ben parmakta bi yere takılıyorum sanırım orası anüsün iç kısmı çünkü dokundukça popomda baskı hissediyorum yırtılma girişimin hemen altında 1 cm civarında oldu ama o int.kiler gibi kas yırtılması falan değil

Burada yaptığı çalışmaları ve başarılarını yazanları okuyunca çok mutlu oluyorum inşallah bende basardım yazabılıcem hergun yarım saatte olsa deneme yapıyorum ınsallah olucak ben hala tamamen almayı cozmus degılım o bıraz moralımı bozuyor ama olurda esımle aram duzelır denersek bu sefer kendımı canım acısada tutmak ıstıyorum gercekten olsun bıtsın dıyorum artık ne zevkı umrumda ne baska bıseyı yeterkı olsun

Kızlar ya ben 22sinde ilişki yaşamıştık ve buraya da yazmıştım dün yine oldu ve bu eşimin 2.bosalmasi ben zevk alana kadar yarim saat içerde kaldı penis. Bugün aşırı belim ağrıyor ve biraz mide bulantısı var psikolojik sanırım. Ben ne zaman anliyicam gebeliği ya da bunu takip etmenin bir yolu var mıdır burda bir kadının gebelik öyküsünü okumuştum yumurtlama döneminde ilişkiye girmişti ve sonra hamile kalmıştı fakat üstüne bi de adet olmuştu bu ne anlama geliyor yani benim bi sonraki reglim 10 ekimde eğer adet olursam hamile değil miyim ya da neyi beklemem gerekiyor bu şekilde adet olunur mu ki of ya kızlar hiç bilmiyorum araştırıyorum ama başıma ilk defa geliyor sonuçta anlayamiyorum erkenden gebelik testi alırsam zaten sonuç alamam bu bilinmezlik ve merak yiyip bitirecek beni inşallah nasip olsun bebek istiyoruz kafayı çok takmamaya çalışıyorum ama insan merak ediyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi kadın olmak zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım adet gününü bekle üzerinden 3 gün geçsin gelmezse hastaneye git gebelik testi yaptır . Gebeliğin üzerine adet çok istisnai bi durum bi yerleşme kanaması muhabbeti var o da adetten çok çok açık bir renk

Burada yaptığı çalışmaları ve başarılarını yazanları okuyunca çok mutlu oluyorum inşallah bende basardım yazabılıcem hergun yarım saatte olsa deneme yapıyorum ınsallah olucak ben hala tamamen almayı cozmus degılım o bıraz moralımı bozuyor ama olurda esımle aram duzelır denersek bu sefer kendımı canım acısada tutmak ıstıyorum gercekten olsun bıtsın dıyorum artık ne zevkı umrumda ne baska bıseyı yeterkı olsun
Canım sen ne kadar alabiliyorsun? Yani Zamanla alırsın diyor herkes sıkma canını buna da şükür ne yapalım o yeri de geçeriz inş. Sen hasta değilsin bunu at kafandan ben yıllarca p... dokunduramadım bile

Canımm p... tamamı giriyor mu

Canım adet gününü bekle üzerinden 3 gün geçsin gelmezse hastaneye git gebelik testi yaptır . Gebeliğin üzerine adet çok istisnai bi durum bi yerleşme kanaması muhabbeti var o da adetten çok çok açık bir renk
Evet canım yerleşme kanamasını ben de duydum adetten çok önce geliyor acik pembe ya da kahvemsi bir şekilde o zaman pozitif olabiliyormuş. Ama testin üstüne adet gören sonra hamile kalanı duyunca şaşırdım yani adet gecikirse test yaptırayım değil mi yani üstüne bir de adet olursam saçma olmaz mı kafam allak bullak oldu

Evet canım yerleşme kanamasını ben de duydum adetten çok önce geliyor acik pembe ya da kahvemsi bir şekilde o zaman pozitif olabiliyormuş. Ama testin üstüne adet gören sonra hamile kalanı duyunca şaşırdım yani adet gecikirse test yaptırayım değil mi yani üstüne bir de adet olursam saçma olmaz mı kafam allak bullak oldu
Yok sen adeti sil kafandan gecikmen olunca 3 gün sonra kan tahlili ver inş. Sonuç olumlu olur;)

Canımm p... tamamı giriyor mu
Evet canım tamamı giriyor zaten ilk yendiğim aylarda eşim yarısı girerse ben zevk alamam tamamının girmesi ve içinde ise geniş geniş git gel yapmam lazım dedi ben de şaşırdım yarısının girdiğine bile sevinemedim yendigim zamanlar eşim mutlu olamıyordu diye en sonunda dilatorun 4 boyuyla resmen ilişki yaşadım sokup çıkariyordum sürekli bayağı alıştırdım sonra penisle denedik tamamı girdi en başlarda anestezik kremler kullanıyordum sonra bebeyagi kullandım sonra beyaz vazelin en sonunda hepsini bırakmaya karar verdim spermlerin kalitesini düşürüyor diye sadece tahriş olmasın diye bepantol sürdüm penisin tamamına ve kendi vajina girişime çok kolay oldu zevk almaya başlayınca zaten vajinanın içerisi çok ıslanıyor girip çıkmakta kolay oluyor eşim de rahat rahat git gel yapıyor yoksa aksi olursa asla boşalamaz yani benim eşim öyle başkalarında nasıldır bilemem canım

Yok sen adeti sil kafandan gecikmen olunca 3 gün sonra kan tahlili ver inş. Sonuç olumlu olur:KK66:
Inşallah canım:)
Kafam karıştı epey adetim 3 gün gecikirse eczaneden gebelik testi alayım yine anlamazsam kanda gebelik testi yaptırayım nasipte varsa olsun inşallah hayırlısı ile

Canım sen ne kadar alabiliyorsun? Yani Zamanla alırsın diyor herkes sıkma canını buna da şükür ne yapalım o yeri de geçeriz inş. Sen hasta değilsin bunu at kafandan ben yıllarca p... dokunduramadım bile
eşli denemede pe .. yarisi girdi demişti eşim kendim aparatla çalışırken de sadece yarısını alabiliyorum pazar akşamıydi sanırım uyuşturup denediğimde yarısından bir tik ileri gitti aparat ama yine ileri gitmeme rağmen gitmedi zaten eşimle bayadır deneme yapmadık en son cuma denemiştik diye hatırlıyorum aramız limoni oldigu için kendimde pek istekli denemeler yapamıyorum aslinda

Canımm regl olmuşum sabaha kadar . Setim yok benim neden yarıda kalıyor peki bi fikrin varmı?ben parmakta bi yere takılıyorum sanırım orası anüsün iç kısmı çünkü dokundukça popomda baskı hissediyorum yırtılma girişimin hemen altında 1 cm civarında oldu ama o int.kiler gibi kas yırtılması falan değil
Canımcım pensdede popoda baskı oluyor sen hala kastıgın için gitmiyor ordan sonrası için 3 cm çapında 12 cm flan boyunda bi aparat hazırla kendine adetinden sonra mumdan olabilir yada allık sapı vs havlu kagıt sar bikaç kat snra jelatin sonra kayganlaştırıcı bununla gir çık alıştırması yap bolcaaa
Parmak belirli yere kadar gidiyor yetersiz geliyor. Aparat ileriye gittigi için genişletiyor orayı
Anüse baskı hissi zamanla geçiyor
Benm hala az var ama cok takılmıyorum üstte oldugun pozisyonda cok daha iyi açılıyor vajna

eşli denemede pe .. yarisi girdi demişti eşim kendim aparatla çalışırken de sadece yarısını alabiliyorum pazar akşamıydi sanırım uyuşturup denediğimde yarısından bir tik ileri gitti aparat ama yine ileri gitmeme rağmen gitmedi zaten eşimle bayadır deneme yapmadık en son cuma denemiştik diye hatırlıyorum aramız limoni oldigu için kendimde pek istekli denemeler yapamıyorum aslinda
Eşinle iyide olsan kötüde deneme yapmalısın yani egzersiz bunu kendin için aşmalısın öncelikle eşinle tartışmanla yada baska bişeyle alakası yok

Back
X