- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #234.821
Canım o şekilde herkeste tutmuyor maalesef ben aylarca denedim olmadı. Şimdi iyiki de olmamış diyorum önce yenelim sonra çocuk isteyelim benceBnde umudunu yitiriyorm galiba bayağı ilerlemiştim ama dun hayal kirikligina ugradim bir turlu yapamadık sanki hic ilerlememis hic egzersiz yapmamış gibiydim ve en basa dönmüş gibi moralim okadr bozulduki eşim beni düzeltmeye calisti üzülme elbet yapicaz deneye deneye yapicaz ne zman nasipse ozamn olck inşallah dedi dilator aldi ilaçları aldı adam egzersizler ile de yardımcı oluyor daha ne yapsın anlamadım ben daha ne istyorm acabaaa. Kendime çok kızıyorum deneme yaparken eşim biraz aceleci davranıyor bazen sonra özür dileyip yardımcı olmaya çalışıyor ama bende o an bitiyor tam rahatken bi anda aceleci olunca bir kasilma başliyor dahaa açamiyorum. Artk o dediginz boşalmayla uç kismiyla hamile mi kalsam diyorum belki biraz güven gelir öyle deneme devam ederim bi taraftan da hamileyken çok zor olur mu diyorum sonradan vazgeciyorum kafam allak bullak