- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.021
Valla yarıya kadar alıp ilerleyemedim sizlerin yazısını okudukça umutlandım eşim ittikçe canım çok yandı dayanamadım inş bir dağdakine ben de alırım tamamını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki canım yarısını değil tamamını alman gerekiyor çok zevkli yaşayan biri olarak söylüyorum acı yok serbest bırak kendini sen eşinden daha fazla zevk alıyorsun her ilişkide ben bunu yaşıyorum ve sen diyeceksin daha sert ya da daha da girsin diye biraz açık yazıyorum ama kesinlikle öyle. Ayrıca bir sene belki yenip te sorunsuz ilişki yasayan birisi için gebelik erken değil sonuçta yaş ta önemli her şeyi göz önünde bulundurmak gerekiyor. Inşallah tamamen yenersin canım gerçekten beyinde bitiyor beynine sürekli zevk alicam istekliyim sinyalleri gönder emin ol sen daha çok istekli oluyorsun Allah yardımcımız olsunAmin canım sen de bana ümit oldun ben de 2 kere ilişkiye girebildim sadece onda da yarısını alabildim sonra bu şekilde bu hastalığı yenmiş olmazsın dediler çok üzüldüm 4sene çektim ben de inş. Seninki gibi normale döner 1 sene bebeği kafama takmadan ilişki deneyeceğim çünkü kasılmalarım var rahat ilişki yaşamak istiyorum
Valla yarıya kadar alıp ilerleyemedim sizlerin yazısını okudukça umutlandım eşim ittikçe canım çok yandı dayanamadım inş bir dağdakine ben de alırım tamamını
ben spreyi 5.6 kez kullandim daha sonra biraktim.zaten o 5.6 kez iliskide bsysgi bi genislemisti.o yuzden sonrasinda spreysiz cok rahat iliskiye girdik.ama ben yine vazelin veya kayganlastrcida kullandim rahat girsin ciksin diye.simdi hicbirsey kullanmiuotum vajinanin kendi islakligi yetiyorÖncelikle merhaba ..
Kızlar şu spreyi buraya ilk kim yazdıysa Allah yedi ceddini güldürsün. :))
İşe yarar mı yaramaz mı umuduyla denedim ve olumlu yanı alabildim....
Birde şöyle bir şey mümkün mü; vajinm böyle lastik gibi kavrıyor p.. bu zamanla açılır mı? Çünkü müthiş bir acı veriyor gitgel yapmaya mani oluyor.
Birde bu spreyi kullananlar arkadaşlar ne kadar sürede normale döndü ? Spreyee alışmak istemiyorum açıkçası ama spreyle de olsa sevindirici ya hû.. :) Allah'ım her birinize yardım etsin. Böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi .. çok şükür ki nasip oldu...
Canımcım eğer eşinle gene yarıda kalıp çok acırsa popoya yastk koy hafif oda olmazsaKızlar yaa çok sağ olun bu form sayesinde bu kadar yaptım devamını da getireceğim inş. Reglim bitsin .. burda ters ilişki yaşayan bir arkadaş vardı nedir son durumu? Msjmı okuyorsan cvp ver
İnş. Canım normalde de yastık koyuyorum zaten aparatı kendim yapamazsam getirteyim olmazsa birkaç denemede daha olmazsa ben bir an orayı son nokta gibi düşündüm daha iterse zarar veririm diye ittirmedim ama canım hiç bu kadar yanmamıştı yırtılmanın da etkisiyle baya acı çektimCanımcım eğer eşinle gene yarıda kalıp çok acırsa popoya yastk koy hafif oda olmazsa
DEdigim gibi aparat yap bitane şu 5 formulunu uygula (adınıda ben koydum suan)
Sonrasında Eşinle deneynce hemen olcakkkkk
zehra emin ol her aparat girdikçe 1 büyüğünü denemek isteyeceksin çünkü beynin artık bunu yavaş yavaş kabul ediyor sen de antrenmanları daha sık yaparsan daha hızlı ilerlersin sakın erteleme çünkü hep derler ya vajinismus erteleme hastalığı aynı zamanda diye. 2. aparata geçerken de ilk en küçüğü sok çıkar baya bi rahatla sonra 2 ye geç göreceksin ne kadar kolay girdiğini2i aparatı başlı başına deneyemedim :) eşimin erken gelesi tuttu başka zaman olsa gelmez :) sabah deniyim dedim işe geç kalırım diye yapamadım neyseki dün 1.aparatla tekrar yapmaya vakıt bulmustum onu rahatca alıyorum şuan gözüme 2 büyük gelsede alabılecegımı bılıyorum o yuzden bu aksam ve ozellıkle yarın cok calısıcam o kadar kı ev ısı vs herseyı bu geceye kadar tamamlıcam yarın full tıme aparatlarla calısıcamçünkü eşim hafta sonu deneriz dedi o yüzden şu 2yi alsam denememizde olacagına inanıyorum çünkü o kasların yoğun olduğu bölgeyi geçmek mesele sonrası cidden dipsiz kuyu misali
![]()
Canım ben zaten ön egzersiz yapıyorum açılsın diye ama işte parmak kısa olunca devamında sıkıntı oldu eşim aparat istemedi önce kendimiz deneyelim diyor bakalım inş. Girerkızlar ben de dün akşam yine denedim ilkin direk p.nis ile denedik ve açıkçası nieyse yarım giriyordu sonra eşime sen 10 dk sonra gel dedim yolladım odadankendim önce 3. boy aparatı hemen arkasından 4. boy aparatı soktum içimde öylece kıttenly taktiği 5 i uyguladım
![]()
eşime gel dedim tabi onların ilişkiye hazır olması 3 saniye maşallah denedik şıp die girdi burdan anladığım ilk etapta ben önden hazırlık yapcam sonra eşim deneyecek enazından ilk birkaç ilişkide oyüzden umay0569 sen de önce egzersiz yap 10 15 dk sonra eşin denesin hemen giriyor. ve sıfır acı
valla parmak rahat yapıodum 3 bile sokuodum nerdeyse ama aparatın büyüğünü alamıodum mesela ben ama onu da egzersizle zor yendim bence aparatı şöyle yap bi mu ya da kalın fırçaya peçete sar streçle onla dene parmak soktuktan sonra aparatı sok ilerlet beklet içinde ozman p.niste rahat girerCanım ben zaten ön egzersiz yapıyorum açılsın diye ama işte parmak kısa olunca devamında sıkıntı oldu eşim aparat istemedi önce kendimiz deneyelim diyor bakalım inş. Girer
Ahahah adamlarda napcagını şaşırdı bzm peşimizdekızlar ben de dün akşam yine denedim ilkin direk p.nis ile denedik ve açıkçası nieyse yarım giriyordu sonra eşime sen 10 dk sonra gel dedim yolladım odadankendim önce 3. boy aparatı hemen arkasından 4. boy aparatı soktum içimde öylece kıttenly taktiği 5 i uyguladım
![]()
eşime gel dedim tabi onların ilişkiye hazır olması 3 saniye maşallah denedik şıp die girdi burdan anladığım ilk etapta ben önden hazırlık yapcam sonra eşim deneyecek enazından ilk birkaç ilişkide oyüzden umay0569 sen de önce egzersiz yap 10 15 dk sonra eşin denesin hemen giriyor. ve sıfır acı
evet canim çok haklısın şuan bende 2yi denemek için sabırsızlanıyorum ve olacak inancim çok var uğraşırsa bile olacak başka yolu yok şu denemede eşimi şaşırtmak istiyorum o yüzden yarın daha da ağırlık vericem çalışmalarınazehra emin ol her aparat girdikçe 1 büyüğünü denemek isteyeceksin çünkü beynin artık bunu yavaş yavaş kabul ediyor sen de antrenmanları daha sık yaparsan daha hızlı ilerlersin sakın erteleme çünkü hep derler ya vajinismus erteleme hastalığı aynı zamanda diye. 2. aparata geçerken de ilk en küçüğü sok çıkar baya bi rahatla sonra 2 ye geç göreceksin ne kadar kolay girdiğini
valla ben de öyle yapacağım bir de yaparken onu gönderiyorum odadan ne bilim ne olur ne olmaz irrite olabilir diye sonuçta görüntü olarak benim bile hoşuma gitmez aparat sokup çıkaran biriAhahah adamlarda napcagını şaşırdı bzm peşimizde
Bende ilk 3-4 ilişkide önden kendim alıştırma yaptım snra denedm
dilatör kullanmayı çözmeden önce bulmam gereken videoyu tesadüfen yeni bulmam bu kadar rahat yaparız inşallah![]()
Yön falan yok burdan bakınca dimdirek yolluyor yahu, içim bi tuhaf oldu Valla izlerken![]()
benimde telefonumda o kadar çok dilatör aratmışım ki di yazınca herşey çıkıyor artıktemizliyorum ama o yazılar kaybolmuyor
videonun asıl amacını yeni anladım da orada önemli olan yapım aşaması
ben bu kadar seri yapar mıyım diye düşünüyorum
![]()