• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkese önemli bir soru daha. Egzersizleri direkt mi yapıyorsunuz yoksa kendinizi uyarıp ıslanarak mı başlıyorsunuz?
ben direk yapıyorum hayal vs kurmak bana pek doğru gelmiyor bir kere ileri o şekilde gider diye düşünüp dememiştim.ama benim itme sorunum olduğu için olmamıştı

S Selen1212 Bende de ayni sorun var maalesef. Hep dahasini dusunuyorum daha cok aciyacak baska kotu bisey olacak falan. Aslinda sunu bi kabullensek bu yaratilistan beri yapilan bisey ve herkes yapiyor kimseye bir zarar gelmiyor desek olacak belki de.. Allah yardimcimiz olsun gercekten dusmanimin bile basina gelmesin diyorum :KK43:

Kızlar spreyi sıktıktan 10 dk sonra uyuşuyor demiştiniz peki etkisi ne kadar sürüyor onu göremedim mesajlarda ya da hatırlayamadım. Bi de genel olarak içine sıkmayı mı öneriyorsunuz sanki öyle daha mı etkili gibi geldi düşününce ama sizin fikrinizi almak istiyorum

Ben artık yorulduğumu hissediyorum denemelere devam edicem elbette ama ne bilim benden daha uzun süredir bu dertle uğraşanları görmem bile kendimi teselli etmeye yetmiyor aksine o kadar zaman dayananların benden daha güçlü olduğunu düşünüyorum ben artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum sihirli bir değneğin değmesini ve düzelmeyi istiyorum beynim yoruldu kalbim yoruldu gözlerim artık ağlama der gibi gözyaşı bile akmıyor hemen o bile bıktı benden eşim desen beni anlamıyor beni sizlerden başka iyi kimse anlamıyor iş ev aile çevre bunların hepsinden soğudum sıkıldım tek kalmak denizi seyretmek orada düşüncelerimi bırakmak istiyorum bıktım çünkü beynimde dolaşmalarından en büyük korkum benden sonra evlenen tanıdıklarımdan birinin hamile olduğunu öğrenmek eğer bu sorunu yaşamasaydım mutlu olurdum ama şuan onlardan bu haberi almak beni mutlu etmez aksine sen yapamadın hala düşüncemi dahada alevlendırır ama buradakı herkesın hatta yazıları okuyanların anne olması benı sevındırır cunku aynıyız bız tanısmasakta bırbırımızı gormesekte aynı olduıgumuzu bılıyoruz

Ben artık yorulduğumu hissediyorum denemelere devam edicem elbette ama ne bilim benden daha uzun süredir bu dertle uğraşanları görmem bile kendimi teselli etmeye yetmiyor aksine o kadar zaman dayananların benden daha güçlü olduğunu düşünüyorum ben artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum sihirli bir değneğin değmesini ve düzelmeyi istiyorum beynim yoruldu kalbim yoruldu gözlerim artık ağlama der gibi gözyaşı bile akmıyor hemen o bile bıktı benden eşim desen beni anlamıyor beni sizlerden başka iyi kimse anlamıyor iş ev aile çevre bunların hepsinden soğudum sıkıldım tek kalmak denizi seyretmek orada düşüncelerimi bırakmak istiyorum bıktım çünkü beynimde dolaşmalarından en büyük korkum benden sonra evlenen tanıdıklarımdan birinin hamile olduğunu öğrenmek eğer bu sorunu yaşamasaydım mutlu olurdum ama şuan onlardan bu haberi almak beni mutlu etmez aksine sen yapamadın hala düşüncemi dahada alevlendırır ama buradakı herkesın hatta yazıları okuyanların anne olması benı sevındırır cunku aynıyız bız tanısmasakta bırbırımızı gormesekte aynı olduıgumuzu bılıyoruz

Çünkü çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç. Böyle zamanlarda katettiğim aşamaları düşünmeye çalışıyorum, sıfırdan geldiğim yeri. Bunu ben yaptım, kalanını da yapıcam diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Evlenenlerin hamilelik haberlerine kulak asma. Vajinismus hastası olup hamile kalan hatta normal doğum yaptığı halde sorunu devam edenler var biliyoruz hepimiz. Kaldı ki cinsellik sadece penisin vajinaya girmesi değil. Duygusal doyum, ten uyumu, karşılıklı keyif almak gibi bir sürü bileşeni var. Evlenip hamile kalanların “yatak odalarından” memnun olup olmadığını bilemeyiz. Yani hamile olan herkes şahane bi cinsellik yaşıo diyemeyiz. Onları düşünüp modunu hiiiç düşürme :)

Kızlar mod düşürmek içimden gelmiyor demek bıktım demek yok bunu bir başkası için değil bir bebek içinde değil kendimiz için yapalım ve başaralım ben şahsen cinsellik yaşayıp zevki doruklarda yaşayanda duydum sırf görev gibi bacağını açığ eşim rahatldı haa tamam hadi biran önce bitsin diyeni de ama ben eşimi seviyorum ve ben eşimle zevkle cinsellik yaşamak istiyorum en çokta bu sebeple yenmek istiyorum. Kim evlenmiş kim hamile kim nasıl bunları umursamayın benim gerdek gecesi kocası tecavüz eder gibi ilişkiye girdiği ve aynı gece hamile kalan tanıdığım var orda penisin girmesi de mühim değil bunu bizim ne kadar istiyor olmamız. Allah kadına vajina erkeğe de penis vermiş ve cinsellik doğal bir olgu yaşamın bir parçası olmuş ekmek neden bundan mahrum kalıp üzüleyim. Sırf böyle böyle hırs yaptıgımdan 3 boy aparatı aynı gün arka arkaya soktıgumu biliyorum aaa girdi diyip 1 büyüğünü aa bu da girdi diyip 1 büyüğünü soktum inanın 1 tanesi bile acımadı biz sadece gözümüzde büyüttük herşeyi ben küçüktüm kadınlar anlatırdı kadın evlenmiş kanamadan hastanelik olmuş acıdan çığlık atmış yok bilmem neyden gebermiş ee bunları duy duy nolduk. Evlendim 1 allahın kulu da demedi bunları yaşayacaksın bak ilişkiye böyle girilir diye zorla soruyordum maşallah onlarda anlatmıyordu yarım yamalak oyuzden kendimize dönelim. İSTEYİN ZOR DEĞİL HEMDE HİÇ

Kızlar vajinismusu yendiğimden beri bu topiğe uğramadım. Kendim nasıl yendiğimi bile bilmiyorum. Hiçbişey kullanmadan. Yine olmayacak diye girdim yatağa ve bıraktım kendimi akışına hemde ümitsizce. Veee oluverdi.
4.ayımda yendim hamdolsun.
Yapılmayacak birşey değil! Ümitvâr olun.

Olacaaak olacak bi gün bütün bunları hatırlayıp geçicez biz de normal ilişki
Olacaaak olacak bi gün bütün bunları hatırlayıp geçicez biz de normal ilişki yaşıycaz. Yeter ki biraz daha sabır ve azim. Bıkmayalım çalışalım çabalayalım vee başaralım. Hadi kızlar yapabiliriz herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım ben çok gaza geldim azim azim azim :KK73:

Kızlar valla ben aparatta level atladım git gelde zorlanmim die aparatla git gel yapıorum sonra eşimle deniyorum ozaman cok kolay oluyor bu yüzden lütfen egzersizlere tam gaz devam

Ben tamamını alamıyorum eşimle tam bir kenetlenme olmuyor 3te 2si giriyor ama canım yanıyor tamamını sorunsuz almak istiyorum acı hissi olmasın ve zevk alabiliyim şu an için tam bir işkence acaba zamanla düzelecek mi:kahve:

o zamanla düzelecek sen esli denemelere devam et poponu rahat birakmaya calis. olacak zamanla moralini bozma :halay:

Ben tamamını alamıyorum eşimle tam bir kenetlenme olmuyor 3te 2si giriyor ama canım yanıyor tamamını sorunsuz almak istiyorum acı hissi olmasın ve zevk alabiliyim şu an için tam bir işkence acaba zamanla düzelecek mi:kahve:
Canım aslına bakarsan yarısı girdiği için canın yanıyor zaten tamamı girse yanmaz canın neden dersen ben bazen denerken canım yanıo anlıyorumki girmedi deliğin çevresine bastırıyoruz bundan canım yanıyo sonra tam deliğe girince hiç ağrı yok ha tamamı girince git gel yapalım diyince de baskı oluyor ama ben bugun mucizevi birşey keşfettim ben altta eşim üstte git gel yaparken açıkcası cok kasıyordum kendimi bi süre sonra kasmaktan yorgun düşüp titreme geliyor sonra üste geçip deneyeyim dedim inanırmısımız ne baskı ne ağrı şok oldum neden alttayken baskı oluyor da ben üstteyken olmadı bu arada ilk defa denedim bu pozisyonu çok daha kolaymış

Canım aslına bakarsan yarısı girdiği için canın yanıyor zaten tamamı girse yanmaz canın neden dersen ben bazen denerken canım yanıo anlıyorumki girmedi deliğin çevresine bastırıyoruz bundan canım yanıyo sonra tam deliğe girince hiç ağrı yok ha tamamı girince git gel yapalım diyince de baskı oluyor ama ben bugun mucizevi birşey keşfettim ben altta eşim üstte git gel yaparken açıkcası cok kasıyordum kendimi bi süre sonra kasmaktan yorgun düşüp titreme geliyor sonra üste geçip deneyeyim dedim inanırmısımız ne baskı ne ağrı şok oldum neden alttayken baskı oluyor da ben üstteyken olmadı bu arada ilk defa denedim bu pozisyonu çok daha kolaymış

sen üstte oldugun zaman kontrol sende oluyor ve o yüzden insan kendini daha rahat hissediyor ve kendini daha gevsek ve rahat birakiyor. beyin sanki sana sinyal veriyor kontrol sende kendini rahat birak gibicesine :))

Back
X