- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.281
Kızlar mod düşürmek içimden gelmiyor demek bıktım demek yok bunu bir başkası için değil bir bebek içinde değil kendimiz için yapalım ve başaralım ben şahsen cinsellik yaşayıp zevki doruklarda yaşayanda duydum sırf görev gibi bacağını açığ eşim rahatldı haa tamam hadi biran önce bitsin diyeni de ama ben eşimi seviyorum ve ben eşimle zevkle cinsellik yaşamak istiyorum en çokta bu sebeple yenmek istiyorum. Kim evlenmiş kim hamile kim nasıl bunları umursamayın benim gerdek gecesi kocası tecavüz eder gibi ilişkiye girdiği ve aynı gece hamile kalan tanıdığım var orda penisin girmesi de mühim değil bunu bizim ne kadar istiyor olmamız. Allah kadına vajina erkeğe de penis vermiş ve cinsellik doğal bir olgu yaşamın bir parçası olmuş ekmek neden bundan mahrum kalıp üzüleyim. Sırf böyle böyle hırs yaptıgımdan 3 boy aparatı aynı gün arka arkaya soktıgumu biliyorum aaa girdi diyip 1 büyüğünü aa bu da girdi diyip 1 büyüğünü soktum inanın 1 tanesi bile acımadı biz sadece gözümüzde büyüttük herşeyi ben küçüktüm kadınlar anlatırdı kadın evlenmiş kanamadan hastanelik olmuş acıdan çığlık atmış yok bilmem neyden gebermiş ee bunları duy duy nolduk. Evlendim 1 allahın kulu da demedi bunları yaşayacaksın bak ilişkiye böyle girilir diye zorla soruyordum maşallah onlarda anlatmıyordu yarım yamalak oyuzden kendimize dönelim. İSTEYİN ZOR DEĞİL HEMDE HİÇ