- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.841
Haha ne mutlu bana canimay zehra ne güldüm valla iyi geldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha ne mutlu bana canimay zehra ne güldüm valla iyi geldin
Canım acır mı çok canım yanar mı diye düşünürsen herşey daha zor olur . Bak şöyle düşün acımaz acısa da çok acımaz herkes yaptı ben de yapabilirim beynine iyi sinyaller gönder ya değilse beynin vücudunu kilitler bak benim de acı eşiğim çok düşük ilk ilişkide sanki Doğum yapıyorum sanırsın öyle sesler çıkarıyordum acıdan mı hayır tamamen psikolojik korkuttuk çünkü bünyeyi çok acıyacak diye acımaz canım dişini sık girişten sonra ilerliyor güven kendine
Haha ne mutlu bana canimbugun benimkine spreyi teklif etcem bakalm neler olcek :))) umudumuz sprey
![]()
Canım sen aparat çalışıyor muydunTamam canım bugün bir cesaret tekrar deniyeceğim. Peki bu ilk girişte yani bilmediğim için soruyorum sende yırtılmış dedin bendede o acıyacak yırtılacak korkusu var. Çok aşırı bir itme yüklenme mi olması lazım giriş için ?
Canım sen aparat çalışıyor muydun
Aparatı da denemelisin bence canım üç parmak bile yeterli olmadı bende ama hissediyorum aparatla halledicemYok canım sadece kegel ve nefes egzersizlerini yapıyorum..
benim eşimde çok aceleci. başlamadan önce tamam diyor ama o an acele ettiği için kaçıyorum bendeEşlerinizle anlaşma yapın ben izin verdikçe iteceksin deyin . Kesinlikle haklısınız aniden itme olsa ben de çok korkardım ben hala şimdi it şimdi dur gibi telkinlerde bulunuyorum sağ olsun dinliyor
Canım olmuyor ki öyle yani ayarlayamıyor istese de dur diyince tamamen çıkıyor ister istemezEşlerinizle anlaşma yapın ben izin verdikçe iteceksin deyin . Kesinlikle haklısınız aniden itme olsa ben de çok korkardım ben hala şimdi it şimdi dur gibi telkinlerde bulunuyorum sağ olsun dinliyor
Aparatı da denemelisin bence canım üç parmak bile yeterli olmadı bende ama hissediyorum aparatla halledicem
Ben popomu kaldırınca rahat giriyor canım ne çok aşağı oluyor ne de cok ortada oluyor oyle yapınca ama yönü aparata göre ayarlamam zamanımı alıyor mısal 3ü yarıya kadar alıyorum ama yarıdan sonra gıtmıyor gıbı oluyor galıba yönü ayarlayamıorm ya da kendımı kasıyorum bu tıp şeyleri deneyerek ogrenıyoruz canımAparatla egzersiz yapabilen arkadaşlara bi sorum olacak ben aparat yönünü ayarlayamıyorum bana düz bi yol gibi gelmiyor biraz kıvrımlı bi eğim vermem gerekiyor sizde de öyle mi
Ben popomu kaldırınca rahat giriyor canım ne çok aşağı oluyor ne de cok ortada oluyor oyle yapınca ama yönü aparata göre ayarlamam zamanımı alıyor mısal 3ü yarıya kadar alıyorum ama yarıdan sonra gıtmıyor gıbı oluyor galıba yönü ayarlayamıorm ya da kendımı kasıyorum bu tıp şeyleri deneyerek ogrenıyoruz canım
Ya bir şey sorucam sizin mesajlarınız biraz yargılayıcı ve tuhaf mı bana mı öyle geliyorArkadaşlar gercekten cok üzücü, fiziksel olarak esler normal ise, vaji denen şey %100 halledilebilir bı sorundur ertelemeyin çekinmeyin alallaaa, çok kolay diyecem kisacaksiniz ama kolay
Arkadasim yon konusunda sorunun var ise o aparatı seni ittirme vucdunu aparata dogru ittir,mumkunse aparatı sabitleTşk ederim cvp yazdığın için ben alırken yön konusunda zorlanıyorum sağa sola yanlış yere çarpıyor gibi en küçük boydayım hala bi kaç kez alabildim her zaman alamıyorum sen çok iyi ilerledin ben takip ediyodum sen birinciyi yaoarken maşşallah 2. Yi de aldın 3 e geçtin o da olur bence vajina tam açılmadığından biraz zorluyor