Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yargilama haddime degil öyle bir intiba olusturmussam özür dilerim,, ama tuhaf ne demek tuhaf olan senin tuhh halinin ya kendisi
Ruh hali demek istediniz sanırım. Ruh halimin kararını vermek bana kalsın isterseniz ;) mesajlarda burdaki insanların naifliğinde olursanız daha kolay iletişim kurulabilir belki ama tercih etmiyorsanız siz bilirsiniz

zehra1809 zehra1809 canım 3 de yarıda kalmışsın en son yarıyı kegelle aşmaya çalış bide 3 ün boyu kaç cm ? Yani kaç cm aldın sence
10.5 uzunlugu 2.5 kalinligi canim nedense yine bi yerde takiliyorum ama kegel yapim eve gider gitmez cunku cok kalin ve cok uzun da degil kesin bi yerde hata yapiorm :)

Eşlerinizle anlaşma yapın ben izin verdikçe iteceksin deyin . Kesinlikle haklısınız aniden itme olsa ben de çok korkardım ben hala şimdi it şimdi dur gibi telkinlerde bulunuyorum sağ olsun dinliyor
Benimkine dur dedigimde sertligi gidiyor beni durdurma diye kiziyor sonrasinda o yuzden o bizde ise yaramiyor canim

Zehraa aparata başlıycam ne öneriyorsun ilk etapta hala gerginim meraktayım :)
Once gerginligi bir kenara at kuzum ve nefes alip vermekle basla eger cok tedirginsen anestol yada emla ile ilk denemeni yapabilirsn bu kendini daha iyi hissetmeni saglar cunku oranin uyusuk olma dusuncesi ilk etapta rahatlatiyor :)

2 yıldır tam alıyorsanız, 3 un yarısında nasıl kalır? 2 katı yokki arada 4 cm fark var, ayrıca poponu kaldirinca neden rahat giriyor cunku fizyoloji onu emrediuor
Fizyoloji onu emrediyorda beynimiz ne yazikki.bunu yerine getirmekte inat ediyor :) o yuzden de basit gibi duran seyler bizde bu kadar zaman aliyor canim yavas ama temiz olacak insallah :)

10.5 uzunlugu 2.5 kalinligi canim nedense yine bi yerde takiliyorum ama kegel yapim eve gider gitmez cunku cok kalin ve cok uzun da degil kesin bi yerde hata yapiorm :)
Takıldıgın yer ya 3 ü çok büyük görüyosun yada nefes almayı unutuyosun :)
Eve gidince dene her sfernde 1. Yi sokayım die vakit kaybetme artık direk 2 bi girdimi hemen 3 e geç zaman kaybetme
Bide 4 de rahat gir cık olunca öyle dene eşinle adamlardada heves kalmadı bzm yuzumuzden :D
İstesenizde yavaş hareket edemez sonucta siz aparat gibi kendiniz kontrol etmek istiyosunuz ama öyle olmcak mecbur
O yüzden aparatta belirli aşamaya gelmeden en az 3 bence eşle denenmemeli

Tşk ederim cvp yazdığın için ben alırken yön konusunda zorlanıyorum sağa sola yanlış yere çarpıyor gibi en küçük boydayım hala bi kaç kez alabildim her zaman alamıyorum sen çok iyi ilerledin ben takip ediyodum sen birinciyi yaoarken maşşallah 2. Yi de aldın 3 e geçtin o da olur bence vajina tam açılmadığından biraz zorluyor
Alisacaksin sende canim bende bu aksam genel tekrara gidicem 3e gectim ama 2de bazen zorlaniyorum canim iyice alisacagiz:)

Takıldıgın yer ya 3 ü çok büyük görüyosun yada nefes almayı unutuyosun :)
Eve gidince dene her sfernde 1. Yi sokayım die vakit kaybetme artık direk 2 bi girdimi hemen 3 e geç zaman kaybetme
Bide 4 de rahat gir cık olunca öyle dene eşinle adamlardada heves kalmadı bzm yuzumuzden :KK70:
İstesenizde yavaş hareket edemez sonucta siz aparat gibi kendiniz kontrol etmek istiyosunuz ama öyle olmcak mecbur
O yüzden aparatta belirli aşamaya gelmeden en az 3 bence eşle denenmemeli
Nasilda biliyorsun bende bastan bi genel deneme yapim demistim.ama tamam seni dinlicem 3e devam :) olabilir bu aksam alicam 3ude ama esli deneme istiyorum biktilar evet ama benm de ne asamada oldugumu anlamam.lazim.ve.spreyle denemek istiyorum bugun belki olur diyorum bir umut iste :)

Nasilda biliyorsun bende bastan bi genel deneme yapim demistim.ama tamam seni dinlicem 3e devam :) olabilir bu aksam alicam 3ude ama esli deneme istiyorum biktilar evet ama benm de ne asamada oldugumu anlamam.lazim.ve.spreyle denemek istiyorum bugun belki olur diyorum bir umut iste :)
Kuzu eve gidip 3 ü alırsan bide spreyle bence olucak bu akşam hadi inş duam seninle ve tüm yenemeyen arkadaşlarla

Normalde parmak yapıyordun dmi canm
Aparat parmaktan daha kolay elle insan içeriyi hissediyor aparat gönder gitsin uç yok bucak yok :KK70:
Evet evet parmak işi tamam ama dediğin gibi bi garip oluyor insan içeriyi hissedince:KK70:ama parmağın da güzel tarafı kendim ayarlayabiliyorum aparatta o yok ya ondan tedirginim biraz

Back
X