Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba. Bugün mumdan yaptığım aparatı biraz daha kalınlaştırdım. 3.5 cm civarında çapı. Uzunluk olarak da 10-11.5 cm arası aldım. (Değişti yani, bi soktum 10 bi soktum 11 filan) 11den sonra ağrı olmaya başlıyor. İçinde çeviriyorum, git gel yapıyorum. Sadece zeytinyağı kullandım yaparken. Bu sabah eşim denemek istedi, yanaşamadım yine bi bahane buldum. Ne yapmaya çalışıyorsun, kendinden soğutmak mı niyetin dedi :( bu akşam prezervatif, sprey, ultrason jeli ve zeytinyağıyla deneyim diyorum ama her şey çok güzel gitse de, yapabildiğimi görsem de o an bir heyecan geliyor bana devam edemiyorum. Heyecan için ne önerirsiniz? Bir de aldığım boyutlar denemek için yeterli mi sizce? Yoksa kendim biraz daha mı çalışayım?

3 günde cinsel terapi ile yendim fauslar ile egzersizle 3 günde bitti ne aşamadaysan bana özelden yaz ona gore yardımda buluna bilirim 4 bin verdim tedaviye deydi tabiki 2 yıl neler cektim ama imkanı olmayan insanlar var ve tedavi olanlar genelde anlatmıyor ve doktor öneriyorlar bende buna sinir oluyodum en sonunda esim kredi çekip tedavi oldum kimin imkanı yoksa bi kız kardeş gibi yardımcı olmak istiyorum
Canm hera klinik miydi gittigin ozel yer

Kızlar merhaba. Bugün mumdan yaptığım aparatı biraz daha kalınlaştırdım. 3.5 cm civarında çapı. Uzunluk olarak da 10-11.5 cm arası aldım. (Değişti yani, bi soktum 10 bi soktum 11 filan) 11den sonra ağrı olmaya başlıyor. İçinde çeviriyorum, git gel yapıyorum. Sadece zeytinyağı kullandım yaparken. Bu sabah eşim denemek istedi, yanaşamadım yine bi bahane buldum. Ne yapmaya çalışıyorsun, kendinden soğutmak mı niyetin dedi :KK43: bu akşam prezervatif, sprey, ultrason jeli ve zeytinyağıyla deneyim diyorum ama her şey çok güzel gitse de, yapabildiğimi görsem de o an bir heyecan geliyor bana devam edemiyorum. Heyecan için ne önerirsiniz? Bir de aldığım boyutlar denemek için yeterli mi sizce? Yoksa kendim biraz daha mı çalışayım?
Heyecan icin atarax 25 mg 2 tane denemeden 1 saat once alırsan ıyi geliyor vajinismus tedavisinde doktor bana hep bunu veriyodu hic bi zararı yok

Eklentiler

• Screenshot_20181014-161855.webp
    Screenshot_20181014-161855.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 48
Aldığım boyutlar yeterli mi peki sence denemek için? Yoksa biraz daha uzun veya kalın mı olmalı?
Canım sen son aparata gelmişsin zaten nerdeyse bizimkilerde sonuncusu 3 cm çap 13.5 boy çünkü. Bence yeterli bende de son aparatta tamamı girince sonunda baskı oluyor karnımı ağrıtıyor ama normal dedi burda arkadaşlar

Canım sen son aparata gelmişsin zaten nerdeyse bizimkilerde sonuncusu 3 cm çap 13.5 boy çünkü. Bence yeterli bende de son aparatta tamamı girince sonunda baskı oluyor karnımı ağrıtıyor ama normal dedi burda arkadaşlar
Bugün eşimin hali çok dokundu. Üzüldüğümü anlayınca yine yumuşadı espri filan yapmaya çalıştı ama sabrının kalmadığı artık çok belli. Sağ olasın kuzum. İnşaAllah bir cesaret deneyebilirim.

Kızlar merhaba. Bugün mumdan yaptığım aparatı biraz daha kalınlaştırdım. 3.5 cm civarında çapı. Uzunluk olarak da 10-11.5 cm arası aldım. (Değişti yani, bi soktum 10 bi soktum 11 filan) 11den sonra ağrı olmaya başlıyor. İçinde çeviriyorum, git gel yapıyorum. Sadece zeytinyağı kullandım yaparken. Bu sabah eşim denemek istedi, yanaşamadım yine bi bahane buldum. Ne yapmaya çalışıyorsun, kendinden soğutmak mı niyetin dedi :KK43: bu akşam prezervatif, sprey, ultrason jeli ve zeytinyağıyla deneyim diyorum ama her şey çok güzel gitse de, yapabildiğimi görsem de o an bir heyecan geliyor bana devam edemiyorum. Heyecan için ne önerirsiniz? Bir de aldığım boyutlar denemek için yeterli mi sizce? Yoksa kendim biraz daha mı çalışayım?

Pasiflora da içebilirsin. Bitkisel içerikli bir şurup. 2 kaşık alman yeterli olur sanırım. Yalnız ultrason jeli bence yeterli, kayganlaştırmak için başka bir şeye ihtiyacın yok. Boyut konusunda bir şey söyleyemeyeceğim, ben henüz o aşamaya gelmedim. Önden giden arkadaşlar yardımcı olabilir sanıyorum :)

Arkadaşlar paylaşımlarımızı mümkün mertebe buradan yaparsak herkes görüp faydalanmış olur. Hemen hemen benzer sorunlar yaşıyoruz hepimiz. Özelden konuşulanların diğerlerine faydası olmuyor. Üye olmadan takip edenler de var ayrıca, ben aylarca öyle takip etmiştim. Onlar da okusun görsün, belki faydası olur.

Bugün eşimin hali çok dokundu. Üzüldüğümü anlayınca yine yumuşadı espri filan yapmaya çalıştı ama sabrının kalmadığı artık çok belli. Sağ olasın kuzum. İnşaAllah bir cesaret deneyebilirim.
Haklısın dokunur canım ya ben de onu yaşıyorum bişey demesede benim aklımda sonuçta. Ama olsun düşünme halletmeye odaklan sen onlar empati kuramadığı için anlamıyorlar napalım sabır sabır az kaldı

Evet doğal olarak bozulur tabii. Eşlerin anlayışlı ve sabırlı olması çok önemli ya, az uz bir şeyle uğraşmıyoruz biz zaten, bir de eşe laf anlatmak eminim çok zordur. Az kaldı diyelim :)
Az kaldı ya inşallah biticek yakın zamanda. Ben de bi deneyebilirsem:) ama eş önemli gerçekten benimki iyi sağolsun ama çok sabırlı değil olmayınca sen aşkla yapsan olcak bak diyip bıkıp bırakıveriyor:)

3 günde cinsel terapi ile yendim fauslar ile egzersizle 3 günde bitti ne aşamadaysan bana özelden yaz ona gore yardımda buluna bilirim 4 bin verdim tedaviye deydi tabiki 2 yıl neler cektim ama imkanı olmayan insanlar var ve tedavi olanlar genelde anlatmıyor ve doktor öneriyorlar bende buna sinir oluyodum en sonunda esim kredi çekip tedavi oldum kimin imkanı yoksa bi kız kardeş gibi yardımcı olmak istiyorum
Canım genel sayfaya ayrıntıyla yazarsan herkes faydalanır. Biz her şeyi burda konuşuyoruz. Ben yendim ama yenemeyenler için bu daha faydalı olur bence

Az kaldı ya inşallah biticek yakın zamanda. Ben de bi deneyebilirsem:) ama eş önemli gerçekten benimki iyi sağolsun ama çok sabırlı değil olmayınca sen aşkla yapsan olcak bak diyip bıkıp bırakıveriyor:)
Ayni durumdayiz deneyelm.dedk uyusturdum kendi bisey takmadi tak dedm.inat etti o da uyustu neyse zoraki sertlesti ustte sen ol dedm yine beni ustte aldi kendimi ustte rahat hissetmiorm.bilio inatla bunu yapio parmak denemeye calisio yanls yapio birak ben yapim.diorm kizio bilmiorm ya onla yatakta.bile anlasamiorm.beni dinlemio onerilerimi kabul etmio seytan dio al aparatlari otur karsisina al hepsini icine de mors olsun

Oyle ofkeliyim ki ne istek birakio ne cesaret nasil bi insan anlamiorm gercekten boyle oldugunda hep aklma bosanip bu sorundan kokten kurtulmak gelio.ben neleri astim bi bu adamin dusuncelerini asamadm bi kere dinle be adam.bi kere ama yok o cok daha iyisini biliomus havalarinda

Oyle ofkeliyim ki ne istek birakio ne cesaret nasil bi insan anlamiorm gercekten boyle oldugunda hep aklma bosanip bu sorundan kokten kurtulmak gelio.ben neleri astim bi bu adamin dusuncelerini asamadm bi kere dinle be adam.bi kere ama yok o cok daha iyisini biliomus havalarinda
Ah kuzum ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de aynılarını yaşıyorum sürekli görüyorsun zaten yazıyorum hep. Nasıl baş edicez bilmiyorum doğrusu ne onu da bilmiyorum ama öyle boşanma düşünceleri falan da çözüm değil sanki. Bi şekilde onlarla halletmemiz lazım ya duymıcaz görmicez o da zor biliyorum da mecbur işte. Bu süreç bu duruma gelmemize sebep o da var bak bunu halletsek azalcak gibime geliyo belki bu sorun olmasa bu kadar ters düşmicez çünkü bende öyle oluyor o konuda dediklerine takıp başka şeyde de çabuk bozuluyorum kavga çıkarabiliyorum

Ah kuzum ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de aynılarını yaşıyorum sürekli görüyorsun zaten yazıyorum hep. Nasıl baş edicez bilmiyorum doğrusu ne onu da bilmiyorum ama öyle boşanma düşünceleri falan da çözüm değil sanki. Bi şekilde onlarla halletmemiz lazım ya duymıcaz görmicez o da zor biliyorum da mecbur işte. Bu süreç bu duruma gelmemize sebep o da var bak bunu halletsek azalcak gibime geliyo belki bu sorun olmasa bu kadar ters düşmicez çünkü bende öyle oluyor o konuda dediklerine takıp başka şeyde de çabuk bozuluyorum kavga çıkarabiliyorum
Tamam da ben ona boyle boyle deneyelim diye anlatiorm kabul edio uygulamada sen karisma dio eee dediklerimi yapmiosn nasil karismiyim istio ki ben oylece yatim o bir anda girsin sanki tek hamlede giricek gibi ne yastik koyduruo ne bisey senin esin bu kadr degildr adam en azindn aparata musade edio benmkinde o da yok

Back
X