Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sacmalama lutfen 4le calismaya devam et nasil olsa denemeyi isticek pes etmek helede bu noktada pes etmek inat etmek sana yakismaz kizginligin gececek bende dunden beri kizgindm smdi ise kizginligim yerini hirsa birakti sennde gececek sen calismana devam et onunda akli basina gelecektr biraz onlarida anlayalm
Ya ben uğraşayım didineyim neymiş uyurmuş o sonra canı isteyince gelsin yok ya kusura bakmasın emeğimi çöpe atıyor resmen. Madem öyle işte böyle işte şu bencillik anlarında senin dün düşündüklerin var ya onları düşünüyorum engel olamıyorum ağlayasım var şu an ve işteyim moralim çok bozuldu

Bende o fikirdeym o yuzden ben suan spreysz almak istiorm o sebeple ben jel bile kullanmadan 1 ve 2 yi aldim o hisse alismak icin alistimda 3 ve 4 boyut olark bana zor goruldu ve 3e alismak icin sprey iyi geldi 4ude o sayede aldm ama ben spreysz almak isterdm ki hala istiorm ama esimle bir kere bile olsa spreyle denemk istiorm olunca yendm diye havalara ucamam.ama dogru yolda oldgmu ona bi sekilde anlatmm gerekio

Kesinlikle canım benim. Ama jel kullanabilirsin bence, hatta kullanmalısın. Ta ki kendin uyarılıp doğal vajina salgın sana yetene kadar. Terapistim şöyle demişti, elinin üzerine ne su ne sabun olmadan keseyi sürt bakalım ne oluyor. Canın acır. Ama biraz sabun sürsen kese zımpara gibi elini yakmaz, kayar gider. Jel kullanmamak için en azından deneme aşamasında direnme derim. Jelle emin ol hepsi daha kolay olacak. Doğası bu çünkü vajinanın. İçine giren şeyin kaygan olması lazım. Penisten bile ilişki esnasında kadınlarınkine benzer sıvı gelir az az, ara ara. Vajina ıslaklığı için sırf. Kadınınki yetmezse penisten gelen destek olsun diye.

Ya ben uğraşayım didineyim neymiş uyurmuş o sonra canı isteyince gelsin yok ya kusura bakmasın emeğimi çöpe atıyor resmen. Madem öyle işte böyle işte şu bencillik anlarında senin dün düşündüklerin var ya onları düşünüyorum engel olamıyorum ağlayasım var şu an ve işteyim moralim çok bozuldu

Bunun için asla bozma moralini. Ne aşamalar atlattığını hatırla, bu mu pes ettirecek seni. Buna izin vermemelisin. İnsanlık halidir. Belki eşin de gününde değildir, zihnini cinselliğe odaklayacak bi modda değildir bugün. Sonuçta kanlı canlı varlık, hisleri var, duyguları var. Öyle düşün. Aparat değil ki adamcağızlar da :)

Kaçırmış olabilirim yazdıysan kusura bakma, tekrar sorucam o yüzden. Hiç egzersiz yapmış mıydın?
Canım düzenli olarak yapmıyorum ama her denediğimde 3 parmağımı rahat alıyorum ve en son 3cn çapında 11.5cm boyunda aparat yaptım, onu aldım. Eşle denemeye cesaret yok bende. Cesaretim olduğunda da eşim isteksiz oluyor. Senin vajinayla ilgili anlattığın şeyler o kadar iyi geliyor ki, Allah razı olsun(hepinizden) en azından zihnimde bir şeyler oturuyor sanki. Keşke doktor yardımı alanların hepsi makale gibi yazsalar deneyimlerini.

Kızlar bir kere yazmıştım tekrar yazıyorum.Ben sprey sıkıp denedim ama o sıralar eşimin sertleşme sorunu olduğu için sık ve dene yaptık. Meğer uyuşma olmuyormuş sonra spreysiz denedik hiç sorun yaşamadım kendinizi spreye adapte etmeyin lütfen önemli olan kasmamak

Canım düzenli olarak yapmıyorum ama her denediğimde 3 parmağımı rahat alıyorum ve en son 3cn çapında 11.5cm boyunda aparat yaptım, onu aldım. Eşle denemeye cesaret yok bende. Cesaretim olduğunda da eşim isteksiz oluyor. Senin vajinayla ilgili anlattığın şeyler o kadar iyi geliyor ki, Allah razı olsun(hepinizden) en azından zihnimde bir şeyler oturuyor sanki. Keşke doktor yardımı alanların hepsi makale gibi yazsalar deneyimlerini.

Canım benim, çok mutlu oldum faydasının dokunmasına. Hatırladığım, aklıma gelen ne varsa ayrıntısıyla paylaşmaya çalışıyorum. Ben de bu bilgiler sayesinde bilinçlenip cesaretlenmiştim. Çünkü insan aslında bilmediğinden korkarmış. Eşinle aranız nasıl peki? Deneme yapsanız sabırlı ve anlayışlı davranır mı?

Canım benim, çok mutlu oldum faydasının dokunmasına. Hatırladığım, aklıma gelen ne varsa ayrıntısıyla paylaşmaya çalışıyorum. Ben de bu bilgiler sayesinde bilinçlenip cesaretlenmiştim. Çünkü insan aslında bilmediğinden korkarmış. Eşinle aranız nasıl peki? Deneme yapsanız sabırlı ve anlayışlı davranır mı?
Bir yılı devirdik ve maalesef çok sabırsız. Her şey her daim kendi istediği şekilde ilerlesin istiyor. Onu da ben yapamıyorum haliyle. Ama bu yeni olan bir şey değil, her zaman sabırsızdı. Bu şekilde süreci daha da uzatıyoruz diyorum, yok anlamıyor. Ya benim istediğim şekilde olacak ya da olmayacak dedi. Kendimi ona teslim etmekten başka çarem yok yani. O yüzden de çok tedirginim işte bir türlü adım atamıyorum. Aslında beni dinleyeceğini bilsem her şey farklı olabilirdi ama maalesef.

Bir yılı devirdik ve maalesef çok sabırsız. Her şey her daim kendi istediği şekilde ilerlesin istiyor. Onu da ben yapamıyorum haliyle. Ama bu yeni olan bir şey değil, her zaman sabırsızdı. Bu şekilde süreci daha da uzatıyoruz diyorum, yok anlamıyor. Ya benim istediğim şekilde olacak ya da olmayacak dedi. Kendimi ona teslim etmekten başka çarem yok yani. O yüzden de çok tedirginim işte bir türlü adım atamıyorum. Aslında beni dinleyeceğini bilsem her şey farklı olabilirdi ama maalesef.
Ozaman aparat uygulaması yapmalısın bence parmağı rahat alıyormuşsun aparatla çalış 4. Boy aparatla iyice çalıştıktan ve gevşedikten sonra kendini eşine bırak zorlanmadan gireceği için ve aparatla öncesinde rahatladığın için belki daha kolay olur bol bol deneme yapmalısın ki alışabilesn aparatlara

Ozaman aparat uygulaması yapmalısın bence parmağı rahat alıyormuşsun aparatla çalış 4. Boy aparatla iyice çalıştıktan ve gevşedikten sonra kendini eşine bırak zorlanmadan gireceği için ve aparatla öncesinde rahatladığın için belki daha kolay olur bol bol deneme yapmalısın ki alışabilesn aparatlara
Canım düzenli olmasa da en son kendi hazırladığım 3.5cm çapında 11.5cm boyunda aparatı aldım. Eşim hep kendiliğinden gelişsin istiyor. Bir anda olsun, yağlarla spreylerle uğraşmayalım... ama öyle bir dünya en azından benim için yok maalesef. Öyle olacak olsa şimdiye kadar olurdu herhalde. Teslim edemiyorum kendimi. Yarın kalkıp doktora gitsek burda konuşulanları daha sistemli bir şekilde uygulatacak en fazla. Şimdi beni dinlemeyip yarın doktoru dinlerse de sinirden çatlıcam kesin "ben demiştim" diye...

Ben yine umutsuz ben yine mutsuz

Kızlar bazı kullanıcılar ısrarla özelden yazışmak istiyor. Onlara dikkat edin, eski mesajlarına filan bir bakıp öyle cevap verin verecekseniz. Bana içlerinde niyeti iyi olmayanlar var gibi geldi.

Canım düzenli olmasa da en son kendi hazırladığım 3.5cm çapında 11.5cm boyunda aparatı aldım. Eşim hep kendiliğinden gelişsin istiyor. Bir anda olsun, yağlarla spreylerle uğraşmayalım... ama öyle bir dünya en azından benim için yok maalesef. Öyle olacak olsa şimdiye kadar olurdu herhalde. Teslim edemiyorum kendimi. Yarın kalkıp doktora gitsek burda konuşulanları daha sistemli bir şekilde uygulatacak en fazla. Şimdi beni dinlemeyip yarın doktoru dinlerse de sinirden çatlıcam kesin "ben demiştim" diye...
Al benden de o kadar benim esimde boyle ve fikirleri degismiyor.doktora gidicez c.tesi ara.bul.dedi.ve orada benm.dedklerimi duyarsa.ben sinirden catlamam.direk orda deli ederim onu hem beni dinleme hem bosa.para.bas ama.bi yandan da diorm iyi olur ona gtsn parasi

Kızlar bazı kullanıcılar ısrarla özelden yazışmak istiyor. Onlara dikkat edin, eski mesajlarına filan bir bakıp öyle cevap verin verecekseniz. Bana içlerinde niyeti iyi olmayanlar var gibi geldi.
Bana yazanlarida.foruma.gel.orada konusalm.diorm burada daha samimi.hissediorm.ozel.bana hitap etmio

günaydın kızlar dün dediğim çıktı ve eşim yine beni sinir etmeyi başardı bu sefer şakayla karışık soyledıgı bir söze kırıldım ne kadar sakin olayım olumlu olayım desem de olmadı bişey söylemeden gittim yattım genelde çocukluktan kalma bir hareketım budur küser yatarım ilgi beklerim :) neyse dayanamadı geldi hadi deneyelım dedı ben beklıyorum kı alacaklarını almıs spreyle denıcez içten içe sevındım önce sonra baktım kı yıne aynı bısey surmez sprey sıktırmaz boyle deneyelım dıyor jel mel bır turlu kullandıramıyorum yoluma tam gelecek gıbı oluyor vazgecıyor neyse dedım hadı deneyelım bakarsın olacagı vardır olur gırısı ben yapmaya calısınca tutma sunu bırak dıyıp azarladı sertlık gıttı ona dokununca sertlıgı gıdıyor bı daha ugrastım eskı halıne geldı o gırısı bulmaya calısıyor bulamıyor anca canımı yaktı dayanmaya calıssamda yanlıs yerlerı o kadar zorluyordu kı dayanamadım bırak yanls yapıosn dedm istiyor ki ona kendımı bırakayım spreyle deneseydık zaten bende koşulsuz bırakacaktm yanls yere de carpsa canımı yakmayacagnı bıldgm ıcın ama boyle bırakamıorm baska yerlere zorluyor sureklı naptıysa olmadı boşver ben bı daha denemek ıstemıyorum hep boyle olacaksa denemeyelım daha ıyı dedım cumartesı gunu ıcın ozel hastaneye ve ozel bır klınıge randevu al gıdelım oyleyse dedı ıcımden o kadar cok sey gecırdım kı ı yandan gıtmesını ıstıorm belkı olayı kavrar dıye bı yanım bosa para verıcez elalema dıyor ama hastane bulucam dedıgını yapıcm cunku o benım soyledıklerımı hıc cıddıye almıyor blkı benmle aynı seylerı soyleyen bırı daha olursa ınanır ve artık ınadını bırakır

şimdi ise ya onun kafasında bırı karsımıza cıkarsa dıye korkuyorum ama akıllılık edıp telefonda once detaylı bılgı almalıyım agız aramalıyım onun gıbı dusunen bı tıpse baska bırılerıne bakarım :)

zehra1809 zehra1809 off canım yaa hakikaten ne kadar inatçı bir eşin var taş olsa çatlar ya sadece spreye izin verse gene bu iş çoktan olup bitmişti hayır aparatı anlarım içine başka cisim sokmanı istememiş olabilir neyse de spreye neden karşı olur ki bir insan bi de eczacısın işin içindesin bırak sıksın eşin böyle debelenmek daha mı iyi sanki. Valla canım Allah yardımcın olsun

zehra1809 zehra1809 off canım yaa hakikaten ne kadar inatçı bir eşin var taş olsa çatlar ya sadece spreye izin verse gene bu iş çoktan olup bitmişti hayır aparatı anlarım içine başka cisim sokmanı istememiş olabilir neyse de spreye neden karşı olur ki bir insan bi de eczacısın işin içindesin bırak sıksın eşin böyle debelenmek daha mı iyi sanki. Valla canım Allah yardımcın olsun
canım o basından berı spreyden bahsedıyordu baska seylerde soyledı getır deneyelım bana boyle acı cektırmek hergun aglamam hosuna mı gıdıyor hıc mı uzulmuyorsun halıme canın acımıyor mu desemde vaktı var dıyıp duruyordu o da bılıyor spreyle olacagını ama ısıne mı gelmıyor benı boyle ugrastırmaktan zevk mı alıyo bılmıyorum o yuzden doktor bulup gıdıcem onla o bu dılden anlıcak gıbı gorunuyor benı dınlese halbukı bıtıcek bu sorun

@nesyaaaaa ben ona dıyorum sen bosuna sağlık okuyorsun bosuna sağlık ısındesın senın saglıkla uzaktan yakından alakan yok resmen egıtımsız gıbı davranıyorsun ama onlara bıle hakarettr bu sozum sen onlardan da betersın onlar bıle dakıka gecırmez cozum bulur uygular doktora gıderdı onda cozumler var ama yapmıyor benı bır turlu dınlemıyor tek bu konuda degıl evlendık evlenelı hıc dınlemıyor nısanlıyken dınlerdı ve bız o kadar uyumluyduk kı aılesı cevresı bıze hala ımrenıyor bılmıolar kı evlendk adam degıstı

Back
X