- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.690
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.981
Bende penis girince de kanama olmuştu canım 4.aparatta yazdığın gibi hafif leke olmuştu çok az denecek kadarCanim 4 de giristen 2 cm ilerde himen var bende vardi spreyle cok az yani peceteye bilemecegim derecede bi kan geldi hafif popoyo gaz sancisi gibi bi sokulma saniyelik sonra iste ben korktum daha fazla kan gelecek yirtilcam hastanelik olcam sanip kanı gorunce biraktim ertesi gun dedim bu is olmak zorunda tekrar denedim girmedi nefes al ver basim dondu tam pes edecektim son kez daha deniyim birakiyim dedim tam o anda bi baktim girdi ne kan ne aci kaydi gitti o kan geldiginde bozulmus tabi ben hurafelerle cok aci cekmem gerektigine inandigim icin inanamamisim girince itekledim sona kadar geldim baktim zaten gerisi boşluk girişi gecince aci fln yoktu agladim o an an ama mutluluktan :) tabi halen şu an penisi yapamiyorum fakat muhtamelen himen ffln kalmadi bu meselenin himen degil psikolojik oldugununda en buyuk kaniti iste şoyle dusun orda bi kapi var acilana kadar tiklayacaksin tek hissettigim buydukapi acmis gibi hissettim kendimi sadece cunku cubukla acisiz bu sekilde olacagini his dusunmemistim tabi penis girince yine kanar mi hafif de olsa onu bilmyorum ama 4 den sonra bende kanama isi fln hepsi bitti o da peceteye bile surulmicek bi kan sanki dişimin dibi hafif kanamiş gibi bir kan gaz sancisi ,
![]()