Ben vajinismusu yendiiimmm! diye bağırmak istiyorum çok şükür hala şoktayım.sürekli buradaki yorumları okurdum bende yenenlerden olacakmıyım diye düşünürdüm artık başardım yorumunu ben yapıyorum o kadar özel ve kıymetli ki benim için.bende 2 senelik evliyim vajinismusun ilk evresi olduğumu öğrendiğimde çok üzülmüştüm başta kabul etmek istemesem de sonunda kabul ettim bu hastalığın dermanı vardı çünkü rabbim dermansız dert vermesin

kabul ettim araştırmaya başladım cem keçenin kitabını aldım çok faydası oldu parmak egzersizleriyle devam ettim eşli denemede yine olmuyodu erteliyodum sonra vajinismus tedavisi olmaya karar verdim.doktor parmak ve dilatör egzersizleri veriyodu.özellikle 4.dilatörden çok korkuyodum sanki sınırdı vajinismusu yenmem için onu yaparsam yenerim diyodum gerçekten de öyle oldu korkumun üzerine gittim inat edip 4.dilatörü almayı başardım rahat almaya başladıktan sonra eşli denemeye geçtik ve oldu o istemsiz kastığım kaslarımdan geçti kanama olmadı ben şoktayım oldu mu olmadı mı diye.kanama olmamasının sebebi egzersizlerle esnediği için yani benim sürecim böyleydi gerçekten ertelemeyin başaracaksınız kararlı olun üzerine gidin inşallah sizde atlatırsınız