Vajinismus olanlar tedavi olmak yerine hiç seks yapmamayı neden düşünmüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece gece milletin vajinismusu seni mi gerdi, hadi itiraf et canın sıkıldı, kaostan falan besleniyorsun, ağzın da bozuk, zihnin de bozuk, birileri tepki verir nasılsa, biraz aksiyon olsun mu dedin 🙄
Sıkıntısı kocası ezik kvde kpden para koparamıyor bunlara hiç birşey koklatmıyorlar 🤣

hanımlar, üyenin bilerek böyle konular açtığı konusunda sizlerle hemfikirim ama,

bu şahıs gözünü kırpmadan birine iftira atıp, yalancı şahit tutabilecek kadar etik ve ahlaki değerlerden yoksun birisi.

yani tek nokta yazmanıza bile değmez.

Allah gün sonunda herkesin kalbine-niyetine göre veriyor , ne ekerse onu biçecek, merak etmeyin.

Bu aralar konu sahipleri seçilerek gönderiliyor herhalde

Evet senin gibi 40 yaşında ailesiz çoluk çocuksuz spor salonlarda avare gibi gezeceğime Allah'a şükür anneyim. Yuvam var ailem var.
Uzun suredir okurum yorum yazarim hic bir yorum bu kadar boktan acimasizca gelmedi bana yazilan kisi aldirmayacak kadar guclu bir kadin bi arkadaşligim yok ama görüyorum..verende ALLAH alanda ALLAH yorumu yazan ailesini anne olmayi baskasinin canini yakmak icin yazarken bunu unutmus...ALLAH ailene huzur versin ve sana biraz vicdan versin..acıyorum ya bugun sana aciyarak uyuyacagim nasil zavallisin sen yazik......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X