- 8 Eylül 2020
- 17
- 0
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E adam içinde mi patlatsın bağğyan.Olmadım.
Aselsüel ne kız yeni duydumBence siz vajinusmus değil aseksüelsiniz.
3 yıldır tedavi olma gereği duymadığınıza göre bu durum umrunuzda değil gibi
Nasil izlesin yaa cok onur kirici bir durumİzlesin adam ne olacak sanki.Ben hamileyim ne zamandır biz de bir şey yaşamıyoruz izliyordur bence.
Hanım vajinusmus, ne yapsın adam? Cinsellik bir ihtiyaçtır tabu olarak görmemek gerek. Eşimin onuru kırılmasın diye içine içine mi bosalsin?Nasil izlesin yaa cok onur kirici bir durum
Ne yapsın adam boşalmasınmı ?Nasil izlesin yaa cok onur kirici bir durum
Anlamadım neden onurunuz kırılıyor ki?Ben de ara ara izliyorum bana normal geliyorNasil izlesin yaa cok onur kirici bir durum
Haha o zaman ev arkadaşı bulsaydınız kendinize.Çünkü evliliğin temel amacı odur, siz de haklısınız .
Kadin acisindan demiyorum simdiye kadar tedavi olmasi lazimdi adama da bisey diyemiyorm ama karisiyla iliskiye girmeyip sirf bununla tatmin olanlar varNe yapsın adam boşalmasınmı ?
Bkz: Aseksüellik, herhangi birine yönelik cinsel çekim eksikliği veya cinsel etkinlikteki ilgi düşüklüğü veya yokluğuAselsüel ne kız yeni duydum
Size normal geliyor bana anormal geliyor neden boyle bi ihtiyac duyuyorsunuz? Gozlerinizi harama baktiriyorsunuzAnlamadım neden onurunuz kırılıyor ki?Ben de ara ara izliyorum bana normal geliyor
Seks yapmak istemeyen diyelim. Yani genel yaşam tarzi olarak. Rahmetli Seyfi Dursunoglu aseksüel olduğunu açıklanmıştı mesela.Aselsüel ne kız yeni duydum