• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus sihirli reçete

Linda39

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
21
-14
1
27
Merhaba Haydar dumenin sihirli reçetesi ile vajinismusu yenen var mi

Haydar Dümen'e muayene olup mu alınıyor bu reçete?

Onun yerine iyi yorumlu ve puanlı bir cinsel terapiste giderdim ben olsam.
Vajinismus psikolojik bir rahatsizlik çünkü.

Haydar Dümen gazetelerde saçma cinsel sorunlari cevaplayan bir doktora dönüştürdü kendini. Böyle tanıttı ve böyle kaldı.

Bu kötü şöhret dışında çok bir numarası oldugunu düşünmüyorum. Hatta vereceğiniz ücret bile ortalama muayene ücretlerinin 4 5 katı olabilir.

Sihirli reçete diye süslü bir isimle vereceği reçetede yazanlar eminim ki burada binlerce kez konuşulmuştur.

Kız kardeşim bir jinekologa gitti ordan da başka bi yer önermişler sanırım..1 kaç aylık seansla tamamen kurtuldu..
Bence böyle deneyin önce ve inş. yenersiniz😍

Ben Haydar Dümen e gittim şubat 2020 de.
Kendisi değil eşi psikolog gül dümen yapıyor terapiyi. Tek seansta %100 iyileşme garantisi noter onaylı dediler ve evlilik yılınıza göre fiyat değişiyormuş ne alaka bilmiyorum ben daha 6 aylık evliydim. Seans ücreti olarak 4bin tl ve ilaçlara da yaklaşık 900 tl ödedik.
Vajinismusla ilgili denemediğim şey kalmamıştı. Parmak egzersizi dilatör hepsini alabiliyordum ama eşimle birlikte olamıyordum.
Seans benim için tam bir travma şeklinde geçti. Hayatımın en kötü gününü yaşadım ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o gün panik atak olduğumu öğrendim ve ilaç tedavisine başladım. 1 hafta içerisinde ilk cinsel birlikteliğimi gerçekleştirdim. 5 ay sonra hamile kaldım ve ilacı bırakmam gerekti ve en başa döndüm. Gerek hamilelik hassasiyeti gerek lohusalık derken şimdi 4 aylık anneyim yine gecenin bir yarısı bir umut doktor arıyorum.
Bu hastalık benden çokşey aldı götürdü şimdi 2 yıllık evliyim ve daha da uzatmadan bir an önce sonuçlandırmak istiyorum.
Hera klinik e gitmeyi düşünüyorum ama eşimle terapi almak istemiyorum. Kendi başıma yenmek istiyorum.

Bu arada haydar dümen in sihirli reçetesi önce ısıtıp kasları gevşetmek sonra kremle uyuşturmak ve vajinanın kasılmayacağı doğru pozisyonu aldırmak

Back
X