Vajinismus sonrası darlık

dreamsareforever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
140
123
103
35
4 yıllık evliyim vajinismusu yeni yendim. ilk ve ikinci ilişkide penisin neredeyse tamamını alabiliyordum fakat son iki ilişkimde yarıya kadar giriyor sonra ciddi bir ağrı hissediyorum. üstte ve altta farketmiyor. acaba darlık mı var? içeriyi genişletmek için neler yapabilirim? önerilerinizi bekliyorum

4 yıllık evliyim vajinismusu yeni yendim. ilk ve ikinci ilişkide penisin neredeyse tamamını alabiliyordum fakat son iki ilişkimde yarıya kadar giriyor sonra ciddi bir ağrı hissediyorum. üstte ve altta farketmiyor. acaba darlık mı var? içeriyi genişletmek için neler yapabilirim? önerilerinizi bekliyorum

Henüz yeni iyileştiğiniz için , yine kaslar kasılıyor olabilir. Ben de yeni yendim. Tamamını alabiliyorum fakat cok konforlu değil benimki de. Ama zamanla açıldıgını rahatladıgını hissediyorum. Eşim de başta daha sımsıkı dardı şuan daha rahat diyor. Yani ben uygulamayla geçecegini düşünüyorum sizin durumunuzun da.

doktorumla konuştum anestolle bir ay devam et ilişkiye dedi. ben artık anestolü bırakmam lazım diye düşünmüştüm. henüz alışmadı demek ki. teşekkür ederim

Ben de evliliğmin ilk zamanları vajinismustum, aslında doktorun dediğine göre ben tam vajinismus değilmişim onlar ilişkiye hiç izin vermez demişti ama benimki de pek ilişkiye girmek sayılmazdı, inanılmaz kasıyordum kendimi ve tek hissettiğim şey acıydı. Yeni yendiyseniz bende de olmuştu bi süre o darlık hissi, belki hala biraz daha kasıyorsanız ondan da oluyor. Kendinizi biraz daha rahat bırakırsanız ve daha (ıslak) olunduğu zaman çok daha rahat oluyor o his kayboluyor. Bana jeller de çok yardımcı olmuştu. Hala oluyor yeteri kadar ıslak olmadığım zamanlarda.

Şu anda durumunuz nedir? Yorum yazanlar o günden bugüne durumunu değerlendirebilirler mi? Bende çok yeni yendim vajinismusu bende de darlık var sanırım ne kadar zamanda açılıyor bende de girişte yanma oluyor ve sonra da acı hissediyorum.

Şu anda durumunuz nedir? Yorum yazanlar o günden bugüne durumunu değerlendirebilirler mi? Bende çok yeni yendim vajinismusu bende de darlık var sanırım ne kadar zamanda açılıyor bende de girişte yanma oluyor ve sonra da acı hissediyorum.

Al bendende o kadar. Tam alıştım heralde dedim hamilelikte yasakladi doktor aylarca yaşayamadım şimdi zorla oluyor

Canım psikolojik zevk almaya odaklan bende evliliğim 6 ay sonrası kendim yendim inan dert edilick bişey değil ıslanmıyorsan kayganlaştırıcı al iyi olur

Back
X