vajinismus ve adet olamama sorunu

xxDerinxx

♥♥ Aşkım ♥♥
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
8.713
23
158
Batman
Merhabalar ben malesef bir vajinismus hastasıyım...
Bir kez doktora gittim bana antidepresan verdi sakinleştirmek için ve emla krem verdi...
Ama herşey sende bitiyor dedi ve ben başarısız oldum...
Sorum şu; vajina için kas gevşetici krem kullanmamın bir zararı var mıdır?
İkinci sorum; yumurtalıklarımda bir sorun görünmediğini doktor söyledi ancak ben yeni yıl girdiğinden beri hiç adet olmadım bunun nedeni ne olabilir? Doktor bu konuyu kafamöa çok taktığımdan ve stresten olduğunu söyledi...
Bir yardım ederseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

ah dostum ah haydar dümenin bi sözü var çay demlemek bile seksten daha zor die.aynen katılıyorum.bende ilk 3ayımı zehir eden vajinusmus hastalarındanım.evliliğimin en güzel günlerini zehir etmişim.canım benim ben sana nasıl kurtuldumu anlatım ama sen böle yapma emi.çevre baskısına dayanamayarak artık boşanmayı bile düşündüm.sonra internette araştırıken hastanelere bakarken ağrı tanı merkezi die bişi buldum.ee benimde korkum ilk ilişkinin çok ağrıyacağıydı.doktoru aradım ve ben belden lokal olarak uyuşup yapmak istedimi söledim.doktor belime iğne taktı.ve incecik bi hortum.3tanede enjöktör verdi içi ilaç dolu.evde onları kendime vurup denememi söledi.sakın ilk gün denemeyin önce parmağınla dene dedi.ve ben ilk iğnemi yaptımda denedim ve başarılı olduk.parmağa gerek kalmadı.doktor sonrada iğne yaparak dene dedi yoksa yine kasılmaların olur yapamazsın dedi ama ben ilkini yaparsam devamını yaparım dedim ve dedimi yaptım.ilk denemeden sonra vajinusmus falan kalmadı.şimdi o iğne yerim ağrı yapıyor ara ara.şimdiki aklım olsa bunca kladın yapıoda benmi yapamadım die yapardım ama işte...

Merhabalar ben malesef bir vajinismus hastasıyım...
Bir kez doktora gittim bana antidepresan verdi sakinleştirmek için ve emla krem verdi...
Ama herşey sende bitiyor dedi ve ben başarısız oldum...
Sorum şu; vajina için kas gevşetici krem kullanmamın bir zararı var mıdır?
İkinci sorum; yumurtalıklarımda bir sorun görünmediğini doktor söyledi ancak ben yeni yıl girdiğinden beri hiç adet olmadım bunun nedeni ne olabilir? Doktor bu konuyu kafamöa çok taktığımdan ve stresten olduğunu söyledi...
Bir yardım ederseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

merahab, öncelikle adet görmememnden başlayalım hiç kimse bir sorun olmadan pskilojik olarak 3 ay adet görmeden durmaz. mutlaka doktora başvur, ultrason dışında hormon testlerin de yapılsın ve ona göre tedavi verilsin. sana bunu sen haledeceksin demek en kolay kaçıştır. vajinismusta işler öyle sadece sende ya da kas gevşeticilerde bitmez. bu işle özellikle uğrşan seks terapisti diye adlandırılan ya da cinsel işlev bozuklukları ile ilgilenen psikaytr ve psikologlar vardır. lütfen konu derinleşmeden bu kişilerden yardım al. sevgiler.

Back
X