vajinismus ve hamilelik

_katya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
101
0
96
Kocaeli
Merhaba

Ben 5+5 haftalık hamileyim ve vajinismusum
sorum şu ki hamile iken kızlık zarı bozulursa bebek açısından bi sorun olurmu ve ben vajinismuslu olarak ne yapmalıyım

eğer doğuma kadar buhastalıı yenemezsem normal doğum yapamazmıyım?

bende vajiliyim 2tane bebek doğurdum hiç bir sorun yaşamadım ama sezeryanla yaptım ama doktor istersem normalde yapabileceğimi söyledi hamileyken kızlık zarın bozulursa bir sorun olmaz sadece denemelerde kendini kastığın için bebeğe sıkıntı olabilir belli bir süreden sonra cinsel ilşki denemeyin bebek düşebilir

Merhaba

Ben 5+5 haftalık hamileyim ve vajinismusum
sorum şu ki hamile iken kızlık zarı bozulursa bebek açısından bi sorun olurmu ve ben vajinismuslu olarak ne yapmalıyım

eğer doğuma kadar buhastalıı yenemezsem normal doğum yapamazmıyım?

Normal doğum yapabilirsiniz ve bebeğiniz de bir sorun yaşamaz. Ancak doğuma bağlı travmayı en aza indirmek için epiduralle doğumu öneririm. Vajinismusu olan bir kadının gebelik sürecinde de cinsel ilişkiye girmesi mümkün olamayacağına göre diğer kullanıcının düşükle ilgili yorumu çok fazşa gerçeği yansıtmamakta. Gebelikte cinsellik yasaklanmamaktadır.

bende vajiliyim 2tane bebek doğurdum hiç bir sorun yaşamadım ama sezeryanla yaptım ama doktor istersem normalde yapabileceğimi söyledi hamileyken kızlık zarın bozulursa bir sorun olmaz sadece denemelerde kendini kastığın için bebeğe sıkıntı olabilir belli bir süreden sonra cinsel ilşki denemeyin bebek düşebilir
merhaba nasıl hamile kaldınız tedaviyle mi şans eseri mi?

Vajinusmus olup da hakikaten nasıl hamile kaldınız . Öncesinde vajinusmus için tedavi düşünmediniz mi ?

Zar duruyorken hamile nasıl kaldınız bu mümkün mü yoksa düşük ihtinallerle mi oluyor

Bende vajiyi evlendikten evlendikten 11 ay sonra yendim ilk ayda hamile kaldım ama düşük yaptım 5 haftalikken ...

Bu geçen mayıs ayında yendim .ama emin olun isterseniz olur .o kadar kötü birşey olmadı .

BEN araştırdım bayağı hamilelige engel değilmiş hatta tam tersi artiriyormus o deliklerden sperm geçince yumurtayı dolluyor
Vajinusmus olup da hakikaten nasıl hamile kaldınız . Öncesinde vajinusmus için tedavi düşünmediniz mi ?

Back
X