Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niye kadına sert eleştiri yapıldı anlamadım bende alttan muayene yaptıramıyorum ve normal doğum istiyorum doktoruma da sordum neden normal doğuramayacaksın ki dedi illaki insanın psikolojisini bozuyorsunuz çokta rahat doğurursun tatlım inşallah normal doğum olur bende normal istiyorum
Eski vajiliyim 35+4 haftik hamileyim hamile kalmadan 6 ay once asmistim 8 ay falan terapi gordum simdi dogumum yaklasiyor bugün çatı muayenesi oldum biraz kastım kendimi cok hafif canım yandı doktor da sasirdi cok rahat ve hareketli gebelik gecirdigim icin botlyle bir tepki beklemiyordu benden eski vajili oldugumu bilmiyor :) %50 %50 dedi onumuzdeki gunlerde tekrar cati muayenesi olucam o zaman karar verilecek nasil olacagina gonul normal istiyor tabi yine de hayırlısı neyse o olsun inşallah sezeryandan da ayrı korkuyorum
Niye kadına sert eleştiri yapıldı anlamadım bende alttan muayene yaptıramıyorum ve normal doğum istiyorum doktoruma da sordum neden normal doğuramayacaksın ki dedi illaki insanın psikolojisini bozuyorsunuz çokta rahat doğurursun tatlım inşallah normal doğum olur bende normal istiyorum