Vajinismus yardım

Flower8235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
81
10
88
Merhaba herkese
3 yıldır evliyim. Evliliğin başından itibaren vajinismus problemi yaşıyorum. İlk yıl çözüm için doktora gittim ve doktor tedavisi aslında iyi gidiyordu ama tedavi sürecinde kanamam oldu ve zaten kandan da korktuğum için açıkcası kaçmak için fırsat gördüm ve tedaviyi bıraktım. 2 yıldır eşimle ara ara deniyoruz ama yine ilişkiye giremiyorum. Farkında olmadan bacaklarım ile eşimi engelliyorum sanırım kendisi öyle söylüyor. Bu durum iyice evliliğime ve psikolojime zarar vermeye başladı. Ne yapabilirim? Yaşayanlardan iyi ve anlayışlı bir hekim önerisi gelir mi? Desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

3 yıl iyi dayanmışsınız bu hastalık tamamen psikolojik bence ya biraz da çaba gerektiriyor eşinizi gerçekten arzuluyor musunuz ? İlişkide size kulak veriyor mu? Bacaklarınızda onu engelliyorsanız kendi kendinizi yönetmeyi deneyin akışına bırakın sadece onu çok sevdiğinizi, arzuladığınızı ve erkeğinizi mutlu etmeniz gerektiğine kendinizi inandırın ( tabiki başta kendiniz de mutlu olmanız lazım )

3 yıl iyi dayanmışsınız bu hastalık tamamen psikolojik bence ya biraz da çaba gerektiriyor eşinizi gerçekten arzuluyor musunuz ? İlişkide size kulak veriyor mu? Bacaklarınızda onu engelliyorsanız kendi kendinizi yönetmeyi deneyin akışına bırakın sadece onu çok sevdiğinizi, arzuladığınızı ve erkeğinizi mutlu etmeniz gerektiğine kendinizi inandırın ( tabiki başta kendiniz de mutlu olmanız lazım )
Teşekkürler yanıtınız için. Evet arzu konusunda bir problem yok. Ama konu o noktaya geldiğinde kitleniyorum. Sanki birleşme imkansız gibi hissediyorum. Ama doktor yapısal olarak bir problem olmadığını söyledi. Gerçekten zor bir durum

Teşekkürler yanıtınız için. Evet arzu konusunda bir problem yok. Ama konu o noktaya geldiğinde kitleniyorum. Sanki birleşme imkansız gibi hissediyorum. Ama doktor yapısal olarak bir problem olmadığını söyledi. Gerçekten zor bir durum
İmkansız gibi hissetmeyin, yapabiliriz ve çok güzel olacak gibi hissedin

Back
X