Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar ben vajinusmusu yendiiim çok şükür Çok zor ve yıpratıcı bir süreçti ki yaşamayan bilmez, Rabbim bu durumu yaşayan herkese kolaylıklar nasip etsin lütfen ertelemeyin hiç bişeyi, vazgeçmeyin pes etmeyin.
Selamlar ben vajinusmusu yendiiim çok şükür Çok zor ve yıpratıcı bir süreçti ki yaşamayan bilmez, Rabbim bu durumu yaşayan herkese kolaylıklar nasip etsin lütfen ertelemeyin hiç bişeyi, vazgeçmeyin pes etmeyin.
Çok teşekkür ederim, en önemlisi bu hastalığı kabul edip yenmek için bir adım atmak ben evlendim ilk 4 ay sürekli erteledim en büyük hatam oydu, bir kadın doğuma muayene oldum herhangi bir fiziksel sıkıntım olmadığı söyledi bu beni rahatlattı ve bana dilator uygulamasından birde nefes egzersizlerinden bahsetti ben onları uygulamaya başlayarak yendim ama önemli olan istikrarlı bir şekilde devam ettirmek ve umutsuzluluğa kapılmamak