• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yenmiş biri mesaj atabilir mi lütfennn

İstersen önce dilatörleri eşine de yaptır ki eşinin hareketlerine karşı da kasılmalarını kontrol edebilirsin. Ben eşli deneme öncesi dilatörlerle çalıştım son boya anestol krem sürmüştüm içeride beklettim. Çok rahat bir şekilde en büyük boyu yapabilince eşimi de çağırdım. Her zaman çalıştığım pozisyonda birlikte olduk. Penisi de aynı dilatör gibi kendi elimle ve nefes çalışmalarımla birlikte yaptım. Arada kasılmalarım oluyordu duruyorduk nefes verip çişini yapma hareketi yaparak ilerledik o şekilde 2-3 kez durarak tamamını alabildim. Ardından eşim yavaş yavaş git gel yaptı.
Ya ben bu dediklerinizi bu gece denedim ama kremsiz denedim çok canım acıdı devam edemedim çok kalın geldi gerçekten. O Kremi süreyim mi etkisi olur mu sizce?
 
Back
X