2 yıl doktora gitmemek için uzun bir süre değil mi?
Forumda vajinismus topiği olması lazım oraya da göz atın isterseniz i.
Demekki değilsin.acaba eşini mi sevmiyorsunEsim desteklemiyordu beni bitane cocugumda var bikac kere birlikte olduk o yuzden esim sen vajinismus olamazsin diyordu.
Sen ne alıyorsun ne almıyorsun bilmem ama ben fake kokusu alıyorum.
Herkesle olur olmaz dalga geçmeyin, izliyordum konulari benimgibi aynı dertten muzdarip olanlari gorunce bende üye oldum paylaşayım dedim.Sen ne alıyorsun ne almıyorsun bilmem ama ben fake kokusu alıyorum.
Tedavi olması gereken kişi eşiniz o zaman. Size şiddet gösteren biri için niye uğraşıyorsunuz? Ayrilmaniz gerekmez mi?Yok valla fake degilim, eşimden şiddet gördüm evet bunun etkisi ola bilir bekli. Doktora söyleyemedim. Zaten tedavi sürecinde de şiddet gösterdi bana.
İyi de kadın doğum doktoru veya cinsel terapiste söyleseniz ne yapsın ? Gidin hastahane aciline darp raporu alın..eşinize uzaklaştırma kararı çıkartın bakın yolunuzaYok valla fake degilim, eşimden şiddet gördüm evet bunun etkisi ola bilir bekli. Doktora söyleyemedim. Zaten tedavi sürecinde de şiddet gösterdi bana.
3 cm aldım 5 cm alamadım aslında 3,5dan 4ü de alıyorum... bu mu derdiniz? Ne bekliyorsunuz ha gayret mi diyelim?Herkesle olur olmaz dalga geçmeyin, izliyordum konulari benimgibi aynı dertten muzdarip olanlari gorunce bende üye oldum paylaşayım dedim.
Yeni üye olması bana pek bişey ifade etmiyor ama anlatış şeklinin basitliği.. gerçekten böyle problemi olan bir kişi böyle laflar diyemez bence. Hatta erkek olduğunu düşünüyorum.Bugün 3 oldu.Hepsi de böyle konular.Girmeden önce eminim yeni üye diyorum öyle çıkıyor
Doktor vajinismussun dedi, sezeryanla doğurdum.Peki doktor ne dedi ve doğumu nasıl yaptın
Ayrilamiyorum cunki yaşım küçük ve resmi nikah yok bebegi sana vermezlee diyor.Tedavi olması gereken kişi eşiniz o zaman. Size şiddet gösteren biri için niye uğraşıyorsunuz? Ayrilmaniz gerekmez mi?
Eşime karşı bi problem olduğunu düşünerek yazdim, bekledigim cevabi da aldim.3 cm aldım 5 cm alamadım aslında 3,5dan 4ü de alıyorum... bu mu derdiniz? Ne bekliyorsunuz ha gayret mi diyelim?
Doktor vajinismussun dedi, sezeryanla doğurdum.
Ayrilamiyorum cunki yaşım küçük ve resmi nikah yok bebegi sana vermezlee diyor.
Eşime karşı bi problem olduğunu düşünerek yazdim, bekledigim cevabi da aldim.
Mune konunun kapatilmasini talep ediyorum.. kavka çıkacak.
Ben 18, bebek 10 aylıkSiz kaç yaşındasınız bebek kaç yasinda
Sen evli değilsin , ve reşit değilken seninle zorla ilişkiye girip hamile kalmana yol açmış bir adam var .Gerçekten bebeğin ona verileceğini mi düşünüyorsun ?Ben 18, bebek 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?