Vajinismus

Eşin tedavi sürecinde dahi şiddet gösterecek raddeye geldiyse bence tedavi için o yuvayı kurtarmak için daha fazla zorlamayın.Ben tedavi görürken doktorum mümkünse en ufak tartışma dahi olmasın aranızda demişti sen şiddetten bahsediyorsun

Sen evli değilsin , ve reşit değilken seninle zorla ilişkiye girip hamile kalmana yol açmış bir adam var .Gerçekten bebeğin ona verileceğini mi düşünüyorsun ?
Verilmezmi, bu arada Azerbaycanda yaşıyorum. Azeriyim. Bu yüzden yazı tarzım garip gelebilir. Türkçe yi televizyondan bildiğim kadarıyla konuşuyorum.

Merhaba
Kaç günde tedavi oldunuz sizce eşlide neden olmuyor ? Eşli de başarısız olduğunuzda doktor me dedi?

Doktor üç güne biter demez hem de psikolojik bir durum için.Olmadı fake kardeş
Merhaba
Vajinismus tedavileri dereceye bağlı olarak 1 günde bile çözülebiliyor. Klinikler genelde max 5 gün veriyor çözüm için. Altta yatan travma varsa (ki nadiren olur) bu ayrı şekilde tedavi edilir. Arkadaş fake mi bilmem ama bu konuda ki tahmininiz yanlış

Canm çözdün mü sorunlarini blmiyorum haziranda yazmışsın. Insallah cozmussundur. Bende vajinismustum. Ben ustteyken alabildim. Son seviyeye gelince aparat ile egzersiz yaptim sonra esim uzandi ben uste ciktim aparati cikartip direk penisi aldim. ve boyle devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…