Siz neden vajinismus oldugunuzu dusunuyordunuz?Arkadaşlar merhaba ben vajinismus olduğumu saniyordum burada yazılan bütün konuları okudum egzersiz yapmaya çalıştım kizlik zarı ile ilgili bütün konulari okudum kendi kendime bakmaya çalıştım. Dün doktora gittim muayne oldum. Ve kızlık zarim yırtılmış ben kanama beklerken hiç kanamam olmamisti ben hala yirtilmadigini düşünüyordum daha sonra ultrason ile baktı ve gerçekten kayıp gitti çok kolay geçti lütfen gözünuzde büyütüp burada yazılanları okuyup kendi kendinize egzersiz yapmaya çalışmayın
Hayır kan gelmemek değil yapamadığımi düşünüyordum parmagimi dahi sokamiyordum sokmayı bırakın dokunamiyordum kendimi sürekli kasiyordum ve burada yazılanları okuyunca vajinismus olduğumu düşünüyordum o yüzden sizde benim gibi olabilirsinizSiz vajinismus değilsiniz. Kan gelmemek demek değil vajinismus
Kan gelmeyince acaba olmuyor mu diye düşündüm hep bide kendimi kastigim için olmadığını sandım . Benim durumum da olup doktora gitmeyip kendi kendine biseyler yapmaya çalışan arkadaşlar var ise önce doktora gidinTabıkı önce doktor kontrolu sart zaten. Ki kan gelmek zorunda olmadıgını da bilmeniz gerekirdi ayrıca kızlık zarı yırtılan bısey degıldır
Aparat calısmaya gerek var evet. Ama oncelıkle doktor kontrolu şart. Doktordan sonra ılıskıye girdiniz mi?Aparat çalışmaya hiç gerek yok emin olun benim kadar bir insan daha yoktur kizlar
Yuksek derece diyorsunuz. Doktor vajınusmus degıl dedı diyorsunuz. Kendiniz mı karar verdiniz dereceye anlayamadımBen hiç doktora gitmedim sadece internetten araştırma yaptım ve benim ki en yüksek derecedeydi inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?