- 28 Mart 2020
- 21.791
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.620
- 598
Insanlari yanlis yonlendirmeyin gerek yok falan diye. Siz vajinismus degilmissiniz, muayene olabilmişsiniz. Ama vajinismus diye bir gercek var. Aparat gerekiyorsa aparat kullanılacak. Tedavi neyse o yapılacak.Aparat çalışmaya hiç gerek yok emin olun benim kadar bir insan daha yoktur kizlar
Parmak degdiremiyorsun, koltuğa cikabiliyorsun. Ve çok kolaydı diyorsun. Hangisi karar ver ?Vajinama parmak dahi degdiremiyordum o derece korkuyordum kasiliyordum
Kendilerini cok akıllı zannediyorlarYuksek dereceli vajinismus olsaydiniz muayene koltuguna bile oturamazdiniz 'doktor hanim'
1 gece de delirmeden uyusak keskeKendilerini cok akıllı zannediyorlar
Ah keske1 gece de delirmeden uyusak keske
Ben bikac doktorla gorusunce daha cok canim sıkılmıştı burası bana umut oldu cok kısa bir surede burdan ogrendiklerimle yendim evde kendi başımaÖnce doktora gidin boş yere burada yazılan konuları okuyup kendi kendinize canınızı sıkmayın
Peki iliskiye girebildiniz mi?Asla aparat ile çalışmadım ve ultrason aletiyle saniyeler içinde oldu lütfen benim gibi psikolojinizi bozmayın
Umarim iliskiye girebilmissinizdir vajinismus degilsiniz ya.. bu platform sayesinde ben de dahil bir cok kadin bu hastaligi yendi ve aparatlar sayesinde..umarim siz de vajinismus olmadiginiza bu kadar emin hale gelmisken iliskinizi de gonlumuzce yasarsiniz..Doktora gitmeyip buradaki bilgileri okuyup uygulamaya calismasinlar
Ya hatirlarmisin salişim boyle bi kac arkadas vardi doktor muayene olabiliyosun vajinismus olsan muayene degil bu masaya bile cikamazsin dedigi için vajinismus degilmişim deyip aparat kullanamayan hala daha ugrasanlar varnasil yenmiş derece yüksekse bilinmedik bi yöntem daha mi var aceba ..
Ararstirmam lazım..
Vajimus Dereceleri var elbet..... sarılır öpüşür o raddeye gelince biseyler olur esini iter dokundurmaz masaya cikar muayne olur ama iliski olmaz..Ya hatirlarmisin salişim boyle bi kac arkadas vardi doktor muayene olabiliyosun vajinismus olsan muayene degil bu masaya bile cikamazsin dedigi için vajinismus degilmişim deyip aparat kullanamayan hala daha ugrasanlar var
Ne yaptınız peki? Hipnoz muBen de de korku vardı ve ben hiç aparat parmak egzersizi yapmadım
Artik korkmadiginiza gore iliski de yasanmistir degil miBen de de korku vardı ve ben hiç aparat parmak egzersizi yapmadım
Konu sahibi devre dışıKonu sahibi yok . Sanırım nöbette eee doktor veya asistan olmak kolay değil
Önce doktora gidin boş yere burada yazılan konuları okuyup ke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?