Vajinismus

Aparat çalışmaya hiç gerek yok emin olun benim kadar bir insan daha yoktur kizlar
Insanlari yanlis yonlendirmeyin gerek yok falan diye. Siz vajinismus degilmissiniz, muayene olabilmişsiniz. Ama vajinismus diye bir gercek var. Aparat gerekiyorsa aparat kullanılacak. Tedavi neyse o yapılacak.

Önce doktora gidin boş yere burada yazılan konuları okuyup kendi kendinize canınızı sıkmayın
Ben bikac doktorla gorusunce daha cok canim sıkılmıştı burası bana umut oldu cok kısa bir surede burdan ogrendiklerimle yendim evde kendi başıma

Doktora gitmeyip buradaki bilgileri okuyup uygulamaya calismasinlar
Umarim iliskiye girebilmissinizdir vajinismus degilsiniz ya.. bu platform sayesinde ben de dahil bir cok kadin bu hastaligi yendi ve aparatlar sayesinde..umarim siz de vajinismus olmadiginiza bu kadar emin hale gelmisken iliskinizi de gonlumuzce yasarsiniz..

Arkadaşım gerçekten vajinismus yaşayan ve bunun ne demek olduğunu bilen biri kalkıp burda yok bunu yapmayın şunu yapmayın demez. En iyi doktorları aramıştım zamanında ve bana dilatörle halledeceğiz demişti . Ama o kadar parayı vermek istemedim ve burada apartlarla yendim hemde 4 günde. Doktorların yapamadığını. Haydee oradan bakayım senn. Vaji değilsin sen

nasil yenmiş derece yüksekse bilinmedik bi yöntem daha mi var aceba ..
Ararstirmam lazım..
Ya hatirlarmisin salişim boyle bi kac arkadas vardi doktor muayene olabiliyosun vajinismus olsan muayene degil bu masaya bile cikamazsin dedigi için vajinismus degilmişim deyip aparat kullanamayan hala daha ugrasanlar var

Ya hatirlarmisin salişim boyle bi kac arkadas vardi doktor muayene olabiliyosun vajinismus olsan muayene degil bu masaya bile cikamazsin dedigi için vajinismus degilmişim deyip aparat kullanamayan hala daha ugrasanlar var
Vajimus Dereceleri var elbet..... sarılır öpüşür o raddeye gelince biseyler olur esini iter dokundurmaz masaya cikar muayne olur ama iliski olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…