• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Asuuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
27
11
3
27
Kızlar üçüncü ilişki olmasına rağmen hala kanama var bu sorunla karşılaşan var mı

Kızlar üçüncü ilişki olmasına rağmen hala kanama var bu sorunla karşılaşan var mı
Ben evleneli 19 gün oldu 1 hafta kanama oldu her defasında ama sonra geçti kendiliğinden. Hassas davranmamıza ragmen oluyordu birde ben kendimi cok kasıyordum

Canım kendini kasma kasarsan olur benimde ilk 3 ilişkimde kanama oldu kendimi kasmıştım çünkü

Ben evleneli 19 gün oldu 1 hafta kanama oldu her defasında ama sonra geçti kendiliğinden. Hassas davranmamıza ragmen oluyordu birde ben kendimi cok kasıyordum
İlkinde benimde dört beş gün devam etti ama neden ikinci ve üçüncüde oldu anlamadım ya birde ağrılı oluyor seninde öyle mi

Canım kendini kasma kasarsan olur benimde ilk 3 ilişkimde kanama oldu kendimi kasmıştım çünkü
Afedersin ama evet kendimi kasıyor gibi oluyorum ama inan ağrılı geçiyor psikolojik desem o da değil ağrımasa zaten izin veririm ama yok o ağrıyı illla çekecem
Bunun için bi önerin var mı

Afedersin ama evet kendimi kasıyor gibi oluyorum ama inan ağrılı geçiyor psikolojik desem o da değil ağrımasa zaten izin veririm ama yok o ağrıyı illla çekecem
Bunun için bi önerin var mı
İlk zamanlar ağrı oluyor galiba benimde olmuştu istersen bi kadın doğuma gidip anlat durumunu ama dediğim gibi kendini kasma rahat bırak

İlk zamanlar ağrı oluyor galiba benimde olmuştu istersen bi kadın doğuma gidip anlat durumunu ama dediğim gibi kendini kasma rahat bırak
Doktorlardan çok burdan daha çok faydalandım biliyor musun insanlarla hiç mi ilgilenmexler ya

En son gittiğim doktora kızlık zarım hangi tip diye gittim Allah’ın yarattığı diyip gönderdi gülsem mi ağlasam mı hiç biri beni motive etmedi vajinismussun diyip hep gönderdiler insan bi fikir filan sunar neyse bi şekilde başardık ama çok ağrılı oluyor ya

Doktorlardan çok burdan daha çok faydalandım biliyor musun insanlarla hiç mi ilgilenmexler ya

En son gittiğim doktora kızlık zarım hangi tip diye gittim Allah’ın yarattığı diyip gönderdi gülsem mi ağlasam mı hiç biri beni motive etmedi vajinismussun diyip hep gönderdiler insan bi fikir filan sunar neyse bi şekilde başardık ama çok ağrılı oluyor ya
Ya malesef öyle doktorlar çok ilgisiz Allah hepimizin yardımcısı olsun sen kendini kasma o ağrı da zamanla geçer vajina ilişkiye alışma aşamasında bence benimde ağrı oluyor bazen

Vajinismus geçmişi olup doktorla bunun tedavisini görmüş biri olarak şöyle söyleyeyim kendinize dikkat edin eğer kalçanızı ilişki sırasında kaldırıyorsanız bilin ki kendinizi çok sıkıyorsunuz ama tam tersi kalçanız yerde olduğunda kendinizi daha az kastığınızı göreceksiniz ben bu şekilde aştım çok ileri seviye değildi benimki bunu birkaç kişiye daha söylemiştim onlarda faydasını görmüştü doktor değilim sadece yaşamış biri olarak tavsiye

Back
X