- 7 Eylül 2016
- 17
- 2
- 6
- 41
- Konu Sahibi melek sevim
Şöyle anlatayım size en azından benim açımdan böyle oldu
Öncelikle şunu anladım ki yapılmayacak veya kendi basımıza yapamayacagımız hiç birşey değilmiş fakat ben kendimi tanıdıgım için ( aşırı korkak pimpirikli kafaya takan canı cok tatlı vs ) bunu yardımsız yapamazmısım doktor beyin bana en buyuk katkısı kendi vajinamı tanıtması orasının nasıl bir organ oldugunu öğretmesi bizim acı diye algıladıgımızın aslında gercek acı olmadıgını en en onemlisi isteyince herseyi yapabilecegimi öğretti yeri geldi nazikce anlattı yeri geldi karsısında kızıymısım gibi bagırdı ama Allah razı olsun ki bırakmadı bir bucuk gunde rahatladım yük kalktı
Diyorsunuz ki ben o kısa tedavi oldum ne kadar güzel en zoru atlatmıssınız emin olun hayat arkadasınızla en guzel paylasımınız olucak o aletlerle hiç ama hiç alakası yok kesinlikle cook daha kolay ve en onemlisi acı yok ağrı yok sadece değişik bir hissiyat belki baskı belki itme nasıl tarif ederim bilemiylrum ama inanın ben de acı diyordum meger değilmil işte doktorum bana bunu ogretti tabi hipnoterapinin de etkisi vardır ama ne olursa olsun hersey biz de bitiyor
anladım. ama kafamın almadığı o dilator ler sayesinde mi rahat ilişkiye giriyoruz yok sa onlar sadece bizi ikna etmeksizin beynimizi inandirmak için mi. yani esner ve kolay ilişki olur esneme olmazsa daha zordur. ben eşimle deneme cesareti buluyorum deniyoruz ilerleme olmuyo . şimdiden teşekkürler cevaplarınız için