Vajinismus:(

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili çok yazı okudum topiklerde ama şu parmak egzersiziyle yenen özelden kimseye ulaşamadım.Belki yenerler burdan sesimi duyar... İzmirde özel bi hastanede cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa gittim. Ondan önce 2 farklı jinekoloğa gittim fiziksel bir rahatsızlık yok.Önce oraya mesajlarla dokunabilmeyi bana alıştırdı. Kegel egzersizi verdi sonra 15-20 gün önce parmak egzersizi verdi ama yalnızca serçe parmağımı 1-2 cm sokabildim. Hala aynı noktadayım. Orda sert bi kemik var (Duvar dedikleri şey) İttirsemde gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlayamıyorum, moralim çok bozuluyor. Dr yukarı doğru ittir dedi yukarıda boşluk yokki aksine girişteki deri parçasının bağlantısı var. Onumu yırtıcam? İmkansız. Aşağı yukarı sağ sol yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyor:KK43: biri bana şu egzersizi nasıl yaptıysa ayrıntılı anlatsın arkadaşlar özelden noluurr

Son düzenleme:
Canım merhaba. Ben de 2 aylık evliyim kizligim bozuldu fakat devamı gelmiyor. Ben henüz bu hastalığı araşrmadan önce farkında olmadan parmak egzersizi yapmisiz. Şöyle ki eşim ben uyurken yanaşarak okşamis vs derken parmağını sokmuş zevk almami sağlamış normalde deli gibi acirken Zerre acı olmadı olsa uyanirdim zaten. Her neyse daha sonra bu yolla yavaş yavaş alisacagimi düşünerek parmak ile başlamaya karar verdik fakat uyanıkken olmadı çok canım yandı ama ustune gittik hatta kendim denediğimde olmuyor sanki kapalı bir yermiş gibi ne kadar zorlasam da olmuyor. bence eşin denesin sohbet esnasında film izlerken yani onu düşünmediğin bir zamanda okşarken parmakla denesin biz canımız aciyacak diye kasiyoruz kendimizi. Ama tamamen psikolojik olduğu için farkında değilken yapılması kasların kasılmasınin önüne geçiyor bir nebze de olsa. Bir dene umarım yararı olur.

Canım, İstanbul'da isen bu konuda devletin sigortalılar için açtığı klinik var. Özel hastane ilgi alakasında, tamamen ücretsiz öneririm.
Uzun uzun ve düzenli olarak ilgileniyorlar, kadın doktor Uzm. Dr. Özge Şahmelikoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi polikliniğinde, webden randevu alıp rahat rahat muayene olabilirsin.
Kendi kendine çözümü çok çok zor, çoğu zaman daha kötü yapıyor.
Geçmiş olsun.

Yeni üyeyim aynı konudan muzdaribim :( sorunu çözülen varmı?

Merhaba arkadaşlar bende bu illeti 3 sene yaşadım ama aştım sonunda bakın üstüne gitmeyip tembelik ederseniz zamankaybından başka hiçbirsey geçmez elinize istanbulda ikamet edenleriniz varsa çapa tıp fakültesinde tamamen ücretsiz seanslar sayesinde asabilirsiniz grup terapileri verilmekte sadece bayanlar ve doktorlar bakın sakın çekinmeyin grup yazisini gorunce emin olun basari orani %98 aramizda 15 sene evli olup bu durumları yasayan arkadaslarimiz vardi simdi herbirimizin bebekleri var evlerinde ve bizler hala görusuyoruz detaylı bilgı isterseniz soru sorabilirsiniz:halay:

Merhaba arkadaşlar bende bu illeti 3 sene yaşadım ama aştım sonunda bakın üstüne gitmeyip tembelik ederseniz zamankaybından başka hiçbirsey geçmez elinize istanbulda ikamet edenleriniz varsa çapa tıp fakültesinde tamamen ücretsiz seanslar sayesinde asabilirsiniz grup terapileri verilmekte sadece bayanlar ve doktorlar bakın sakın çekinmeyin grup yazisini gorunce emin olun basari orani %98 aramizda 15 sene evli olup bu durumları yasayan arkadaslarimiz vardi simdi herbirimizin bebekleri var evlerinde ve bizler hala görusuyoruz detaylı bilgı isterseniz soru sorabilirsiniz:halay:
çapada hangi bölüm acaba?

Pskiyatri bölümünün içinde pskonevroz ama once normal pskolog doktorlardan randevu alcksiniz onlar sevk ediyo piskonevroz bölümüne seanslar baslamistir bile bakin asla azınlık deilsiniz cok yogun taalebler var arkadaslarımızn cogu ozel kliniklerde bile tedavi olamanslar arşaluys kayır dunyaca unlu bir doktordur ve yaninda 5 tane doktor daha var cok ilgililer

Pskiyatri bölümünün içinde pskonevroz ama once normal pskolog doktorlardan randevu alcksiniz onlar sevk ediyo piskonevroz bölümüne seanslar baslamistir bile bakin asla azınlık deilsiniz cok yogun taalebler var arkadaslarımızn cogu ozel kliniklerde bile tedavi olamanslar arşaluys kayır dunyaca unlu bir doktordur ve yaninda 5 tane doktor daha var cok ilgililer

netten randevu alabiliyormuyum?

baktım hep dolu ayın 7sine kadar dolu psikoloji bölümü.

Cok yogun oldunu syledim bolum olarak erken bile vermisler piskonevroz doktor onayina gore belki seneye bile verebilir eylul ayindan itibaren seanslar basliyo cunku

anladım teşekkür ederim dualarınız bana da olsun:oops:

bu arada randevu aldım cuma gününe ama ben çalışıyorum. Devamlı terapilere ancak akşam olursa gidebilirim.
Sanırım hayat benim için zorlaşıyor :(

Bence iyi bir doktora git. Ben parmak egzersizi olmadan yendim. kendim asla yenemezdim çok korkagimdir. Sende oyleysen mutlaka yardm al ama parmak egzersizi onermeyen bir doktor olsun.bilmiyorum derecen nasil belki oylede yenersin ama benm tavsiyem bu

Back
X