- 27 Aralık 2016
- 14
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Foreverfriend
Herkese merhaba öncelikle. Bu soruyu sorup sormama konusunda çok kararsız kaldım. Ben evli değilim ama bu hastalığı öğrendiğimden beri ara ara aklıma geliyor ve çok üzülüyorum korkuyorum. Benim cinsellikle ilgili bir korkum olmadı ama bazen önüme bir anda cinsel içerikli bi fotoğraf gelince misal vajina bölgemde kasılma mı bilmiyorum ama farklı bir şeyler oluyor. Çok büyük bir kasılma gibi değil ama ne biliyim. Aklima takılıyor üzülüyorum girip yazılarınızı okuyorum. Allah bu dertle uğraşanlara acil şifalar versin hepinizi çok seviyorum tanımadan. Zorlu bir süreç ama eminim asacaksiniz. Bu durumu atlatan ablalarimdan kardeslerimden fikir almak istiyorum. Daha başıma gelmeden takip dusunmekten yoruldum ve sürekli kendimi kontrol ediyorum acaba kasiyo muyum falan diye. Cinsel içerikli bi şeyi kendim acinca gayet rahatım aslında böyle bi kasılma hissi olmuyor. Sizce bi anda karşıma çıkınca hissettiğim nedir ufak bir kasılma mı, bu bir sorun olur mu? Bir de ben eskiden sanki bunları görürsem oradan bi şeyler akacak ve benim boy abdestim bozulacak sanıp kendimi sikardim ama bunu düzelttim şimdi sıkmıyorum. Biraz takıntılı bir insanım lütfen bana yardımcı olun şunu kafamdan sileym
hepizinixe iyi günler diliyorum