vajinismus

Bende doktorla yendim lakin bana yardim eden biri olsa gitmezdim o kadarda para.. asamalarini sen
Kegel egzersizleri ve parmak egzersizleri ile mi yendiniz? Malesef bende 1.5 yıldır uğraşıyorum bi türlü ilerleyemiyoruz kesinlikle doktora da gitmemi istemiyorum eşim. Çok zor durumdayım

Evet hangi durumdasin mesela ona gore egzersizler var. Ben en son evredeydim organima bakamiyodum bile dusun doktor muayene edelim diyince masadan aglayarak bagirmis insanim. Ilk baslarda bakmayi ogren gunde yarim saat 3 saatte bir bak incele baslarda bende yapadim sakin birakma ustune git bakmaya alisiyosun sonra oraya dokunmaya calis sadece dokun yani idrar deligin nerde vajinan nerde nasil gozunu kapattiginda gozunun onune gelecek demisti doktor.. daha sonra kendini uyar gunde 2 defa orgazm olacaksin bunu film izleyerek yapiliyo aa bunlarda mi izlenir ayip felan demeyeceksin. Ki doktorun soyledigine gore izlemeyen yoktur diyor. Kegel egzersizlerini her tuvalaete gittiginde idrarini yaparken tutup tutup birakicaksin cunki dogru yeri calistirman lazim karin kaslarinla degil bi idrari 3 defa da yapicaksin tutarken 20 sn.. sen dokunmayi artik tamam dedigin zaman esinle ten uyumunu yakalaman lazim ve her aksam masaj yapacaksiniz birbirinize iliski yok asla cunki basa donersin.. bu asamayida birbirinizin hosuna giden yerleri anlayacaksin.. daha sonra esin organina dokunmaya baslayacak bas parmagi orda duracak sadece bunlari yaparken bebe yagini bol dok.. bu asamayida gectikten sonra esin bir parmagini sokacak yavasca ve sen parmak icerdeyken parmagi sikacaksin kegel egzersizle sikica tutup 20 sn tut birak tut birak yapicaksin emla da kullanabilirsin.. 1 parmak alisinca sonra 2 parmak.. sonra iki parmak sert kemik girdiyse penis de girer diyosun ve yavas yavas bitiyo..

Yenersin emin ol ben yaptiysam sende yaparsn.. 15 gunde yenersin sonrada bu muymus dersin.. bide ilk baslarda iliski giris sirasinda ikinirsan kendini kasamazsin ve kolay olur :) gecmis olsun umarim yardimci olurum

Ben bu illeti kendim yendim ve tedavisiz.unutmayın.aslında doktor biziz.çünkü vücud organ bizim.tek yapmaniz gereken vajinanin da el kol göz gibi bedenimize ait bir organımız olduğunu kabul etmek.bakmaktan dokunmaktan korkmamak.

Servet dökmeye gerek yok.gerekli olan önce istemek..sonrasında ayna zeytinyağı ve biraz cesaret.ben yendiysem sizde yapabilirsiniz

Servet dökmeye gerek yok.gerekli olan önce istemek..sonrasında ayna zeytinyağı ve biraz cesaret.ben yendiysem sizde yapabilirsiniz

Herkes sizin gibi olmayabilir. Ben 1 sene içinde neler denedım neler . Parmak egzersizi , eş parmak egzersizleri , yapay penis 3.5 ve 6 cm caplarında hepsınıde aldım ıcıme 6 cm penıs harıc . Ama sıra eşime geldıgınde kilitlendım. Tabiki illa servet dökmeye gerek yok . Ben çok çaba gosterdım en son çarem buydu . Çünkü artık psikolojik olarak beter olmuştum. Kesınlıkle pişman degılım . Iyıkı yaptırmısım.

Ben bu illeti kendim yendim ve tedavisiz.unutmayın.aslında doktor biziz.çünkü vücud organ bizim.tek yapmaniz gereken vajinanin da el kol göz gibi bedenimize ait bir organımız olduğunu kabul etmek.bakmaktan dokunmaktan korkmamak.
nasıl yaptınız özelden yazabilirmisiniz bana?
inanın yardıma çk ihtiyacım var

yardim edecek kimse yok mu
Merhaba
Ben de bu dertle uğraşıyorum ama egzersizlerim bitmek üzere çok şükür artık atlatmak üzereyim
Ama bu sorun öyle uyuşturan kremlerle çözülecek bi şey değil bence kendinizi o kremlerle zorlamayın tamamen beyninize bunu anlatarak egzersizlerle çözün
Ben bi psikoloğa gidiyorum Allah ondan razı olsun
Bu işte şarlatan çok bi tanesine gittin beni resmen boşu boşuna çağrıyodu seanslara bir sürü param gitti ama şimdi gittiğim psikolog tam işinin ehli
Bakırköy acıbademde
Allah yardımcınız olsun

Merhaba
Ben de bu dertle uğraşıyorum ama egzersizlerim bitmek üzere çok şükür artık atlatmak üzereyim
Ama bu sorun öyle uyuşturan kremlerle çözülecek bi şey değil bence kendinizi o kremlerle zorlamayın tamamen beyninize bunu anlatarak egzersizlerle çözün
Ben bi psikoloğa gidiyorum Allah ondan razı olsun
Bu işte şarlatan çok bi tanesine gittin beni resmen boşu boşuna çağrıyodu seanslara bir sürü param gitti ama şimdi gittiğim psikolog tam işinin ehli
Bakırköy acıbademde
Allah yardımcınız olsun
canım bence hic parani boşuna harcama bak ben yendim hatta hamileyim insaAllah sizde biran önce yenersiniz :)

Zeynepcım merhaba, bende bu ılletle tam 2 sene ugrastım. Esım çok anlayıslıydı. Hep o benı tesellı ettı ama ben bu yuku 2 sene sırtımda tasıdım. Kımseye de anlatamadım. Ne en yakın arkadaşıma ne de başka bırıne. Icımde o kadar büyüdü kı bu sorun kendımı en son doktora gıtmekte buldum. Ozel bı muayenehanesı olan dr a gıttım dr benı kafa olarak çok rahatlattı ve elle muayene ettı. Vajinismus oldugumu soyledı ama en hafif olanı. Kendıme güvenmemi ve korkumu yenmemı. Bende çok arastırdım ınternetten en sonunda haydar dumenın sıhırlı recetesı dıye bırsey var. Google yaz çıkıyor ayrıntısı ıle. Ben onu denedım ve ılk deneme de o ılletı yendım. Kendıme güven korkulacak bırsey yok. Allah yardımcın olsun.

Back
X