- 30 Eylül 2016
- 552
- 113
- 103
- 37
- Konu Sahibi zeynepp444
İşkence resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildiğim kadarıyla zar aldırma oluyor
Tehlikeli gibi geldi bana![]()
Kegel egzersizleri ve parmak egzersizleri ile mi yendiniz? Malesef bende 1.5 yıldır uğraşıyorum bi türlü ilerleyemiyoruz kesinlikle doktora da gitmemi istemiyorum eşim. Çok zor durumdayım
5 aydir evliyim bi turlu atlatamiyorum yardiminiza ihtiyacim var![]()
peki ilişkide hiç bişey hissetmedin miHe yokk etkisi 4 ay sürüyor be hayattayım bu son haftam regl olmayı beklıyorum bebek yapacagız İnşaAllah
yendim çok şükür :) tesekkur ederimNe durumdasin ??
Kegel egzersizleri ve parmak egzersizleri ile mi yendiniz? Malesef bende 1.5 yıldır uğraşıyorum bi türlü ilerleyemiyoruz kesinlikle doktora da gitmemi istemiyorum eşim. Çok zor durumdayım
peki ilişkide hiç bişey hissetmedin mi
nekadar süre sürdüSadece kasamıyorum kendımı olması gereken bu acı dalan yok zaten işlem sırasında kızlık zarı bozuluyor
nekadar süre sürdü
ücret ne ödediniz
Ücreti toparlamak bizim zamanımızı oldukca aldı. 5bın . İşlem 15 dk sürdü
Servet dökmeye gerek yok.gerekli olan önce istemek..sonrasında ayna zeytinyağı ve biraz cesaret.ben yendiysem sizde yapabilirsiniz
nasıl yaptınız özelden yazabilirmisiniz bana?Ben bu illeti kendim yendim ve tedavisiz.unutmayın.aslında doktor biziz.çünkü vücud organ bizim.tek yapmaniz gereken vajinanin da el kol göz gibi bedenimize ait bir organımız olduğunu kabul etmek.bakmaktan dokunmaktan korkmamak.
Merhabayardim edecek kimse yok mu
canım bence hic parani boşuna harcama bak ben yendim hatta hamileyim insaAllah sizde biran önce yenersiniz :)Merhaba
Ben de bu dertle uğraşıyorum ama egzersizlerim bitmek üzere çok şükür artık atlatmak üzereyim
Ama bu sorun öyle uyuşturan kremlerle çözülecek bi şey değil bence kendinizi o kremlerle zorlamayın tamamen beyninize bunu anlatarak egzersizlerle çözün
Ben bi psikoloğa gidiyorum Allah ondan razı olsun
Bu işte şarlatan çok bi tanesine gittin beni resmen boşu boşuna çağrıyodu seanslara bir sürü param gitti ama şimdi gittiğim psikolog tam işinin ehli
Bakırköy acıbademde
Allah yardımcınız olsun