Vajinismuss😔😔

Kendine güven herkes yapıyor sende yaparsın. Bebek yağı sür üstte sen ol

Son durum ne merak ettim
Olmadı ben ve korkularımm anlamsız istemsiz kasılmalarım bana kafayı yedirticek aparatlarım egzersizlerim doktor burası kendimle mücadelem ama yinede yok yok nasıl olucak bilmiyorum çok yaklaşmıs gibi hissedip ama bitiremiyorum bu işı yardım edin lutfenn bi akıl bi fikir bende kalmadi çünkü artık

Bende merak ettim inşallah olmıştur bende 9 ay çektim bu durumu
Olmadı ben ve korkularımm anlamsız istemsiz kasılmalarım bana kafayı yedirticek aparatlarım egzersizlerim doktor burası kendimle mücadelem ama yinede yok yok nasıl olucak bilmiyorum çok yaklaşmıs gibi hissedip ama bitiremiyorum bu işı yardım edin lutfenn bi akıl bi fikir bende kalmadi çünkü artık

Üstte olmayı denediniz mi?

Aynen üstte daha kolay oluyor. Bebek yağı olmadan ben hala yapamıyorum. Aparatları alıyorsanız onu da yaparsınız korkmayın rahat olun

Ben 4 ay cektim sonra bir gun aniden kendiliginden sorun cozuldu🥴 bence biraz kafada bitirmek lazim

Ben 4 ay cektim sonra bir gun aniden kendiliginden sorun cozuldu🥴 bence biraz kafada bitirmek lazim
Kesinlikle öyle olumlu mesajlar vermek gerekiyor zihnimizde ilişkinin acı veren birşey olmadıgını anlatmak gibi gibi çeken nasıl da biliyor. Tekrardan gözünüz aydın diyeyim o zaman ☘️

Back
X