Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durum ne merak ettimKızlar bugun tüm cesaretimi topladim ve eşli deniycemm sonunda yapamasam bile deniycem![]()
Bende merak ettim inşallah olmıştur bende 9 ay çektim bu durumuSon durum ne merak ettim
Olmadı ben ve korkularımm anlamsız istemsiz kasılmalarım bana kafayı yedirticek aparatlarım egzersizlerim doktor burası kendimle mücadelem ama yinede yok yok nasıl olucak bilmiyorum çok yaklaşmıs gibi hissedip ama bitiremiyorum bu işı yardım edin lutfenn bi akıl bi fikir bende kalmadi çünkü artıkSon durum ne merak ettim
Olmadı ben ve korkularımm anlamsız istemsiz kasılmalarım bana kafayı yedirticek aparatlarım egzersizlerim doktor burası kendimle mücadelem ama yinede yok yok nasıl olucak bilmiyorum çok yaklaşmıs gibi hissedip ama bitiremiyorum bu işı yardım edin lutfenn bi akıl bi fikir bende kalmadi çünkü artıkBende merak ettim inşallah olmıştur bende 9 ay çektim bu durumu
Üstte olmayı denediniz mi?Olmadı ben ve korkularımm anlamsız istemsiz kasılmalarım bana kafayı yedirticek aparatlarım egzersizlerim doktor burası kendimle mücadelem ama yinede yok yok nasıl olucak bilmiyorum çok yaklaşmıs gibi hissedip ama bitiremiyorum bu işı yardım edin lutfenn bi akıl bi fikir bende kalmadi çünkü artık
Hayır denemedimm deneyemem heraldeÜstte olmayı denediniz mi?
Deneyin, kendinizi bırakın yeter. Vajinismusluların çoğu öyle yeniyor.Hayır denemedimm deneyemem heralde
Ben 4 ay cektim sonra bir gun aniden kendiliginden sorun cozulduOlmadı ben ve korkularımm anlamsız istemsiz kasılmalarım bana kafayı yedirticek aparatlarım egzersizlerim doktor burası kendimle mücadelem ama yinede yok yok nasıl olucak bilmiyorum çok yaklaşmıs gibi hissedip ama bitiremiyorum bu işı yardım edin lutfenn bi akıl bi fikir bende kalmadi çünkü artık
Kesinlikle öyle olumlu mesajlar vermek gerekiyor zihnimizde ilişkinin acı veren birşey olmadıgını anlatmak gibi gibi çeken nasıl da biliyor. Tekrardan gözünüz aydın diyeyim o zamanBen 4 ay cektim sonra bir gun aniden kendiliginden sorun cozuldubence biraz kafada bitirmek lazim
Tesekkur ederim 2.5 senelik evliyim suan dusununce cok sacmaymis korkularim diyorumKesinlikle öyle olumlu mesajlar vermek gerekiyor zihnimizde ilişkinin acı veren birşey olmadıgını anlatmak gibi gibi çeken nasıl da biliyor. Tekrardan gözünüz aydın diyeyim o zaman![]()
Sizin durumunuz ne oldu acaba?Kızlar bugun tüm cesaretimi topladim ve eşli deniycemm sonunda yapamasam bile deniycem![]()