Vajinismusss bitii

leyam

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
23
Herkese merhabalar Allah'a şükürler olsun ki 1 yılın sonunda bu lanet hastalığı yendim lanet diyorum çünkü gercten benim için çok kolay ama çok saçma bi hastalık ti çünkü varolusumuza özel olan birşeyi yapamamk hemde korkutugumiz için akıl almaz bir şeydi.cok kişi dest mesajları atı nasıl olması lasim ve vs kimi zaman doktor için çok direndim çünkü evde yenen de varmış ama anatomimimizi bilmeden nasıl yenebilirz ki? Bende onlardan din daha neyi nereye almam gerektigini bilmoyor ken evde yenemm imkansizdi hep diyordum asla olmicak asla olmicak ama oldu.daha fazla dayanamadım ve doktora gitim tedavi oldum 2 seansta herşeyi anladım bildim gördüm uyguladım dilatör kullandım son boyda çok zorlandım ama yönü doğru nefes almayı öğrendim ve oda oldu eşim bu sürede yanımda değildi şehir dışında idi iyiki yanımda değildi çünkü o stres baskı hadi hadi olsun olayı beni çok yıpratır di neyse 50 günün sonunda eşim eve döndü ve ben 2 gündür yendim 2 günde 4 kere denedim çok afedersiniz çünkü bunu bilmm lazım birkmadan yapmm lazım şimdilik görev olması gerekiyor alışsın diye ama ilerde oda zevke dönüşür diye ümit ediyorum.ilk giriş beni epey zorladı ama dilatör kullandım sonra eşli yaptım ve oldu aslında girince hiç anlamadim bile ama git gel de biraz ağrı oldu ve özelikle ilk olduğu için çok lastiğim için çok ağrı yaşadım ama rahat bırakınca acısı geçiyor du daha yeni ama şükür olsun ki alabildim.sizde zaman kaybetmeden doktora gidin

Bu arada bana destek olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.hepsindenAllah razı olsun ve tabiki herşeyden önce kendimizi bedenimizi beynimizi dinlersek basarabiliriz çoğu kişi bana yazdı isimlerini çıkarsam 50 kişi çıkar vs herkese ayrı teşekkür ama en önemlisi beyinnindir eğer sen kendini o seni ikna etmesw hiçbir şey hickimsenin lafıyla da olmazdı gercten bende artık beynimi dinledim korku yok olması lazım diye ve yaptım yani yeni daha bakalım ileryene zamanda neler olucak ama şükürler olsun Allah'a alabildmm yapabildimm bende başardımmmm gercten korkulacak hicbirseyi yokk beynin bı oyunu sadece

Back