Vajinismustan kurtulamıyorum :((

Merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili çok yazı okudum topiklerde ama şu parmak egzersiziyle yenen özelden kimseye ulaşamadım.Belki yenerler burdan sesimi duyar... İzmirde özel bi hastanede cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa gittim. Ondan önce 2 farklı jinekoloğa gittim fiziksel bir rahatsızlık yok.Önce oraya mesajlarla dokunabilmeyi bana alıştırdı. Kegel egzersizi verdi sonra 15-20 gün önce parmak egzersizi verdi ama yalnızca serçe parmağımı 1-2 cm sokabildim. Hala aynı noktadayım. Orda sert bi kemik var (Duvar dedikleri şey) İttirsemde gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlayamıyorum, moralim çok bozuluyor. Dr yukarı doğru ittir dedi. Aşağı yukarı sağ sol yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyor:KK43: alkol almak, kas gevşetici almak işe yaramadı. Uyuşturucu herhangi bişey yapmakta sadece bi kerelik olmasını sağlıyomuş sorun devam ediyormuş diye okudum Bide en çekindiğim şey dayanılmaz iç gıcıklanması onu nasıl aşarım? birileri bana şu parmak egzersizini nasıl yaptıysa ayrıntılı anlatsın arkadaşlar özelden noluurr
Bende ilk gece bir duvar var gibi hissettim alakasi yok hicbirsey yok sen kafanda kuruyorsun daha sinra gordum ki korkulacak hicbirsey yok bebek yagini denedin mi hic ben bebek yagi ile alistim birsey hissetmedim vajina alisinca yagi biraktim sende dene

Parmak sok , mum sok ?? Bende vajinusmus falan yok pardon ama mum sok deseler yapamam.Icim giciklanir.Bence bi guzel alkol al tv fln acik olsun ortamda.Yatak odasina gitmeyin.Esin de sabirli davransin.On sevismeyi uzun tutun.Los isik,kayganlastirici...Ne bileyim rahat olmakla cozulur bence.Sen nasil rahat edeceksen oyle dene.Asarsin merak etme

Bu vajinusmusu ben algılayamıyorum Can'ınız mı tatlı acaba? Kendinizi partnerinize bırakacak kadar güvenmiyor Musunuz? Aslında ölsemde kalsamda bugün eşimle ilişkiye gircem kendimi ona bırakıcam deseniz yarım saatte çözülecek bir olay. Eşiniz yakınlaşınca Nasıl kaçıyorsunuz ki bana çok ütopik geliyor bu yıllarca vaji olan evliliği bitenler. Kırdıysam kusura bakma anlayamıyorum sadece sormak istedim

böyle düşünmeyin istem dışı bişey bu psikolojik bide. ..
ben düğünden sonra 3 gün korktuğum için ilişkiye giremedim. .. daha sonra oldu. .
ama o anda duvar gibi kaslar kilitliyor ve girmesine engel oluyor kaslar kasiliyor..
Bu sizin elinizde değil psikolojik bişey bence. . kim isterki böyle bir sorun yasayayim bide sevdiği ile evlendiği halde ..
hep söylüyorum bizim Türk toplumunda olan bi psikolojik problem bu çünkü aman kızım sakla aman kızım yasak aman ölürsun açısından carsaflari yirttim acidan diyenler yüzünden bu haldeyiz. .
hiç acı olmuyor kendinizi kasmadiginiz sürece buda psikolojik işte elden bişey gelmiyor. . bazen istekli olmayincada kasiyorsun bu normal ama hiç girememek psikolojik bi olay. .

Parmak sok , mum sok ?? Bende vajinusmus falan yok pardon ama mum sok deseler yapamam.Icim giciklanir.Bence bi guzel alkol al tv fln acik olsun ortamda.Yatak odasina gitmeyin.Esin de sabirli davransin.On sevismeyi uzun tutun.Los isik,kayganlastirici...Ne bileyim rahat olmakla cozulur bence.Sen nasil rahat edeceksen oyle dene.Asarsin merak etme
Bu dediklerinin hepsini denedik herşey çok güzel o aşamada tıkanıyorum bilinçaltımın dolu olduğunu söyledi Dr ama onunla ilgili bişey yapmadı egzersizi yaparken sanki onu yapabiliyomuşsun gibi düşün dedi o zaman niye psikologlar var Dr değiştircem sanırım..

Bu dediklerinin hepsini denedik herşey çok güzel o aşamada tıkanıyorum bilinçaltımın dolu olduğunu söyledi Dr ama onunla ilgili bişey yapmadı egzersizi yaparken sanki onu yapabiliyomuşsun gibi düşün dedi o zaman niye psikologlar var Dr değiştircem sanırım..
Psikolojik bi sorun sonucta bence de baska bi doktorla dene bakalim.Umarim kisa zamanda yenersin

Evvelsi gün gevşemeye çalıştım vajina girişine masaj yaptım sonra kulak çubuğuna ve bebeyağı döküp ıkındım yavaşça dümdüz ittirdim sonuna kadar hiç bişey hissetmedim.Boşuktaydı. Çıkarırken içim gıcıklandı kötü hissettim İkinci gün denediğimde girişini hissettim bu sefer sonuna kadar ittiremedim içim yine kötü oldu çıkarırken sızlama ve yarım saat sonra yine sızlama hissettim.. Çubuğu oynatsam biyerine zarar gelirmi diye korkuyorum hergün alışana kadar denemeyi düşünüyorum sonra sayıyı arttırcam

Gercekten bebek yagini deneyin kendini sıktgin anda esin cok hoş yada komik birsey soylesin anlik birsey zaten acı hissi bile yok yag ile sadece yanma hissi oldu o da anlik gecti sonra afedersin zevk almaya basliyorsun hic hissetmezsin

Tatlım bende 1 yılın sonunda anesteziyle yendim.alıştırmalar bittikten sonra hastalıktan eser kalmadı çok şükür

Arkadaşlarr 1,5 ayın sonunda serçe parmağımı sokmayı başardım bi an da çat diye giriverdi anlayamadım eşimi çağırdım tebrik etti mutlu olduk çıkardım yine soktum inanamadım meğer ben yanlış şekilde ittiriyormuşum ne acı ne gıcıklanma hiç bir şey hissetmedim sadece bebeyağı sürdüm. Diğer parmaklarıda soktum mu tamam :)))

Arkadaşlarr 1,5 ayın sonunda serçe parmağımı sokmayı başardım bi an da çat diye giriverdi anlayamadım eşimi çağırdım tebrik etti mutlu olduk çıkardım yine soktum inanamadım meğer ben yanlış şekilde ittiriyormuşum ne acı ne gıcıklanma hiç bir şey hissetmedim sadece bebeyağı sürdüm. Diğer parmaklarıda soktum mu tamam :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinusmusu-birlikte-yenecegiz.944600/ Bu konunun ilk sayfasında ayrıntılı yazmış konu sahibi. Aşama aşama uygula hepsini. İstersen sayfaya yaz yardımcı olurlar.

Evett 5 ayın sonunda başardım! ilk denemede tamamen girmedi ama yarısı girdi. Eşim daha ilerinin dar olduğunu git gel yapmadığı için ereksiyon kaybettiğini söyledi kısa sürdü.. ereksiyonu tekrar kazandırıp 3 kez böyle yaptık Kendimi kasmamaya çalışsamda biraz acıdı biraz kanadı ertesi gün yani bugün hafiften zorlanma sızlaması var gibi.. Bugünde denesem daha mı çok acır? bunu yaşayanlar ilk denemede sizde de yarımmı girdi böyle bir şey yaşayan oldumu? Tam giremediği için ereksiyon kaybından dolayı tam birleşememe gibi

Denemeye devam et acisada bise olmaz gecer cnm birakma pesini az az da olsa baya yol katadersin ben ole yendim bide esin kilitoris den uyarsin seni daha cok gevsersin bu sekilde daha kisa surede asarsin

Artık tamamen yapabiliyorum 1,5 ay oldu ilk girişte biraz acıması devam ediyor. Heralde oda geçer. Allah herkesi kurtarsın.

Şuan gayet güzel bir cinsel hayatım var hiçbir sıkıntım yok ertelemeyin vazgeçmeyin kızlar korkacak hiç bir şey yok aksine siz daha çok isteyeceksiniz emin olun:)

Back
X