Merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili çok yazı okudum topiklerde ama şu parmak egzersiziyle yenen özelden kimseye ulaşamadım.Belki yenerler burdan sesimi duyar... İzmirde özel bi hastanede cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa gittim. Ondan önce 2 farklı jinekoloğa gittim fiziksel bir rahatsızlık yok.Önce oraya mesajlarla dokunabilmeyi bana alıştırdı. Kegel egzersizi verdi sonra 15-20 gün önce parmak egzersizi verdi ama yalnızca serçe parmağımı 1-2 cm sokabildim. Hala aynı noktadayım. Orda sert bi kemik var (Duvar dedikleri şey) İttirsemde gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlayamıyorum, moralim çok bozuluyor. Dr yukarı doğru ittir dedi. Aşağı yukarı sağ sol yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyor

alkol almak, kas gevşetici almak işe yaramadı. Uyuşturucu herhangi bişey yapmakta sadece bi kerelik olmasını sağlıyomuş sorun devam ediyormuş diye okudum Bide en çekindiğim şey dayanılmaz iç gıcıklanması onu nasıl aşarım? birileri bana şu parmak egzersizini nasıl yaptıysa ayrıntılı anlatsın arkadaşlar özelden noluurr