- Konu Sahibi senay_mehmet
arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum yeni bi umut ışığım olması açısından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben on adimda vajinismus tedavisi adli kitabi aldim. bastan sona defalarca okudum ama o zamanlar egzersiz yapamadigim icin bana hicbir faydasi olmamisti.
kitapta yazilanlarla burda bizim kendi aramizda konustuklarimiz hemen hemen ayni.
egzersizlerden ve asamalarindan bahsediyor kitapta.
istersen kargo ile gonderebilirim sana kitabi 35 liraya almistim sanirim ben bosuna para vermemis olursun en azindan.
yok hayır bende ald
ım aynısını ama kitaba göre yapsammmı yapmasammı diye sordum teşekkür ederim yinede peki siz şuan yendinizmi ve nasıl yendiniz
Egzersiz yapabiliyorsan kitaba gore yapabilirsin cunku gayet guzel anlatmis kitap.
ben daha yenemedim 10cm aparatla calisiyorum su anda...
ben kitabi aldigimda hic egzersiz yapamiyordum o yuzden oylece duruyor kenarda.
kızlar gurubuma yenı üye oldum lutfen banada yardım edın vajinisyumu yenenler nasıl yendi msj atsın lutfen
kızlar gurubuma yenı üye oldum lutfen banada yardım edın vajinisyumu yenenler nasıl yendi msj atsın lutfen