vajinismusu kitapla yenebilen var mı

Canim ben on adimda vajinismus tedavisi adli kitabi aldim. bastan sona defalarca okudum ama o zamanlar egzersiz yapamadigim icin bana hicbir faydasi olmamisti.
kitapta yazilanlarla burda bizim kendi aramizda konustuklarimiz hemen hemen ayni.
egzersizlerden ve asamalarindan bahsediyor kitapta.
istersen kargo ile gonderebilirim sana kitabi 35 liraya almistim sanirim ben bosuna para vermemis olursun en azindan.

Canim ben on adimda vajinismus tedavisi adli kitabi aldim. bastan sona defalarca okudum ama o zamanlar egzersiz yapamadigim icin bana hicbir faydasi olmamisti.
kitapta yazilanlarla burda bizim kendi aramizda konustuklarimiz hemen hemen ayni.
egzersizlerden ve asamalarindan bahsediyor kitapta.
istersen kargo ile gonderebilirim sana kitabi 35 liraya almistim sanirim ben bosuna para vermemis olursun en azindan.

yok hayır bende aldım aynısını ama kitaba göre yapsammmı yapmasammı diye sordum teşekkür ederim yinede peki siz şuan yendinizmi ve nasıl yendiniz

yok hayır bende ald
ım aynısını ama kitaba göre yapsammmı yapmasammı diye sordum teşekkür ederim yinede peki siz şuan yendinizmi ve nasıl yendiniz

Egzersiz yapabiliyorsan kitaba gore yapabilirsin cunku gayet guzel anlatmis kitap.
ben daha yenemedim 10cm aparatla calisiyorum su anda...
ben kitabi aldigimda hic egzersiz yapamiyordum o yuzden oylece duruyor kenarda.

sadece kitap deil ama bana gercekten cok yardmı olmustu kitabın almanı tavsiye ederm o kitabı okuyunca korktugum şeylrdn korkmamay basladm cem keçe vajinismusu nasıl yendim

kızlar gurubuma yenı üye oldum lutfen banada yardım edın vajinisyumu yenenler nasıl yendi msj atsın lutfen

aynı dert bende de vardı ben atlattım çok şükür.sana tek tavsiyem burda yazan bütün egzersizleri aksatmadan yapman olacak. egzersizlerin uzun sürmesi seni korkutmasın eninde sonunda kurtuluyorsun ve mutlu oluyorsun :46:

kızlar gurubuma yenı üye oldum lutfen banada yardım edın vajinisyumu yenenler nasıl yendi msj atsın lutfen

zor bir süreç gibi geliyor başaramayacaksın gibi ve her daim bunun sıkıntısını yaşıyosun değil mi ? bunları bende yaşadım cem ökçenin vajınusmusu nasıl yendim kitabındaki bilgiler sayesinde ben yendim çok şükür . tabi en büyük destek eşimdi korkularını at bir kenara .canım açır mı düşünme olmaz düşünme tek düşündüğün sen ondan daha çok güçlüsün istersen bunuda yenebilirim olmalı.sadece psikolojik kitapta anlatılan bütün süreçleri dene egzersizler çok faydalı adım adım sabırla deneyerek bir gün bakmışsın ki hiç anlamamışsın ve hemn olmuş sonra rahatlama ardından sevinç gözyaşları arkasından eşine kocaman sarılmak ve bu kadarmıydı ben bundan mı korkmuşum demeler :) demesi kolay deme bende aynı şeyleri uzun süre yaşadım malesef ki...

Back
X