- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi astalavista12
-
Arkadaşlar 19 yaşımdayım eşimle 15 yaşımda tanıştım. hiç ayrılmadık birbirimizi çok sevdik ufak tefek sorunlar olsada mükemmel bir flört dönmeinden sonra mükemmel bir evlilik yaptık. İlk gecem tam bir hayal kırıklığıydı. Evet bende vajinusmusum temmuz ayından beri evliyim ve hala bakireyim. Kendimden çok utanıyorum. Artık bende başarmak istiyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyorum sanki herkes biliyor. Eşim doktor tedavisini kabul etmez. Sizlere sorum kendi kendime nasıl atlatabilirim. Mum ile ilgili burada bir kaç yazı okudum. Gerçekten işe yarıyor mu? Ne önerirsiniz bana?Söyleyecekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
şu anda kaç yasındasın?
dr tedavisi olmadan bunu çözemezsin
vajinismus ciddi bir sorun tek basınıza asabıecegınızı dusunmuyorum ne yap et eşini ikna et ve jinekologtan yardım isteyın önunune gecemezsen cok daha ilerler durum
ah bir ikna edebilsem..... =(
mesela içki içsem zil zurna sarhoş olsam veya bayıltsam kendimi olsa bitse ah bi olsa herşey çok güzel olucak ama olmuyor işte
O acıyı hissettiğin anda ayılırsın
Acımıyor da, kasılma diyelim biz buna
acıyo demeyin işte yahu
evet haklısın onu da beceremem ben =)
acıyo demeyin işte yahu
Becerememekle ilgisi yok, profesyonel yardım almanız lazım.
Demedim ki :)
Kasılma dedim
yani profesyonel yardım almadan yok mu bu işin başka çözümü offf of
yok mu ben gibiler off of
Forumda mutlaka "el ele hep beraber vajinismusu yeniyoruz" diye bi topik vardır dur bakayım bulayım senin icin :)
Edit; http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-9123.html#post22899304
bak bunu incele
Rahatlaticagina dedigin seye bak???
iste sizin gibi zihniyetler yuzunden , cinsellikten korkuyorlar, yasayamiyorlar!!!
ama acımıyo mu belli bir yere kadar gelio sonra sanki organlarım konuşuyor dur bundan sonrasına giriş yok diyor daha gidersen canın yancak acıcak diyor ve acıyor
vajinismustan muzdarip bir insana bunu söylemek ne kadar yardımcı olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?