- 2 Mayıs 2025
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Beyazfirtina
Merhaba. Yaklaşık 3 aydır evliyim. Evlendiğimizden beri ilişkiye girmeye çalıştık ama olmuyordu bir türlü. Tabi bu sürecin tamamında eşim yanimda değildi, ayda bir iki defa gelip on gün falan kalıyordu yanimda. İlk gece penis girmeyince ben de eşim de şaşırdık. O bölgeye eşim dokununca inanılmaz ağrıyordu. Eşim çok hafif dokunmasına rağmen orda açık bir yara varmış da üstüne basiliyormus gibi hissediyordum. Birçok defa denemenizde rağmen bir türlü olmuyordu. Öncelikle sorunumuzu kabul ettik. Eşimle beraber sürekli denedik. Kayganlastirici jel yapış yapış oluyordu, asla ise yaramadi. biz de Zeytinyağı kullandık kaygan olması için. Sonra Vemcaine spreyle denemeye başladık. Spreyi biraz uzaktan vajenin dışına sıkıp bir iki dakika bekledik. Eşim parmaklariyla denemeye basladi. Çok acı verse de parmağını sokabildi. Birkaç defa parmakla denedi, her seferinde girebildi ama acıtıyordu. En azından kendi vajinamin yapısını anlayabildim parmak egzersizi sayesinde. Sonraları tekrar sprey sıktık. Eşimin üstüne çıkıp kendim sokmaya calistim. Penisin başını vajinanın girişine koyup gidip geldim bir süre. Sonrasında yavaş yavaş oranın açıldığını anladım. Eşim deneyince birliktelik saglayabildik. İlk birliktelikten sonra tuvalete gidince kan geldi. korkulacak bişey yok. Az bişey kanayip kendiliginden duruyor. Adet kanamasından çok çok daha az kanıyor, sakin bundan korkmayın. Spreyin ve zeytinyağının çok faydasını gördük. Eşim bu süreçte çok anlayisliydi. Problemi birlikte asacagimiz soyluyordu sık sık. Korkulacak bişey yokmuş, onu insan sonradan anlayabiliyor. Nefes egzersizleri öneririm. YouTube da vajinismus ile ilgili bir video var, pelvik taban kaslarını calistiriyor, onun da faydası oldu. Netice itibariyle eşinizin size destek olması çok önemli, sizin de biraz kararlı olmanız lazım. Çok sinir bozucu bir durum elbette ama serinkanlı yaklaşıp çözüm odaklı gitmek lazım. Umarım bu sorunu yaşayan herkes en kısa sürede problemi aşar. Herşey zihinde bitiyor. İlk gün bana dokununca verdiğim tepkiyi düşünüp gülüyoruz şuan. Asilmayacak bir sorun değil. Biz de burda birçok kişinin yazdiklarini okuduk, onların da faydası oldu. Size yardımım dokunur diye yazmak istedim. Sağlıcakla kalın