Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım..ama bnm durumda keşke sizn gibi olsa 6 aylık evliyim ama eşimle daha brlikte olamadım ..2 ay snra dktora gttk muayene etti bni kızlık zırın kalın dedi etli dedi küçük bi operasyon geçrmen gerek dedi
eşim gemi kaptanı mayısta gelick bi doktora gid
cez eşim çok anlayışlı ama bn çok üülüyorum..
Bana yardımcı olurmusunuz lütffenn

kızlar ben iki ay önce erken doğum yaptım
altıncı ayımda sancım başladı akşam sabaha karşı doğum yaptım
ama oğlum bıraktı beni yaşamadı
çok üzgünüm
çok yorgunum artık
ilki de düşük olmuştu
rahimağzı yetmezliği çıktı hamile kaldığımda rahim ağzına dikiş atılması gerekiyormuş
bir hamileliğe daha gücüm yok
korkular ya aynı şeyleri yaşarsam
ye gene bebeğimi kaybedersem diye düşünüp duruyorum
yıkılmış durumdayım artık

merhaba arkadaşlar ben vajinismusu yenmek istiyorum ama doktor a gitmem şart oldu artık çünkü olmuuor yenemiyoruzz bir türlü..

Sonunda ben de aranıza katıldım. Uzuuuuun bir aradan sonra bu topiğe yazmak nasipmiş. Bilen bilir 12 eylül 2012 de vajiyi yenmiştim buradaki arkadaşların desteğiyle. Şimdi 6 haftalık hamileyim :52::52::32::32::16::16::21::21: Sizlerle ben de takip edeceğim inş gebeliğimi adım adım. Güzel paylaşımlar yapılması dileğiyle.
Hepinizi seviyorum. :7:

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım..ama bnm durumda keşke sizn gibi olsa 6 aylık evliyim ama eşimle daha brlikte olamadım ..2 ay snra dktora gttk muayene etti bni kızlık zırın kalın dedi etli dedi küçük bi operasyon geçrmen gerek dedi
eşim gemi kaptanı mayısta gelick bi doktora gid
cez eşim çok anlayışlı ama bn çok üülüyorum..
Bana yardımcı olurmusunuz lütffenn

Canım vajinin kızlık zarıyla bi ilgisi yok. Ben vajiyi eşimin desteği ve bir çok egzersizle yendim. Yendikten sonraki bir yıl gebelik düşünmedim. Gebelik için kontrole gittiğimde doktor kızlık zarımın yırtılmadığını küçük bir operasyonla alınabileceğini ama alınmasa da problem olmayacağını, bu şekilde de hamile kalabileceğimi söyledi. şimdi hamileyim :16: Normal doğum olursa zarın yırtılabileceğini yırtılmasa da isteğe bağlı operasyon yapılabileceğini söyledi. Yani ilişkiye girememenin zarla bi ilgisi yok. Ben ilişkiye de girdim hamile de kaldım bak :)

Back
X