- 3 Eylül 2025
- 13
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi tugbis2793
-
Henüz denemedik. Doktorun önerdiği pozisyonda deniyoruz(ben üstteyim). Alışana kadar öyle yapın demişti. Zaten daha yavaş yavaş oluyor biraz zorla ama oluyor yine de. Ama dediğim gibi bu sefer de makatımda baskı ve fena bir ağrı oluyor tamamen girdiğindeZevk alman önemli tabi.
Değişik pozisyonlarda deniyor musunuz ?
Umarım alışmakla ilgilidir. Bir kaç arkadaşıma sorduğumda onlarda hiç böyle makat ağrısı gibi bir problem olmadığını söyleyince korktum açıkçası.Daha yeni yapmaya basladın normal, zamanla alışıyorsun
Giriş ağrısı geçti de bu makat ağrısı da geçer umarım.Şuan yeni ilişki yaşadığın için psikolojik olarak tüm dikkatini oraya veriyorsun.
Sal kendini akışa. No ağrı no sızı
Yok aslında şartlanmıyorum. Dilatörleri denerken baskı hissi oluyordu. Çok az Makatta ağrı oluyordu sorun edecek kadar değil rahat gidip çıkıyordu dilatör. Ama eşimle denemeye başladığımda makattaki ağrı çok fazla rahatsızlık veriyorKadın daha yeni idrak ediyor oraya bir cisim girdiğini yavaş yavaş alırsın ayrıca şartlanmamak lazım spontane gelişiyor.
Yok aslında şartlanmıyorum. Dilatörleri denerken baskı hissi oluyordu. Çok az Makatta ağrı oluyordu sorun edecek kadar değil rahat gidip çıkıyordu zaten . Ama eşimle denemeye başladığımda makattaki ağrı çok fazla rahatsızlık veriyorKadın daha yeni idrak ediyor oraya bir cisim girdiğini yavaş yavaş alırsın ayrıca şartlanmamak lazım spontane gelişiyor.
Daha yeni yapmaya basladın normal, zamanla alışıyorsun
İnşallah geçer bu ağrı daDaha yeni yapmaya basladın normal, zamanla alışıyorsun
Aslında o acıyı nasıl yorumladıgına baglı, bence senin söylediğin zevk acısı birazda o acıdan. BAkmayı dene.Yok aslında şartlanmıyorum. Dilatörleri denerken baskı hissi oluyordu. Çok az Makatta ağrı oluyordu sorun edecek kadar değil rahat gidip çıkıyordu zaten . Ama eşimle denemeye başladığımda makattaki ağrı çok fazla rahatsızlık veriyor
İnşallah geçer bu ağrı da
O açıdan bakmayı da denedim ama yok öyle değil. Bu sefer de bu ağrı yüzünden ilişkiye girmeyi hiç istemiyorumAslında o acıyı nasıl yorumladıgına baglı, bence senin söylediğin zevk acısı birazda o
Doktora muayene oldunuzmu belki yara filan vardırO açıdan bakmayı da denedim ama yok öyle değil. Bu sefer de bu ağrı yüzünden ilişkiye girmeyi hiç istemiyorum
Yok muayene olmadım henüz. Benim gibi bu durumu yaşayan varsa ilişkiye alışmayı bekleyeyim diye düşündüm. Henüz 3 kere birliktelik yaşadığım için belki ondandır diye düşündüm. Devam ederse doktora görüneceğim mutlaka.Doktora muayene oldunuzmu belki yara filan vardır
Ne kadardır bu sorunu yasıyorsunhzYok muayene olmadım henüz. Benim gibi bu durumu yaşayan varsa ilişkiye alışmayı bekleyeyim diye düşündüm. Henüz 3 kere birliktelik yaşadığım için belki ondandır diye düşündüm. Devam ederse doktora görüneceğim mutlaka.
Siz atlattınızmı çocuk varmıNeredeyse denediğimiz tüm zaman boyunca yaşadım bu durumu. Yalnız şunu farkettim pozisyondan pozisyona bu ağrı durumu değişkenlik gösteriyor
Yani atlattım diye düşünüyorum. Daha eşimle dediğim gibi 4-5 kez anca birlikte olduk. Çocuk yok düşünmüyoruz şu an daha
Evet biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. Teşekkür ederimEğer ilişki oluyorsa atlattınız. Sizin sadece kafanızdaki önyargıları atmaya ihtiyacınız var. Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?