- 10 Ocak 2025
- 262
- 90
- 13
- Konu Sahibi mavigunler
Düşümdüğümğz gibimiymişOldu dün başardım![]()
Bende senin gibiyim banada yardımcı olabilir misin ?
Gerçekten desteğe ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşümdüğümğz gibimiymişOldu dün başardım![]()
Ay gerçekten bana ulaşır mısın lütfenOldu dün başardım![]()
Ben sanırım spreyı deneyım öyle yapacağımWC gıdın deneyın bı goreceksınız hıc acımadığını oranın. Boşluk olduğunu boşluğa parmağınızı degdırdıgınızı düşünün inanın sıfır acı
Kafanızda o kadar büyütmeyınBen sanırım spreyı deneyım öyle yapacağım
Ben çok taktım kafama ya gerçekten bır türlü yapamıyorumKafanızda o kadar büyütmeyın
Sakşnleştıricş ilaç.bide vemcaine sprey kullanın elınızle vajınanıza dokunun acı sıfır ınanınBen çok taktım kafama ya gerçekten bır türlü yapamıyorum
Müsait olunca özelden yazacağım:)Ay gerçekten bana ulaşır mısın lütfen
Yazacağım özelden inşallah:)Çok sevındım sızın adınıza nasıl oldu korktuğunuz kadar var mj acı bıde öneriniz var mı ?
Dualarımız kabul oldu başardın darısı başıma hadi bakalımYok daha değil:) şu an regl haftam dua edin olur mu:)
Dualarımız kabul oldu başardın darısı başıma hadi bakalım![]()
Evet canım.Dualarımız kabul oldu başardın darısı başıma hadi bakalım![]()
Yardımcı olur musunz banada acaba . Uyuşturucu sprey felan denemedim ama tekken parmak egzersizleri deniyorum parmağımı sokup çıkarırken kenarlara değiyor ve çok ağrıyorBende vajinismus yaşadım. Tedavi için denemediğim yol kalmadı. Evlendik ilk gece çok sonra oldu. Uyusturan sprey aldım. Krem aldım. Hatta parmağa benzeyen şeylerden aldım. Tabi onları kullanmadım. Cesaret edemedim. Sadece sprey ve kremi kullandım. Spreyi bi kac gece denedik olmadı. Alkol aldım yine olmadı. En son uyusturan kremi surmustum. Yastık falan koyduk. Denedi kan geldi. Bakire değildim artık. Biraz korku gitti bende. Ondan 2 hafta sonraya kadar her gün denedik tam giremedi. Sonra parmakla denedik oldu. Sonra yine denemek istedik oldu ama tam giremedi ta ki düne kadar. Bana gevşe sadece dedi. Bende sevgi sözleri söylersen gevserim dedim. O da bayagi iltifatlar falan yaptı. Bi baktık olmusbiraz kafada bitiyor sanırım. O an başka birsey düşünmeyin. Hic olmaz sanıyordum. Oluyormuş.
Merhaba bende vajinismusla karşı karşıyayız maalesef fizyolojik sorun var diye korkuyordum sizin fizyoloji sorununuz neydi acabaAyy bende yendim sonunda . Önce fiizyolojik sorunum vardı onu ortadan kaldırdık. Daha sonra doktor kontrolümde vajinismus olup olmadığımı anlamak için farklo boy dilatörlerle deneme yaptı. Bende ki küt dilatörün 3.boyuna kadar yapabiliyordum sorun yoktu doktor 3.boy ile başladı içimdeyken hafif hafif sağ sol yaptı benimde eşli deneme başlamadan evde bu şekilde yapmamı söyledi. Zaten 3.boyda sorunum olmadığı için ondaki ucu ince 4.boy dilatör ile denedi ve canım epey yandı gerçekten o an ben bunu başaramicam diye içimden geçirdim. Doktorum o yanma hissinin çok normal olduğunu ve daynamam gerektiğini söyleyip bana tutturdu. İçimde yaklaşık 3 dk kadar beklettim o yanma yavaş yavaş azaldı. Nefes al ver yaptım. Hemen ardından penis şeklinde kalın ama daha yumuşak olanı denedik ıkın bırak şeklinde o rahat bir şekilde oldu acısız. Eşli denemede ilk yaptığımız da yapamadım ilk girişte canım yandı ama dayandım. Gel git çok önemli bir de ben her poziyonu denedim altta ve ha üstte değil arka pozisyonda acısız oldu ve birkaç defa o pozisyonda başlayı diğerleirne geçtik alışmam içingerçekten başarabilmenin mutluluğu tarifsiz. Bu arada doktorum kayganlıştırıcı ile deneme yapmamızı söyledi. Islaklık var ama yine acısı oluyordu üst üste 4 5 defa denemelerimiz oldu yavaş yavaş acı geçti artık zevkte almaya başladım. Sakın bırakmayın 3.5 ayda atlattım çok şükür.
Merhaba bu vemcaine spreyi girişe mi icine mi sıkıyordunuzSakinleştirici ilaç bıde vemcaine sprey deneyın ben bır haftadır ıkı parmağımı vajinama sokuyorum hıc acımıyor beynımı rahatlattı orayı görmüş oldum sözde deneyın onu her WC gitmenızde parmağınızı sokun oraya hıc acımıyor öle öle alısırsınız
Merhaba bu spreyi içine mi sıkıyordunuz girişe mi acabaBen emla kremi duydum ama bu spreyi kadın doğum doktoru önerdi spreyin uzun bir aparatı var onu vajinaya yerleştirin sıkın başta biraz yakar ama sonra geçiyor baya etkili bir sprey uyuşturuyor 5 dakika da 3-4 fıs sıkmanız yeterli
Yendiniz mi acaba vajinismusuRabb’im şu günlerde yardımcımız olsun.
İçine uzun bi aparatı var zatenMerhaba bu vemcaine spreyi girişe mi icine mi sıkıyordunuz
Septalı kızlık zarım vardı. Ufak bir işlemle kızlık zarımın ortasındaki parça alındıMerhaba bende vajinismusla karşı karşıyayız maalesef fizyolojik sorun var diye korkuyordum sizin fizyoloji sorununuz neydi acaba
Merhaba bana da özelden yazar mısınız lütfenMüsait olunca özelden yazacağım:)