• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu Yendim

cisemmad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
8
0
1
26
Merhabalar bende vajinismusu yendim demeyi çok istiyordum ve Yendim başardım.
7 yıl sevgili kaldım ve 1 senedir evliyim.Neler yaşadığımı bir allah bilir bir de bu durumu yaşayanlar ama yalnız değilsin.Bende senin gibi karamsardım kendimi suçlar ve benden hiç bi şey olmaz diye kendimi baskılardım.Eşim belli bir süre bu duruma sessiz kaldı ama sürekli olarak kavga ediyorduk birbirimize giriyorduk.Ve o çok korktuğum şey bu konuyu ailelerimiz öğrendi ve biz eşimle doktor yoluna düştük.Ben 1 sene boyunca çok yalvardım eşime ama beni dinlemedi çok saçma buldu allah razı olsun kaynanam beynine girdi ve biz doktora gittik 5 seans terapi aldım dilatörle kızlık zarımı hallettim ve dilatörü içine almayı öğrendim.Gel gelelim eşli denemeye gelince yapamadım.1 ay daha bekledim doktorum dilatör setini vermişti 1 ay sonra bi cesaretle dilatörü denedim en büyüğünü direkt aldım.Acıyan bölgelerimi keşfettim daha sonra her gün çalıştım saf zeytinyağı ile kaygan olmasını sağladım her gün acım gidiyordu sonra bende mantar vardı o da acı yapıyormuş gittim ilaç aldım fitil aldım zaten doktorum yazmıştı onları düzenli kullandım ve gerçekten acım temelli gitti.Ve 6 gün önce eşime denemek istediğimi söyledim ve oldu 6 gündür ilişkiye giriyorum.Sıfır acı yine heyecanlanıyorum ama taktiğini dilatör sayesinde çözdüğüm için stres anını yönetebiliyorum zaten 5 dk iş o yüzden korkulacak hiç bir şey yokmuş eğer bana sormak istediğin bir şey olursa burada sizler için aktif olucam zaten gece gece kendim gibi olan kadınlara destek olmak için sayfayı açtım..❤️

Sizin adınıza sevindim ama dr.a gitmeye o kadar karşı olmasaydınız daha erken çözerdiniz.

Burada kilit nokta doktora giderek çözüm aramak ve bulmak yani.

Sizin adınıza sevindim ama dr.a gitmeye o kadar karşı olmasaydınız daha erken çözerdiniz.

Burada kilit nokta doktora giderek çözüm aramak ve bulmak yani.
Kesinlikle ama eşimi ikna edemedim çok saçma buldu ki bi çok doktorla yazışıp görüştüğümde bütün erkeklerin böyle olduğunu ve çok nadir eşine destek olan erkeklerin olduğunu söyledi.Hayırlısı buymuş şimdi sanki yeniden evlenmişiz gibi bir mutluluk var içimizde.

Kesinlikle ama eşimi ikna edemedim çok saçma buldu ki bi çok doktorla yazışıp görüştüğümde bütün erkeklerin böyle olduğunu ve çok nadir eşine destek olan erkeklerin olduğunu söyledi.Hayırlısı buymuş şimdi sanki yeniden evlenmişiz gibi bir mutluluk var içimizde.
Neden ikna etmeniz gerekti? Kendinizde bir sorun hissettiğinizde o ikna olmadan doktora gidemiyor musunuz?

Eşine destek olmayan anlamaya çalışmayan erkek sorununu normalleştirip başka sağlık sorunları yaşadığınızda aynı şeyi yapmazsınız umarım.

Merhaba bende dilatorleri hepsini rahat yapıyorum eşli deneme de yapamadım yardım eder misiniz

Back
X