• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu Yendim

cisemmad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
13
3
1
26
Merhabalar bende vajinismusu yendim demeyi çok istiyordum ve Yendim başardım.
7 yıl sevgili kaldım ve 1 senedir evliyim.Neler yaşadığımı bir allah bilir bir de bu durumu yaşayanlar ama yalnız değilsin.Bende senin gibi karamsardım kendimi suçlar ve benden hiç bi şey olmaz diye kendimi baskılardım.Eşim belli bir süre bu duruma sessiz kaldı ama sürekli olarak kavga ediyorduk birbirimize giriyorduk.Ve o çok korktuğum şey bu konuyu ailelerimiz öğrendi ve biz eşimle doktor yoluna düştük.Ben 1 sene boyunca çok yalvardım eşime ama beni dinlemedi çok saçma buldu allah razı olsun kaynanam beynine girdi ve biz doktora gittik 5 seans terapi aldım dilatörle kızlık zarımı hallettim ve dilatörü içine almayı öğrendim.Gel gelelim eşli denemeye gelince yapamadım.1 ay daha bekledim doktorum dilatör setini vermişti 1 ay sonra bi cesaretle dilatörü denedim en büyüğünü direkt aldım.Acıyan bölgelerimi keşfettim daha sonra her gün çalıştım saf zeytinyağı ile kaygan olmasını sağladım her gün acım gidiyordu sonra bende mantar vardı o da acı yapıyormuş gittim ilaç aldım fitil aldım zaten doktorum yazmıştı onları düzenli kullandım ve gerçekten acım temelli gitti.Ve 6 gün önce eşime denemek istediğimi söyledim ve oldu 6 gündür ilişkiye giriyorum.Sıfır acı yine heyecanlanıyorum ama taktiğini dilatör sayesinde çözdüğüm için stres anını yönetebiliyorum zaten 5 dk iş o yüzden korkulacak hiç bir şey yokmuş eğer bana sormak istediğin bir şey olursa burada sizler için aktif olucam zaten gece gece kendim gibi olan kadınlara destek olmak için sayfayı açtım..❤️

Sizin adınıza sevindim ama dr.a gitmeye o kadar karşı olmasaydınız daha erken çözerdiniz.

Burada kilit nokta doktora giderek çözüm aramak ve bulmak yani.

Sizin adınıza sevindim ama dr.a gitmeye o kadar karşı olmasaydınız daha erken çözerdiniz.

Burada kilit nokta doktora giderek çözüm aramak ve bulmak yani.
Kesinlikle ama eşimi ikna edemedim çok saçma buldu ki bi çok doktorla yazışıp görüştüğümde bütün erkeklerin böyle olduğunu ve çok nadir eşine destek olan erkeklerin olduğunu söyledi.Hayırlısı buymuş şimdi sanki yeniden evlenmişiz gibi bir mutluluk var içimizde.

Kesinlikle ama eşimi ikna edemedim çok saçma buldu ki bi çok doktorla yazışıp görüştüğümde bütün erkeklerin böyle olduğunu ve çok nadir eşine destek olan erkeklerin olduğunu söyledi.Hayırlısı buymuş şimdi sanki yeniden evlenmişiz gibi bir mutluluk var içimizde.
Neden ikna etmeniz gerekti? Kendinizde bir sorun hissettiğinizde o ikna olmadan doktora gidemiyor musunuz?

Eşine destek olmayan anlamaya çalışmayan erkek sorununu normalleştirip başka sağlık sorunları yaşadığınızda aynı şeyi yapmazsınız umarım.

Merhaba bende dilatorleri hepsini rahat yapıyorum eşli deneme de yapamadım yardım eder misiniz
Merhabalar aslında hepsini içinize almanız artık vajinismus olmadığınızı belirler.Eşinizle denemeye çalışın penisi kendiniz yerleştirin eşiniz yavaşta itirsin o esnada bacaklarınızı açın ve kendize çekin ıkının bu sayede daha rahat girecek.Biz kayganlaştırıcı henüz kullanmadık.Ama dilersen kullanabilirsin zeytinyağı çok iyi oluyor ama eşim istemediği için tükürükle oluyor şuanlık🙏🏻

Neden ikna etmeniz gerekti? Kendinizde bir sorun hissettiğinizde o ikna olmadan doktora gidemiyor musunuz?

Eşine destek olmayan anlamaya çalışmayan erkek sorununu normalleştirip başka sağlık sorunları yaşadığınızda aynı şeyi yapmazsınız umarım.
Öncellikle vajinismus problemi çok farklı bi konu.Evet bana kalsa bu ikna edilecek bi durum değil bi sağlık sorunu fakat yetiştirilme tarzı ve böyle bir şeyin böyle bi hastalığı hiç duymadığı için bunun doktorla tedavi edilmesini çok saçma buldu.Ama sonunda gittik ve şuanda huzura erdik.Başka sağlık sorunlarında inanın cahil biriyle evli değilim.Erkekler bu durumu çok zor kabul ediyolar.Sizde bu problemi yaşadınız mı bilmiyorum ama dışardan öyle konuşmak kolay geliyor sanırım.

Öncellikle vajinismus problemi çok farklı bi konu.Evet bana kalsa bu ikna edilecek bi durum değil bi sağlık sorunu fakat yetiştirilme tarzı ve böyle bir şeyin böyle bi hastalığı hiç duymadığı için bunun doktorla tedavi edilmesini çok saçma buldu.Ama sonunda gittik ve şuanda huzura erdik.Başka sağlık sorunlarında inanın cahil biriyle evli değilim.Erkekler bu durumu çok zor kabul ediyolar.Sizde bu problemi yaşadınız mı bilmiyorum ama dışardan öyle konuşmak kolay geliyor sanırım.
Bu konuda yalnız olmadığıma sevinmeli miyim bilmiyorum. Benim de eşim aynı noktasına virgülüne kadar katılıyorum hep kendimizin çözebileceğine inanıyorum doktorluk bir durum yok diyor.

Bu konuda yalnız olmadığıma sevinmeli miyim bilmiyorum. Benim de eşim aynı noktasına virgülüne kadar katılıyorum hep kendimizin çözebileceğine inanıyorum doktorluk bir durum yok diyor.
Ben Kürt bir ailenin geliniyim. Ve en büyük şansım ailesinin Yobaz olmamasıydı ve bana sonuna kadar destek çıkmalarıydı elçiler olsun kaynanam olsun tabii ki de bu konu çok uzun bir süreden sonra ailelere yansıdı yansımak zorunda kaldı ve kaynanam benim bir senedir ikna edemediğim eşimi ikna etti çünkü eşim bunu kabullenemiyordu böyle bir şeyin tedavisi olabileceğini inanamıyordu dünyadaki herkes ilişkiye giriyor bu nasıl bir şey çok saçma sen bahane üretiyorsun diye çok psikolojik baskısını yedim ama ona da hak verdim çünkü biz yedi yıl sevgiliydik ve hiçbir şekilde bana dokunmadı sadece el ele tutuştuk göz gözeydik ona da haksızlıktı bu yaşadığımız şey ama kimse bunu bilerek evlenmiyor Allah hiçbir kadını bu durumla başbaşa bırakmasın çok sabahlara kadar gözyaşları döktüm çok çaresiz kaldım çok ağladım en sonunda doktora gittim doktorum Dilatörle kızlık Zarıımı bozdu ve daha sonrasında eve gittiğimde de yine yapamadım bir ay bekledim bir ayın sonunda diatörle gaza gelip 5.06 gün evde kendi kendime çalıştım kendi kendimi keşfettim ve ondan sonra büyük bir gazla eşimle eşli denemeyi yaşadık ve Rabbime şükürler olsun 10:15 gündür benden mutlusu benden huzurlu su yoktur kendimi kadın gibi hissediyorum bu şu demek değil biz bu durumu yaşayamadık kadın değiliz demek değil ama evli olanlar tabii ki beni daha iyi anlar ben artık bir ortama girdiğimde daha özgüvenli daha kendini kadın gibi hisseden kocasını mutlu eden kendini mutlu eden artık süslenebilen yaptığı yemekleri bile büyük bir mutlulukla keyifle şehvetle yapabilen bir kadın oldum Rabbim bütün kadınlara bu duyguyu versin çok zor bir şey umarım en yakın zamanda çözersiniz .

Evet dediğiniz gibi üzerimdeki yük hiçbir şekilde gitmiyor hayatıma odaklanamıyorum hayatımı ele geçirdi bu sorun hiç bir şeyden keyif almıyorum kendi kendime yapıyorum yani. İnanın bende o şekilde sürekli ağlama krizlerine giriyorum çok istiyorum her şeyden çok bu duruma gelmeyi. İnşallah başarabilirim🌸

Evet dediğiniz gibi üzerimdeki yük hiçbir şekilde gitmiyor hayatıma odaklanamıyorum hayatımı ele geçirdi bu sorun hiç bir şeyden keyif almıyorum kendi kendime yapıyorum yani. İnanın bende o şekilde sürekli ağlama krizlerine giriyorum çok istiyorum her şeyden çok bu duruma gelmeyi. İnşallah başarabilirim🌸
Başarırsınız çünkü her şey bizim elimizde erkekler bizim gibi olaylara çok objektif bakamıyorlar maalesef onlar için sadece 2 dakika girecek çıkacak neye bu kadar kasıyorsun sıksa dişini gibi düşünceleri cümleleri var bir çok kadınla da dertleşti ve konuştuğumda aslında bütün erkekler aynı sadece bu süreçte kendine inanman başarbileceğini inanman ve çevreye çevrendeki insanlara kulak asmamaya özen göstermen gerekiyor bana herkes konuşuyordu arkadaşlarım annem kız kardeşlerim kaynanam eltilerim en sonunda dedim ki bana soru sormayın beni rahat bırakın beni özgür bırakın ve ben bir ay kimseyle görüşmedim kendi ailem de dahil olmak üzere kendi kendime bu problemi çözdüm ve başardım

Başarırsınız çünkü her şey bizim elimizde erkekler bizim gibi olaylara çok objektif bakamıyorlar maalesef onlar için sadece 2 dakika girecek çıkacak neye bu kadar kasıyorsun sıksa dişini gibi düşünceleri cümleleri var bir çok kadınla da dertleşti ve konuştuğumda aslında bütün erkekler aynı sadece bu süreçte kendine inanman başarbileceğini inanman ve çevreye çevrendeki insanlara kulak asmamaya özen göstermen gerekiyor bana herkes konuşuyordu arkadaşlarım annem kız kardeşlerim kaynanam eltilerim en sonunda dedim ki bana soru sormayın beni rahat bırakın beni özgür bırakın ve ben bir ay kimseyle görüşmedim kendi ailem de dahil olmak üzere kendi kendime bu problemi çözdüm ve başardım
Teşekkür ederim hikayelerimiz de benzediği için sizle konuşmaktan güç aldım 🙏🏻🌸

Teşekkür ederim hikayelerimiz de benzediği için sizle konuşmaktan güç aldım 🙏🏻🌸
Ben bu sayfadan hiçbir zaman çıkmadım sabah dörtlere beşlere kadar burada yazılanları okuyup bir gün ben de yenecek miyim diye ağlayıp bakıyordum o yüzden ben de yardımcı olabilmek için sayfa açtım ben buradayım sormak istediğiniz ne olursa olsun bana yazabilirsiniz her türlü cevap veririm girip çıkıyorum sayfaya sürekli kendinizi yalnız hissetmeyin sizi çok iyi anlıyorum Rabbim yanınızda olsun Allah’ım yardımcınız olsun kurtulacaksınız bütün dualarım tüm kadınlara.🩷

Ben bu sayfadan hiçbir zaman çıkmadım sabah dörtlere beşlere kadar burada yazılanları okuyup bir gün ben de yenecek miyim diye ağlayıp bakıyordum o yüzden ben de yardımcı olabilmek için sayfa açtım ben buradayım sormak istediğiniz ne olursa olsun bana yazabilirsiniz her türlü cevap veririm girip çıkıyorum sayfaya sürekli kendinizi yalnız hissetmeyin sizi çok iyi anlıyorum Rabbim yanınızda olsun Allah’ım yardımcınız olsun kurtulacaksınız bütün dualarım tüm kadınlara.🩷
Amin inşallah benim gibi olan başarmak isteyen tüm kadınlara Allah nasip etsin bir gün 🙏🏻🌸

Back
X