- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Ferhundesevketekin
Merhaba kızlar. Ekim ayında evlendim Ocak ayına kadar asla ilişki yaşayamadım. Kendimi çok kasiyordum korkuyordum. Bacaklarımı kapatıyordum öyle ki kendimden ve evlilikten soğumaya,pişman olmaya baslamistim. Bu sitede çok şey okudum. Senelerce yenenemis olanlar bosananlar vs derken daha da psikolojim bozuldu. Bunu yenmek için kararlı davrandım. İlk olarak kadın doğuma gittim. Durumun psikolojik olduğunu söyleyip gönderdi. Baya araştırma yaptım. İlk olarak vajinayı tanimak üzerine arastirma yaptım ve ayna karşısında inceledim. Uyuşturucu sprey almıştım onu parmagima ve vajina bolgeme sıkıp parmak egzersizi yapmıştım. Süreç içinde anladım ki çok büyük hata imiş uyusturucu sprey vs kullanmak. Süreci uzatıyor yine kendimi kandiriyordum. En kolayı ve rahatı üstte olduğunuz pozisyon ancak yatakta denemeyin. Yerde veya sert zeminde deneyin.
Bacaklarınızı iyice açın. Prezervatif mutlaka kullanın ve kayganlastirici. Dimdik oturur şekilde zor olabilir eşinizin üzerine doğru uzanın.
Yavaş yavaş içinize almaya calisin. Kendinizi sıktığıniz için muhtemelen canınız aciyacaktir. Idrarinizi tutar gibi sıkın kasinizi penisi alırken birden idrar yapıyor gibi bırakın kaslarınızı. Girmeye başladığını fark edeceksiniz. Bu şekilde acele etmeden deneyin. Yavaş yavaş olduğunu göreceksiniz. Artık olduktan sonra kendi kendime bunun için mi korkmusum dedim. Kendime de eşime de hayatı dar ettim o sürecte. Asla korktuğunuz gibi olmuyor bana inanın. Yendikten sonra her şey çok daha güzel olacak. Sonucunu düşünerek davranın kafanız çok rahat edecek. Konuşmak isteyen ya da sorusu olan olursa cevaplarım.
Bacaklarınızı iyice açın. Prezervatif mutlaka kullanın ve kayganlastirici. Dimdik oturur şekilde zor olabilir eşinizin üzerine doğru uzanın.
Yavaş yavaş içinize almaya calisin. Kendinizi sıktığıniz için muhtemelen canınız aciyacaktir. Idrarinizi tutar gibi sıkın kasinizi penisi alırken birden idrar yapıyor gibi bırakın kaslarınızı. Girmeye başladığını fark edeceksiniz. Bu şekilde acele etmeden deneyin. Yavaş yavaş olduğunu göreceksiniz. Artık olduktan sonra kendi kendime bunun için mi korkmusum dedim. Kendime de eşime de hayatı dar ettim o sürecte. Asla korktuğunuz gibi olmuyor bana inanın. Yendikten sonra her şey çok daha güzel olacak. Sonucunu düşünerek davranın kafanız çok rahat edecek. Konuşmak isteyen ya da sorusu olan olursa cevaplarım.