• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendimmmm!!

Yanlış yapıyorsun milim milim iteceksin. Ama iyice kaygan olsun dilatör. Ayrıca dümdüz sokmayacaksın. Bir tık itince hafif aşağıya doğru iticeksin başını he. İttirirken bacaklarını aç kalçanın üstüne otur sırtına yastık koy aynadan bakarak. Nefes al ver ıkın bırak. Birkere olmayınca bırakma sürekli yerleştirip dur deliğe en sonda girecek

Hicbi sorun yok yani diyim vajinnin yapısından yok doktor bakmıştı bir sorun yok demişti ben kasları mi kulanmaiyorum sisizn dediğiniz yöntemleri yapıyorum bı kere olmasa o gün o an bitiyor diyorum tamm olmicak deneme
Pes etmemelisin. Sen pes etmediğin anda girecek. Her gün denediğinde olmuyor diye o an bırakırsan ilerleyemezsin.Kendine güven ve bırakma, olduğunu göreceksin. Plastik dilatör seni çok zorluyorsa silikon olanlar var onlardan al 5 boy onlar.

Kaç senelik olsa insan veriri ama yeniyim maddi anlamda karsilayamam bunu , kirada oturuyorum., bide tek seferde istiyorlar . Söylemek güzel ama . Olmayınca insan veremiyor. Herkes veremiyor, 10.15 dese ammena , ama fazlasını ve gelirim karşılar nede vicdanım, doktor tek seans için 55 bin istiyor ben nerden bilicem ki çıktığım gibi olivak tek tek söylese seans seans gitse yinede ama bir seans için o kadar ücret tte yani çok fazla
Kendiniz yenemiyorsanız doktor şart oluyor ve doktorların dediğini yaptığınızda yenmeyen yok. 55 bin evet fazla ama farklı doktor bakın. tek seans ücreti olarak alanlar da vardı. ben 2020 de yaşadım ünlü olan klinik 7 bin istemişti. başka bir klinik 5-7 arası dedi. Ben özel kliniği olan bir kadın doğum doktoruna gitmiştim. Seans ücreti şeklinde alan bir doktordu. seans ücreti olarak 350 tl almıştı. Yalan olmasın 3 veya 4 seans gittim ama asla 5 değil.
Yani uygunu bulunabilir diye diyorum.
Eğer aşırı ileri seviyede değilse korkunuz evde kendiniz de yenebilirsiniz.

Kendiniz yenemiyorsanız doktor şart oluyor ve doktorların dediğini yaptığınızda yenmeyen yok. 55 bin evet fazla ama farklı doktor bakın. tek seans ücreti olarak alanlar da vardı. ben 2020 de yaşadım ünlü olan klinik 7 bin istemişti. başka bir klinik 5-7 arası dedi. Ben özel kliniği olan bir kadın doğum doktoruna gitmiştim. Seans ücreti şeklinde alan bir doktordu. seans ücreti olarak 350 tl almıştı. Yalan olmasın 3 veya 4 seans gittim ama asla 5 değil.
Bakınıyorum yinede ama bir kaçı tek seans falan diyor hani tek seansta hal olucagini sanmıyorum ya ondan , bir kaç seans olsa belki . Tabi tedavi veren hastenelere bakıyorum çok yok burda. İleri derece değilim sadece Zaman kaybim bizim yüzümuznden oldu hastalığın bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim açıkçası,

Çok sevindim canım bende 3 ay önce yendim çok şükür çocuk istiyorum 3. Ay bu daha tutmadı bebiş inşallah bir an önce tutar insan bu hastalıktan sonra daha beklemek istemiyor
Tam nasıl yendiniz neler yaptınız paylasirmisiniz

Merhaba özelden gittiğiniz doktorun ismini yazma şansınız var mı

Back
X