Vajinismusu yenemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

kızlar selam 🫶🏻
benim yaklaşık 3 senedir vajinismus sıkıntım var evlendiğim ilk sene bu hastalığı öğrendim belki geçer diye çok şeyler denedim uyuşturucu sprey kas gevşetici hap vs baktım olmuyor bi doktorun online derslerini satın aldım yine yenemedim vajen girişindeki kaslar öyle kasılıyorki eşimle zorladığımızda yanma hissi oluşuyor. Doktorlara gittim bana hamile kalman bile mümkün değil terapi al dediler hatta bi doktor normal doğumla aşabilirsin bu durumu dedi çok şaşırdım ben jinekonoji masasında geriliyorum çatı muayenesini nasıl olacağım dedim içimden. Ve hiç beklemediğim şekilde ilk 6. Ayımda hamile kaldım sevindim ama vajinal ultrasondan habersizim doktora gittiğimde o gün benim için stresli geçmişti kanamam olunca korkarak tekrar gittim sürekli alttan baktılar hatta kürtaj yapalım dediler ben hastaneden kaçtım. Ultrason yapıldığı zamanda çok şaşırmıştım evet kasılıyordum izin vermiyordum tedaviye ama o cihaz içime giriyor eşim nasıl giremiyor diye düşünmeye başlamıştım. Baktım yenemiyorum belki gerçektende normal doğumla bu korkumu yenerim dedim ve 3 kere daha mucize şekilde hamile kaldım onlarda düştü belkide böyle olması daha iyi oldu bilmiyorum çünkü psikolojim alt üst olabilirdi haftalar ilerledikçe. Artık çok bunaldım ve 3 4 hafta önce bi terapiste randevu aldım belki kurtulurum diye bi ümitle gittim ama terapist kegel yap nefes al ver bi de dilatör alcaksın dedi tamam dedim dediklerini yaptım her hafta görüştük motive edip daha ilgili olmasını bekliyordum ama maalesef 6bin çöp oldu hâlâ yenemedim dilatörü ittiremiyorum zorlayarak 1. nin yarısına zor geldim nerdeyse 1 ay oldu. seansa gittiğimde tek söylediği acımıyor alışıyorsun orası karanlık bi kuyu korkmadan ittir diyor bunları ben de biliyorum o rahmin 3 çocuk taşıyıp belirli zaman aralığında 3 çocuğunda rahatlıkla çıktığını biliyorum ama olmuyor işte bi insan 1 ay içinde niye ilerleyemez terapi aldığı halde. Terapistede daha gitmeyi düşünmüyorum verdiğim paraya değseydi tamam diyecektim ama bi ilerleme olmuyor son çarem bu site.. hep burda yazılanları okudum yeri geldi moral buldum sizlerle yeni şeyler öğrendim o kadar çaresizim ki son çare buraya üye olup derdimi sizlere anlatmak oldu. Çok uzattım kusura bakmayın. Lütfen okuyan olursa tecrübe sahibi olan kızlar yardımcı olur musunuz çok çaresiz hissediyorum hayattan tat alamıyorum bile..
Bende yaşadım.. Evlenmeden önce 10 sene tabi haberim yok. Evlendikten sonra 4 sene..
Bir kere bunu biliyor olmanda iyi. Sana tavsiyem kendi parmaklarını kullanarak önce kendi kendine dene..
Atıyorum en küçük parmağını dene, sonra orta.. Sonra iki parmak ve kendini keşfetmeye çalış... zorlamadan dene.. sonra çeberlerini hisset. sen knedini tanıdıkça rahat edeceksin. Çünkü vajinismus direkt psikolojik bişi. Ben kimseye derdimi anlatamıyorum. Benim dar, girmez orda bir engel var neler neler düşünüyordum sizlere anlatamam. Burda partnerin çok önemli,, illa girmeye çalışmaması lazım. rahatlatsın.. gerekirse 1 sene girmeden takılsın, beklesin, sen kendini keşfet çok yavaş sakin sakin deneyin. illa bir anda olmak zorunda değil... bunu partnerine de söyle bence. ama parmakları mutlaka dene.. Bana bunu Banu Arslantaş ertekin demişti. Bu konuda çok uzman bir doktorun öğrencisi kendisi.. Şimdilerde profesörü kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Web den arat bir görüşme planla istersen.

Evet duruyor demişti hatta gebe olabilir miyim diye sormuştum nasıl gebe olacaksın bakiresin demişti bi hafta sonra gebe olduğumu öğrendim şimdi 19 haftalık ikiz gebeyim

Merhaba canım öncelikle lütfen sakin ol seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 aylık evliyim bu illet korku bana da bulaştı denediğimiz ve olmadığı her gün bana zehir oluyordu ta ki bu güne kadar. Dediklerimi sırası ile yap hiç korkma öncelikle eczaneden Vemcaine uyuşturucı sprey ve Trendyoldan Rabır marka dilatör seti al. Ben 2. Boydan başladım yarısına kadar alabildim alabildiğin kadar al ve orada tut acı hissetsen bile beynini bu acıya alıştır günlerce yavaş yavaş dene sakın erteleme kendini sal kontrol sende tamam. Sonra vemcaine spreyi vajina girişine sık ince ucu var ittir ıkın içine içine sık 15 dk sonra uyuşuyor dokununca asla his kalmıyor. 15 dk sonra eşinle egzersiz yapıyor gibi dene sırt üstü yat başı girsin korksan bile içinde beklesin çıkmasın bekle kendini sıkma uyuştu acı yok biraz ilerlesin acı hissedersen kendini sal ıkın göbeğini şişir ıkın biraz sakinleş biraz daha sonra hepsi girecek ve böylece alışacaksın önemli olan orada bir acı olacaksa ki çok az sızlama ona beynin alışacak ve korkmayacaksın sana güveniyorum bu akşam ben başardım eminim ki sabah güneş bana başka bir güzel doğacak sende o güneşi görmelisin inanıyorum arkadaşım başaracaksın.

Kızlar ben de çok şükür sonunda buraya vajinusmusu yendiğimi haber etmek için geldimmmm 🥹🥹 eşimle ilişkiye girdik hatta üç kez içime boşaldı. Bana hayal gibi gelen ilişkiyi yapabildik. Her şey zihnimizde bitiyormuş. Bedenimizi tanıyıp gevşetmemiz lazımmış. Şimdi de çocuk düşünüyoruz dualarınızı beklerim 🌷

Kızlar yenemiyorsanız ertelemeyin mutlaka yardım alın çekinmeyin gerekirse para biriktirin ama bir yardım alın ben 6 sene bekledim en son bir kliniğe gittim ( burada adı çok geçtiği için reklam diyorlar o sebeple adını yazmıyorum ) reklamsa da gidicem dedim vallahi 4 seansta yapmış olarak ayrıldım. Tabi ilk zamanlar zevk sefa olmuyor ödev gibi oluyor ama o yapabiliyor olma hissi gerçekten her şeye değer . Dilatör set ve iyi bir kayganlaştırıcı kısaca.

Kızlar ben de çok şükür sonunda buraya vajinusmusu yendiğimi haber etmek için geldimmmm 🥹🥹 eşimle ilişkiye girdik hatta üç kez içime boşaldı. Bana hayal gibi gelen ilişkiyi yapabildik. Her şey zihnimizde bitiyormuş. Bedenimizi tanıyıp gevşetmemiz lazımmış. Şimdi de çocuk düşünüyoruz dualarınızı beklerim 🌷
Çok sevındım sızın adınıza nasıl yendınız

Çok sevındım sızın adınıza nasıl yendınız
Teşekkür ederim. Ben bedenim anatomisini daha yakından araştırdım meğer birçok şeye yabancıymışım. Sonrasında Dilatör seti sipariş ettim iki günde hepsini içime almayı başardım tabi bebek yağı sürerek kullandım. Sonrasında eşimle denemeler yaptık. O sırada nefes egzersizleri çok önemli kasmamak gerekiyor güzel şeyler düşünmek gerekir öyle çok şükür birkaç denemede içime alabildim. Hiç bizim kafamızda kurduğumuz gibi korkunç bir durum değil. Hatta buna mı bu kadar kafayı takmışım demiştim kendime :)

Teşekkür ederim. Ben bedenim anatomisini daha yakından araştırdım meğer birçok şeye yabancıymışım. Sonrasında Dilatör seti sipariş ettim iki günde hepsini içime almayı başardım tabi bebek yağı sürerek kullandım. Sonrasında eşimle denemeler yaptık. O sırada nefes egzersizleri çok önemli kasmamak gerekiyor güzel şeyler düşünmek gerekir öyle çok şükür birkaç denemede içime alabildim. Hiç bizim kafamızda kurduğumuz gibi korkunç bir durum değil. Hatta buna mı bu kadar kafayı takmışım demiştim kendime :)
Kesınlıkle haklısınız bende kafamda nedense çok büyütüyorum bu ısı ondan yapamıyorum sanırım hep ertelıyorum bu sebeple ınsanlar çok acıyor dıyınce bende kı korku daha tavan yapıyor

Kesınlıkle haklısınız bende kafamda nedense çok büyütüyorum bu ısı ondan yapamıyorum sanırım hep ertelıyorum bu sebeple ınsanlar çok acıyor dıyınce bende kı korku daha tavan yapıyor
İnsanlar gereksiz abartıyor bazı şeyleri. İnan bana bedenini tanıyınca ve Kaslarını gevşetmeye başladığında çok rahat alıyorsun içine penisi. Ben çok korkuyordum canım da çok tatlıdır ama içime aldığımda panik yapmadım rahatça nefes egzersizleri ile aldım ve hiç canım acımadı. Bence o düşünceleri kafandan at ve ertelemeyi bırak. Biz de erteledik bir buçuk sene. Ve dedik ki keşke böyle ertelemeseydik bir ayda bu sorun çözülürmüş yani

Çok haklısınz bende normalde hıc korkak değilimdir sanırım vücudumu tanımıyorum peki Kasları gevşetmek ıcın ne yapmam lazım siz nerden bakmıştınız kas gevşetme hareketlerıne

Çok haklısınz bende normalde hıc korkak değilimdir sanırım vücudumu tanımıyorum peki Kasları gevşetmek ıcın ne yapmam lazım siz nerden bakmıştınız kas gevşetme hareketlerıne
Şöyle vajina kaslarını Tanımak kegel egzersizleri ile mümkün. Derim nefes alıp vermek bunu 10 kez yapın sonrasında ilk Dilatör deneyin yağ sürüp. Yağ ile daha kolay oluyor. Sonuçlarını da bizimle paylaşabilirsiniz

Şöyle vajina kaslarını Tanımak kegel egzersizleri ile mümkün. Derim nefes alıp vermek bunu 10 kez yapın sonrasında ilk Dilatör deneyin yağ sürüp. Yağ ile daha kolay oluyor. Sonuçlarını da bizimle paylaşabilirsiniz
Dedıklerınızı denım Umarım başarırım kendıme guvenım kalmadı çünkü artık cok tsk ederım sıze de yardımınız ıcın 🥰

Dedıklerınızı denım Umarım başarırım kendıme guvenım kalmadı çünkü artık cok tsk ederım sıze de yardımınız ıcın 🥰
Kendinize sonuna kadar güvenin siz çok cesur birisisiniz. Ben yapacağınıza gönülden inanıyorum be güzel haberleri bekliyorum

Back
X