VAJİNİSMUSU YENEMİYORUM

mlk350

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2025
6
1
1
31
6 aylık evliyim, vajinismus olduğumu bekarken fark etmiştim psikoloğa gittim, psikiyatriye de gittim anksiyete dediler etkilermis kısa bir süre ilaç kullandım sonra bıraktım. Evlendikten sonra eşimle kadın doğum doktoru bulduk cinsel terapi veren aynı zamanda hipnoz da yapıyordu istediğim şey zaten hipnozdu. Ama hipnoz ile sadece jinekolojik muayene olmaya başladım gerisi gelmedi. Dilatör verdi kullanamiyorum, parmağımı hiç alamıyorum zaten. Bu egzersizler olmadan sadece bilişsel terapi ile bu hastalığı bitiren var mı? Kesin çözümü nerede bulabilirim? Ben artık çok sıkıldım, cocuk sahibi olmak istiyor eşim ama elimden gelen bir şey yok lütfen yardımcı olur musunuz? Emdr tedavisini deneyen var mı?

Burada bununla ilgili bir sürü konu var. Onları okudunuz mu

M

Kendinizi neden kasıyorsunuz. Utanmamı var yoksa başka birşeymi ve neden kaynaklanıyor
Utanma yok, o an istemiyorum sadece lisedeyken başımdan geçen bi travma var atlatamiyorum çok yere gittim çok doktorla konuştum ama yok. Yaşama hevesim.bile kayboldu artık

Utanma yok, o an istemiyorum sadece lisedeyken başımdan geçen bi travma var atlatamiyorum çok yere gittim çok doktorla konuştum ama yok. Yaşama hevesim.bile kayboldu artık
M

Kendinizi neden kasıyorsunuz. Utanmamı var yoksa başka birşeymi ve neden kaynaklanıyor
Ne konuşarak ne hipnozla hiçbir türlü geçmedi. Şimdi bi psikiyatri daha buldum uzun belki bu yol bilmiyorum ama konuşa konuşa yavas yavaş gitmek istiyorum çünkü ben daha kendime dokunmaya bile hazır değilim.

O zaman ilk önce psikolog yada psikiyatriye gitseniz iyi olmazmı

O zaman ilk önce psikolog yada psikiyatriye gitseniz iyi olmazmı
Gittim gittim de pek care bulamadım şimdi sadece bu alanda uzman cinsel terapist arıyorum. Umarım işinin ehli biri denk gelir. Çok da pahalı bu tedaviler. Ama artık o kadar sıkıldım ki gerçekten iyi bir psikiyatrist bulursam tekrar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…