Vajinismusu yenmiş olup vajinal muayeneden korkmak

Always123

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
73
43
38
30
Merhabalar evliliğim 3.ayına girerken vajinismusu evde kendim egzersizlerle yendim. Şu anda ise idrar yolu enfeksiyonu olduğumu düşünüp antibiyotik kullanmaya başladım fakat tam anlamıyla fayda vermedi ve akıntımda birkaç sefer kan gördüm . Esas sorunun ne olduğunu öğrenmek için doktora gitmem gerekiyor fakat vajinismusu yenmeme rağmen doktor muayenesi gözümde büyüyor ne yapmalııı ?

Muayneden korkmanızı anlıyorum benm içinde imkansızdı ama suanda gozunuzu karartp gtmenz gerekıyor 🤷‍♀️🤷‍♀️ belkı muayneden once anestol vs surup muayneye greblrsnz

Bir an önce alışın bence 😊 hamilelikte bool bol gideceksiniz çünkü. Ayrıca öyle aman aman bir ağrı olmuyor vajinal muayenede.

Merhabalar evliliğim 3.ayına girerken vajinismusu evde kendim egzersizlerle yendim. Şu anda ise idrar yolu enfeksiyonu olduğumu düşünüp antibiyotik kullanmaya başladım fakat tam anlamıyla fayda vermedi ve akıntımda birkaç sefer kan gördüm . Esas sorunun ne olduğunu öğrenmek için doktora gitmem gerekiyor fakat vajinismusu yenmeme rağmen doktor muayenesi gözümde büyüyor ne yapmalııı ?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğunuzu siz mi düşündünüz yoksa doktora mi gittiniz? Kendi kendinize antibiyotik kullanmanız hiç doğru değil, belki de antibiyotik kullanarak durumu kötüleştirdiniz. Mutlaka bir doktora gidin . Zaten doktora ben vajinal muayene olmak istemiyorum derseniz yapmaz, onun yerine bazı idrar testleri yapabilir.

İdrar yolu enfeksiyonu olduğunuzu siz mi düşündünüz yoksa doktora mi gittiniz? Kendi kendinize antibiyotik kullanmanız hiç doğru değil, belki de antibiyotik kullanarak durumu kötüleştirdiniz. Mutlaka bir doktora gidin . Zaten doktora ben vajinal muayene olmak istemiyorum derseniz yapmaz, onun yerine bazı idrar testleri yapabilir.
İşyeri hekimi muayene etmeden antibiyotik yazdı rahatsızlığımı anlattım o da cipro diye bir antibiyotik verdi

Destekleriniz için teşekkür ederim şimdi enfeksiyon ve kanama durumum geçti gitmedim doktora ama kendimi sürekli motive ediyorum bir gün o muayeneyi illaki olacaksın hazır ol diye 😅

Back
X