bu psikolojik bir rahtsizlik doktora gidin mutlaka cozumu vardir
olumu dusunmeni gerektirecek kadar buyuk birsey kacirmiyorsun:)[/QUOTE]
ölümü düşünecek kadar büyük bişey kaçırmıyosun derken ne demek istdiğinizi anlamadım. vajinismus nedir biliyomusnuz psikolojik olarak mahveder insanı. amaç tatmin olmak değil evliliğinde mutlu olmak eşini mutlu etmek anne olmak ama bu hastalık herşeyi alıp götürüyor neyse sanırım bekarsınız bunu anlayabilmeniz için evli olmanız bile yetmez yaşan anlar ancak .
Canim seni cokcokk iyi anliyorum bende 1,5yillik evliyken iki ay once dr sayesinde yendim sukurler olsun.seni anliyorum olmek yok olmak istiyorsun esin gelipte sana dokunacakmi acaba die korkuyorsun.sen ona dokunmak opmek istiyorsn ama sonunda o is olacak korkusuyla geri cekiosun kendini.her deneme basarisizlikla sonuclaniyo ve aglama krizlerine giriyorsn.adam insan icine cikmak istemiyorsn eksik hissediyorsn cunku esinle bir beden olamadin onu mutlu edemedin vekadin olarak gormuyorsn kendini.olur olmadik.yerden tartisma cikariyorsn ve herkesi eline verseler parcalamak istiyorsn...ve dahasi anne olmayi cok isterken daha kadin bile olamiosun
istee bunlarin hepsiniii fazlasiyla 1,5yil yasadim ve hergun bisey denedim krem jel sicak su haplar hacihoca hipnoz psikiyatr yardimi neler neler artk insanliktan cikmistim aileler bilmiodu bilse kayinvalidem okadr zamann nasil durdugumuza inanmaz benide yollardi belkide en son krizlere girip anneme soledm oda babama solems konustuk vee hen bi dr buldukk ankarada suleyman eserdag hayatta yapamam ben vajili olurum yada bosaniriz derdim ama inann bana olduu 25agustos 18:26hicc unutmuycam yaptmm yaptikkk sakin moralini bozma ben yaptiysam sende yaprsn dr bana zorr hatta cokzor bi hastasin dedi ama4-5gunde olduuu inanmasi zor solemesi kolay biliyorm ama oyle agri aci patlama kanama die bisey yok istersen ozelden msj at sorularini seveseve yanitlarim olme fikrini bi kenara birak herkes yapio bizde yapariz de.suan yaninda olup destek olmayi cok isterdm cunku ben de yasadm ayni duygulari